2019-01-29

Lenkija neatiduoda savo žiniasklaidos Sorošui


Lenkijoje praėjusį savaitgalį kilo didelis ažiotažas pasirodžius pranešimams, kad žydų tautybės tarptautininis mafijozis Džordžas Sorošas, kuris yra Rotšildų klano patikėtinis, ketina per investicinę grupę įsigyti antrą pagal dydį Lenkijos radijo stotį „Radio ZET“.

Portale wSieci rašoma, kad Džordžas Sorošas, žinomas biržos spekuliantas, sumanė padidinti savo įtaką Lenkijos valstybei. Penktadienį leidybos koncernas „Agora“ pranešė, kad derybų pasekoje nori įsigyti 40 procentų Eurozet, o SFS Ventures pirks 60% „Agora“ akcijų. „Agora“ ir SFS Ventures derina tarpusavyje potencialaus sandorio detales. SFS Ventures-tai Čekijos kompanija, kurios mažoritarinis dalyvis kompanijoje yra fondas (MDIF), kuris, dalyvaujant Sorošui, 2016 metais nupirko už 5,35 milijonus „Agora“ akcijų ir čia turi 8,26 procentus balsų visuotiniame susirinkime.

Dėl neigiamos politinės įtakos Vengrijos valstybei, Sorošas čia yra de fakto paskelbtas persona non grata. Lenkija nesiruošia pasyviai stebėti Sorošo įtakos augimo. Lenkija turi instrumentus sustabdyti Sorošą. Šiam susitarimui nebus pritarta.


Primenama, kad Vengrijoje priimtas „Stop-Soroš“ įstatymas. Sorošas nėra investuotojas, rašoma wSieci, tai žiaurus žaidėjas, kuris yra pavojingas nacionaliniam saugumui silpnesnių valstybių, tokių kaip Lenkija.

Eurozet įsigijimas investuotojo susieto su „Agora“ atves prie koncentracijos MIP rinkoje – turėjimą radijo ir laikraščio. Apie tai reikia pagalvoti, pasakė Pavel Levandovskij, kultūros ministro pavaduotojas Radio 24 eteryje. „Kapituliuoti prieš Sorošą bus kapituliacijos aktas ir Lenkijos valstybės išdavystė. Sorošas sugalvojo ateiti į Lenkijos MIP rinką. Spekuliantas-tai pavojus valstybei. Nesutiksime“, - pasakė viceministras.

Lietuva totaliai parduota „užsienio agentams“

Valdžioje mes turime neadekvačius ir parsidavusius asmenis, kurie net nesuvokia, kas yra valstybės saugumas. Lietuva išparceliavo užsienio kapitalui bankus, žiniasklaidą, žemę. VSD net nepasivargina nustatyti, kam priklauso šalį ardančios NVO ir verslo grupės. Beprotiškai rėkiama apie Vladimirą Putiną, jo trolius, nors niekas nežino, kieno kapitalas šeimininkauja Lietuvoje. Taip, tai nelengvas uždavinys atsekti visas ofšorines machinacijas su akcijomis. Pavyzdžiui, „Mažeikių maftą“ nupirkęs „Jukos“ pagrindinis akcininkas Michailas Chodorkovskis, kurio verslo ryšiai, po konflikto su valdžia, buvo išnarstyti labai kruopščiai. Paaiškėjo, kad jo disponuojamas kapitalas priklauso Jakovui Rotšilduihttps://www.youtube.com/watch?v=Rq7Z7zsYQjs&t=23m30s

Geras Lietuvos okupacijos pavyzdys yra LNK ir Verslo žinios, kurių savininkai yra Bonnier klanas iš Švedijos

Švedų oligarchiniam Bonnier šeimos klanui priklausanti LNK kiekvieną dieną reklamuoja Švedijos banko ilgametį darbuotoją Gitaną Nausėdą: kas tai jei ne šių užsienio agentų siekis užvaldyti Lietuvos valstybę, jos politinę valdžią?

Švedijoje Bonnier klanas valdo knygų leidybos namus Bonnierförlagen į kuriuos įeina leidyklos: Albert Bonniers leidykla, Wahlström & Widstrand, Forum, Bonnier Carlsen, ir kitos Švedijos knygų leidyklos ir spaustuvės. Bonnier Tidskrifter leidžia žurnalus, tarp kurių: Veckans Affärer, Damernas Värld, Amelia, Sköna Hem, Teknikens Värld, Resume, be to dešimtis kryžiažodžių žurnalų ir planšetinį žurnalą C režime. Kitos dukterinės kompanijos apima kino kompanijas SF Studios ir Sonet Film. Jiems priklauso Švedijos dienraščiai: Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan ir Helsingborgs Dagblad; verslo dienraštis Dagens Industri; ir medicinos žurnalas Dagens Medicin.


Bonnier valdo Estijos verslo laikraštį Äripäev, Lietuvoje Verslo žinias, Lenkijoje Puls Biznesu, Slovėnijoje Finance Business Daily, o taip pat medicinos žurnalus Danijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Lenkijoje ir Slovėnijoje. Plačiau apie Bonnier klano visame pasaulyje valdomas įmones čia.

Ar ne SEB banko savininkų Valenbergų, valdančių 40% Švedijos aktyvų ir darbo rinkos, Bonnier ir kitų ne etninių švedų pastangomis vykdomas švedų tautos pakeitimas (genocidas) afrikiečiais ir azijatais? Ar ne tą patį tautų pakeitimo modelį Valenbergai ir Bonnier, jų įtakos agentai diegia Lietuvoje, ar ne mūsų tautos pakeitimą ir ištautinimą pavesta vykdyti ilgamečiam Švedijos banko darbuotojui Gitanui Nausėdai?

Buvo pabandyta surasti, kam priklauso fake-news portalas 15min. Visiška tamsa ir dėl šio užsienio įtakos agento. https://youtu.be/klYujehfs6A

Jei norime išsaugoti savo tautą, turime atsakyti į šiuos klausimus ir priešintis okupacijai. Atminkim Bernardo Brazdžionio žodžiu: „Vergams palikit vargo naktį klaikią! – Šaukiu aš, jūsų protėvių dvasia.“

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą