2019-01-27

Užsienio agentai ir prekyba žmonėmis: Lietuvos valdžia prieš juos šliaužioja pilvais, o Italijos priešinasi


Mane nustebino praėjusią savaitę matyta televizijos scena iš Seimo, kur buvo svarstomos „vaikų grobimo“ įstatymo pataisos. Kokia minia NVO, atstovaujančių tarptautinį prekybos žmonėmis tinklą, sulėkė į seimą! Paaiškėjo, kiek daug Lietuvoje turime užsienio agentų, naikinančių mūsų valstybę.

Šios organizacijos, apmokamos iš užsienio, skirtos tam, kad naikinti mūsų Lietuvą: naikinti šeimas, grobti ir pardavinėti brangiausią valstybės turtą - vaikus. Apie šią problemą nesenai pasisakė pretendentas į Lietuvos prezidento postą dr.Arvydas Juozaitis portalo „Savo varpinė“ transliacijoje (28:30).



Juozaitis pasakė, kad Lietuvoje veika 10 „vaikų pirkimo“ organizacijų: kelios Italijos, kelios Švedijos, JAV, Australijos, Naujosios Zelandijos. „...Putinas įvedė „užsienio agento“ institutą, jis paėmė pavyzdį iš JAV, kur visos tokios organizacijos yra vadinamos užsienio agentais, jos turi teisingumo ministerijoje registruotis. Kas pas mus vyksta su ta registracija - labai įdomu. Ar registruojasi Registrų centre ir viskas, ar jas tikrina Teisingumo ministerija, STT, VSD, VRM?


„Man atrodo, kad tik po didelės procedūros jos galėtų čia pradėti savo veiklą,“ - pasakė Arvydas Juozaitis. Jo žodžiais, vaikai yra pakviečiami į užsieniečių šeimas, ten juos apžiūri, kai jie grįžta į namus, paaiškėja, kad tėvai juos prižiūri negerai, tada užgriūna tarnybos ir vaikas paimamas.

Tai viena prekybos žmonėmis medalio pusė. Kita jo pusė – NVO – užsienio agentų vykdoma afrikiečių kontrabanda į Europą. Apie šios kontrabandos tikslus esu rašęs straipsnyje „Italų valdantieji atskleidė Rotšildų įgyvendinamą juodosios Afrikos ir baltosios Europos sunaikinimo mechanizmą“.

Salvini prieš prekiautojus žmonėmis

Italijos vicepremjeras Matteo Salvini tapo ne tik italų tautos didvyriu ir populiariausiu šios valstybės politiku, bet ir pasaulio finansinės oligarchijos, dar vadinamos „pasaulio pinigų šeimininkais“, aršios atakos objektu. Salvini vadovaujama partija „Lyga“ nuosekliai vykdo savo priešrinkiminį pažadą sustabdyti nekontroliuojamą afrikiečių vežimą į Italiją. Matteo Salvini, tapęs vidaus reikalų ministru ir vicepremjeru, sustabdė afrikiečių eksportą į Italiją 80%, lyginant su 2017 metais, sustiprino šalyje saugumą.

Pasaulio tautos valdomos per CB, o naikinamos NVO pagalba

Europos centrinis bankas (ECB) Europos sąjungai nepriklauso, jam neturi įtakos nei Europos komisija, nei Europos parlamentas. Tai pasaulio pinigų šeimininkų nuosavybė. Tų pačių, kurie valdo Anglijos banką, o 1913 metais įsteigė JAV federalinę rezervų sistemą. Ta pati finansinė pasaulio oligarchija kontroliuoja ir Rusijos centrinį banką, kurio vadovė Elvyra Nabiulina nepavaldi Vladimirui Putinui.

Praėjusią savaitę Italijos vicepremjerai Luigi di Maio ir Matteo Salvini paviešino informaciją, kad keturiolikai buvusių Italijos, Portugalijos ir Ispanijos Afrikos kolonijų Prancūzija spausdina franką, už kurį supirkinėja šių valstybių gamtos turtus ir žemes, jo pagalba dengia Prancūzijos skolas, o nuskurdusius juodaodžius afrikiečius eksportuoja į Europą per Italijos uostus.

Žinoma, kad ne Prancūzija, o ECB savininkai, tarp kurių ryškiausiais jau du šimtus metų Europą faktiškai valdantis Rotšildų klanas, spausdina Afrikai frankus. Į Prancūziją kanalizuojamos tik Afrikos žmogiškosios atliekos. Šių pasaulio pinigų šeimininku interesams atstovauja visas būrys nupirktų Europos politikų ir Briuselio funkcionierių. Ryškiausi iš jų yra Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas ir ECB pirmininkas Mario Dragi (abu buvę Rotšildų banko Goldma Sachs darbuotojai).

NVO – Europos tautų priešas

Pinigų šeimininkų finansuojamos NVO - pagrindinis Europos naikinimo įrankis. Jų funkcijos daugialypės: nuo vaikų grobimo sistemos organizavimo Lietuvoje, jo prastūmimo Lietuvos seime iki afrikiečių eksporto į Europą per Italiją. Jei giliau pakrapštyti bet kokią Europos NVO, kuri užsiima destrukcija, iš jos būtinai išlįs purvinos Džordžo Sorošo ausys.

Salvini pasirengęs teisti NVO dalyvius už dalyvavimą nelegalios imigracijos organizavimą

Olandijos laivas Sea Watch 3, sausio 19 dieną paėmė Libijos teritoriniuose vandenyse kontrabandos krovinį – 47 afrikiečius, esant blogam orui prie Tuniso pakrantės, bet NVO neklausė įsakymo ir pasiuntė savo laivą į Italiją, tokiu būdu pasmerkė migrantų gyvybes pavojui.

Šiuo metu Sea Watch 3 laivas yra mylios atstumu nuo Sirakūzų, jį saugo Italijos finansinė gvardija ir pakrantės apsauga. Salvini patvirtino, kad uostai uždaryti. Buvo nusiųstas maistas ir vaistai, bet kontrabanda atvežtiems nelegaliems imigrantams neleidžiama išsilaipinti Italijos teritorijos. Laivas yra su Olandijos vėliava, o šeimininkauja jame Vokietijos žmonių kontrabandos NVO, registruotos Vokietijoje.

Olandijos URM ministras pasakė: „laivas plaukia savo iniciatyva, mes neturime kištis“.

Salvini savo Facebook parašė: „Jeigu Olandijos vyriausybė nepajėgi kontroliuoti laivus, kurie plaukia su šios šalies vėliava, tai labai rimtas faktas!


Vidaus reikalų ministras Matteo Salvini pareiškė, kad teisėsaugos organai tirs NVO Sea Watch 3 migrantų transportą, kurios laivas yra Sirakūzų pakrantėje su 47 migrantais laive.

„Teisėsaugos organai yra procese tyrimo teisėtos ar neteisėtos veiklos šios NVO, kuri siekia primesti savo nuosavus įstatymus tokiai valstybei, kaip Italija, kuri turi savo taisykles, kurių privaloma laikytis“, - pasakė Salvini.

Italijos URM kreipėsi raštu į Olandijos vyriausybę, kuriame paprašė informuoti apie laivo įgulos nusižengimus Italijos įstatymams ir paprašė pilnos informacijos apie laivą, jo ekipažą.

Breitbart nurodo, kad Italija jau ne pirmą kartą susisiekia su valstybėmis, su kurių vėliava NVO eksploatuoja laivus. Praėjusiais metais Italija buvo susisiekusi su Britanijos vyriausybe, nes migrantų pervežimo laivas naudojo Gibraltaro vėliavą. Greitai vėliava buvo nuimta nuo laivo.

Italijos vicepremjeras Luigi di Maio irgi paprašė susitikimo su Olandijos pasiuntiniu, kad kuo greičiau gauti atsakymą į URM laišką.

NVO, kurios grobia vaikus Lietuvoje ir tos, kurios į Italiją vežą nelegalius ekonominius imigrantus, turi vieną tikslą – nacionalinių valstybių sunaikinimą. Jos turi ir vieną finansavimo šaltinį – pasaulio pinigų šeimininkus. Visos šios NVO yra užsienio agentai ir mūsų priešai Nr.1. Joms tinka Scipiono afrikiečio pasakyti žodžiai: “Kartagena turi būti sugriauta”. Šių dienų Kartagena – NVO užsienio agentai.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą