2018-06-03

Europiečiai terorizuojami iš Afrikos vežamų banditų



Sukrečiantis įvykis Vokietijoje, Eschede miestelyje, netoli Hanoverio. Čia su dešimtmete dukterimi gyveno vokietė Sabrina Wind. Apie tai pasakojama video. Gretimame name 2016 metais buvo apgyvendinti „Angelos Merkel svečiai“. Tarp jų ir negras iš Sudano Tamim O. Nuo tada jaunai mamai prasidėjo košmaras. Ji bijo dėl savo ir dukters gyvybės, ji nuolatos šio atėjūno bandito yra terorizuojama. Kelis mėnesius Sabrina prašė policijos ir vietinės valdžios pagalbos. Vietoj pagalbos ji sulaukė patarimų, kad reikia gerai uždaryti langus, užsikimšti kamštukais ausis, nevaikščioti gatve ir neprovokuoti girto negro savo buvimu.



Šitas Merkel „pabėgėlis“, nuolatos girtaujantis už dosnias Vokietijos pašalpas, baugina ne tik Sabriną, bet ir visą apylinkę. Jis Sabrinai šaukia: „I love you!“ – „I kill you!”

Aplink nelaimingos moters namus ši Afrikos šiukšlė šlaistosi kiekvieną naktį ir jai grasina. Nuo ilgalaikio psichologinio streso susirgo Sabrinos duktė. Ji negali išeiti iš namų. Dėl dukters ligos darbo neteko ir jos mama. Po ilgų peripetijų banditas buvo iškeldintas į kitą butą. Dabar jis terorizuoja jau ne tik Sabriną, bet ir naują savo kaimynę. Kol kas jo rankose medinis vėzdas, ne kaip pas Londone gyvenantį Afrikos banditą, puolantį britus su tikru kardu.


Tai kaip, mieli tautiečiai, mums vertinti D.Drybauskaitės ir S.Skvernelio siekius privežti kuo daugiau štai tokių „pabėgėlių“ į Lietuvą. Ar šie valstybės veikėjai nėra nusikaltėliai?

Nuorodos:
http://www.pi-news.net/2018/06/eschede-i-kill-you-sudanese-bedroht-seit-monaten-junge-mutter/
http://www.breitbart.com/london/2018/06/01/watch-london-thug-uses-huge-knife-attack-driver-busy-street/









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą