2019-01-15

Vokietijai „pabėgėliai“ per metus kainuoja 84 mlijardus eurų! AfD suvažiavimo rezultatai


Interviu lenkų leidiniui wSieci partijos Alternatyva Vokietijai (AfD) Berlyno skyriaus vadovas Georgas Pazderski pasakė, kad kiekvienas pabėgėlis Vokietijai per mėnesį kainuoja 3,5 tūkstančių eurų, 42 tūkstančius per metus. Viso šie Angelos Merkel svečiai Vokietijos mokesčių mokėtojams per metus kainuoja 84 milijardus eurų! Kad įsivaizduoti šių išlaidų kosminį dydį, prisiminkime, kad visos Lietuvos biudžeto išlaidos 2019 metais tebus 11,681 mlrd. eurų, o pajamos - 10,587 mlrd. eurų!



Kosminės išlaidos Merkel atvežtų dykaduonių išlaikymui ne vienintelė priežastis, kodėl AfD partijos elektoratas nuolatos auga. Atėjūnai žudo vokiečius, prievartauja, buriasi į nusikaltėlių gaujas, kurios prekiauja narkotikais, ginklais, užsiima prostitucija.


Praėjusią savaitę Vokietijoje buvo surengta operacija prieš arabų nusikalstamus klanus. Ji vyko Diuisburge, Esene, Dortmunde ir Reklinhausene. Dalyvavo 1300 policijos pareigūnų. Čia „pabėgėlių“-nusikaltėlių klanai kaljanų kavines aktyviai naudoja pinigų plovimui ir prekybai narkotikais.

Georgas Pazderski lenkų žurnalistams pasakė, kad „AfD stiprėja ir vaidina vis didesnę rolę politinėje scenoje“, nepaisant į valdžios pastangas sunaikinti šią partiją. Merkel KDS dreifavo į kairę, perėjo į socialdemokratų ir žaliųjų pozicijas ar dar kairesnes, „dėka to dešinėje susiformavo vakuumas, į kurį įėjo AfD“. „Geležinį partijos elektoratą“, politiko žodžiais, sudaro 10% Vokietijos rinkėjų.

Pagrindinė augančio AfD populiarumo priežastis yra šios partijos antiimigracinė politika. Merkel valdžia prieš šios partijos narius rengia jos finansuojamų „Antifa“ kairiųjų banditų terorą. Šie vandalai sunaikino Pazderski namą ir mašiną, prieš kelias dienas pasikėsino nužudyti Brėmeno AfD skyriaus pirmininką Frank Magnitz.



Sausio 13 dieną Risa mieste pasibaigusio AfD suvažiavimo rezultatai

2024 metais Vokietija gali pasitraukti iš ES. Tai numatyta naujame partijos „Alternatyva Vokietijai“(AfD) manifeste. AfD pateikia savo ilgametę idėją – tautų Europą – ekonominę nacionalinių valstybių bendriją. Priešingu atveju – Vokietijos išėjimas iš ES, arba Dexit.

Partija kritikuoja milžinišką ir nepagrįstai brangų ES biurokratinį aparatą. Šiuo metu parazitinę Briuselio struktūrą sudaro 44000 valdininkų ir 11 tūkstančių aptarnaujančio personalo. Per metus šiam biurokratiniam monstrui yra išleidžiama virš 8 milijardų eurų. Be to, yra 24 agentūros, kuriose dirba nežinia kiek darbuotojų ir organizacijų. AfD kritikuoja tą faktą, kad apie 4000 ES valdininkų uždirba daugiau už Vokietijos kanclerį (€ЗЗ0 000 brutto per metus).
AfD Europos parlamentą skaito nedemokratiniu organu ir nori jį paversti Europos Asamblėja. Kitas variantas – 100 delegatų nuo valstybių, kurie bus renkami nacionalinių parlamentų.
Reformos turėtų paliesti ir Europos teismą. AfD planuoja anuliuoti jo teisę kištis į nacionalinių valstybių suverenitetą. Jo funkcija būtų tarnauti viršnacionaliniu orbitru. Šio teismo teisėjus rinktų valstybių aukščiausieji teismai. Iki to momento, kol AfD planai nebus realizuoti, Vokietija neturėtų keisti ar sudaryti kokias bebūtų sutartis, liečiančias ES sienų išplėtimą, suvereniteto pažeidimą ar prisiimti įsipareigojimus be referendumo.

AfD Manifeste numatoma paleisti Europos parlamentą. „Skaitome, kad tik nacionalinės valstybės turi teisę kurti įstatymus.“



Aleksandras Gauland, AfD trakcijos Bundestage bendrapirmininkas, savo kalboje pabrėžė, kad partijos tikslas - „ne sugriauti ES, o sugrąžinti ją į sveiką protą“. Jo žodžiais, bloko politinė įtaka stipriai peraugo ekonominį pagrindą.

AfD kandidatų į EP rinkimus sąrašas:

Platz 1: Prof. Dr. Jörg Meuthen MdEP
Platz 2: Guido Reil
Platz 3: Dr. Maximilian Krah
Platz 4: Lars Patrick Berg
Platz 5: Bernhard Zimniok
Platz 6: Dr. Nicolaus Fest
Platz 7: Markus Buchheit
Platz 8: Christine Anderson
Platz 9: Dr. Sylvia Limmer
Platz 10: Prof. Dr. Gunnar Beck
Platz 11: Joachim Kuhs
Platz 12: Erich Heidkamp
Platz 13: Dr. Verena Wester
Platz 14: Thorsten Weiß
Platz 15: Dr. Hagen Brauer
Platz 16: Martin Schiller
Platz 17: Dr. Michael Adam
Platz 18: Uta Opelt
Platz 19: Dr. Hans-Thomas Tillschneider
Platz 20: Mike Moncsek
Platz 21: Dr. Rainer Rothfuß
Platz 22: Julian Flak
Platz 23: Dr. Christoph Birghan
Platz 24: Christian Waldheim
Platz 25: Dietmar-Dominik Hennig
Platz 26: Dr. Rolf Böhnke
Platz 27: Jonas Dünzel
Platz 28: Hakola Dippel
Platz 29: Detlef Ehlebracht
Platz 30: Rebecca Weißbrodt

AfD sąrašo pirmu numeriu eina jos pirmininkas prof. dr. Jörg Meuthen.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą