2019-01-25

Privatūs pensijų fondai skirti tam, kad pavogti mūsų pinigus



Kiekvienam sveiko proto nepraradusiam žmogui yra suprantamas privačių fondų veikimo principas. Jis yra pasiskolintas iš pasakos „Auksinis raktelis ir Buratino nuotykiai“: kvailių lauke kvailys (Buratinas) pasodina savo pinigus ir laukia, kol išaugs medis, ant kurio šakelių auga ne lapai, o pinigai.  

O kame fokusas, Chaimai, gali paklausti žmogus, vaikystėje negirdėjęs šios pasakos? O fokusas tame, kad kvailio-Buratino pinigai iškasami ir pavagiami. Tokiu principu iki pat panagių korumpuota Lietuvos valdžia suorganizavo lietuviams „orią senatvę“, taupant antros pakopos pensijų fonduose.


Tai prieš du šimtus metų Anglijoje Rotšildų išrasta apgavystė, kurią įdiegė pinigų šeimininkai mūsų okupuotame krašte, turinčiame š. vertą marionetinę valdžią. Ši š. verta valdžia pirmą kartą pasaulio istorijoje, be to, išrado šios vagių sistemos racionalizaciją: bankų vagims dabartinių pensininkų sąskaita primokėti dar kelis papildomus procentus nuo į žemę „Buratinų“ užkasamos sumos.

Privatūs pensijų fondai – gryniausia vagystė

Ši senelių apvogimo sistema bus diegiama rytuose esančioje pinigų šeimininkų - Rusijoje. Šios šalies ekonomistas prof.Valentinas Katasonovas internetinei televizijai „Cargrad“ papasakojo apie privačių pensijų fondų taikomą pinigų vogimo schemą.



Profesorius V.Katasonovas pasakė:

(2:30) – Pensijų aprūpinimo sistema atsirado Anglijoje, pramoninės revoliucijos epochoje. Anglijos bankams reikėjo stiprinti savo resursų bazę. Tuomet gimė idėja, kad samdomi darbuotojai turi rūpintis savo senatve ir tai gali padaryti sekančiu būdų: dalį savo uždarbio pervesti į Anglijos bankų depozitus. Darbinės karjeros pabaigoje jie senatvėje gautų procentą nuo šio bankinio depozito. Iš pradžių tai buvo laisvanoriška sistema, vėliau ją padarė laisvanoriškai-priverstine. Pensijų sistema buvo siekiama ne socialinės funkcijos, o Didžiosios Britanijos bankų stiprinimo. Tarybinę pensijų sistemą užtikrino biudžetas, kuris buvo priimamas kiekvienais metais. Pensijų sistema veikė, kaip šveicariškas laikrodis.

Dabar pensijos parduodamos finansiniam-bankiniam sektoriui, o jis turi polinkį bankrutuoti. Dauguma ekspertų pripažįsta, kad 90 ar 99 procentai visų bankrotų yra melagingi bankrotai, surišti su pinigų išvedimu iš sistemos ir iš šalies. Tai gyventojų apvogimo schema.

(6:00) – Pensijų fondai dirba savo aktyvus investuodami į vertybinius popierius. Šiandien trečdalis popierių yra su neigiamu procentu. Privatūs pensijų fondai JAV „sprogsta“ kiekvieną dieną. Tai yra pusiau banditiška gyventojų apiplėšimo schema.


Anekdotas apie Chaimo fokusą:

Pas cirko direktorių ateina Chaimas ir sako:
-Turiu parengęs fokusą, noriu dirbti cirke.
-Pasakok, - sako direktorius. 
Chaimas: į areną asistentai išveža maišą mėšlo ir pakelia prie cirko kupolo. Aš išeinu į areną apsivilkęs baltu fraku ir iš revolverio šaunu į tą maišą. 
- Tai kame tavo fokusas, Chaimai? - klausia direktorius. 
- Fokusas tame, kad visi mėšle, o aš su baltu fraku.

Štai tokį fokusą mums paruošė Skvernelio vyriausybė su privačiais pensijų fondais.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą