2019-01-03

Liepsnojanti Naujametinė Europa. Karo tarp europiečių ir atėjūnų musulmonų išvakarėse (trumpa apžvalga)


Kiekvienas veiksmas sukelia atoveiksmį. Islamistų nusikaltimus vokiečiai kelis metus kentė tylėdami. Tik štai, Naujųjų metų naktį, ėmė ir pratrūko votis: vokietis nukreipė savo automobilį į „Merkel svečius“, tuos nenupoliruotus deimantus, kuriems skirta, bent taip teigia Lietuvos Fake news, į naujas aukštumas pakelti Vokietijos ekonomiką.

Tai įvyko Bottropo ir Eseno Šiaurės Reinas-Vestfalija miestuose. 50-metis vokietis Andreas N. pasikėsino nužudyti kelis Merkel svečius. Sužeisti 8 žmonės. Kaip pranešadie Welt, sidabrinės spalvos Merceses universalo vairuotojas keturis kartus bandė užvažiuoti ant imigrantų. Sužeisti: 46-metė moteris, 48-metis jos vyras, jų dukterys 16 ir 27 metų, iš Sirijos, 4-metis ir jo 29 metų motina iš Afganistano, 10-metė iš Sirijos, 34-metis Vokietijos turkas.


Die Welt pranešė, kad „Federalinė vyriausybė išreiškė nusivylimą“ dėl šio incidento ir imigrantų atakos Amberge, praėjusį šeštadienį, kur keturi prieglobsčio prašytojai (du afganai, iranietis ir siras) mušė vokiečius ir sužeidė 12 žmonių.

Liepsnojanti Europa


Gaujos islamistų nesnaudė Naujųjų metų naktį ir prievartos aktus sukėlė daugelyje Europos miestų. Jie puldinėjo policiją, gaisrinių ekipažus, avarines tarnybas, degino automobilius.

Vokietijos miestas Cottbus: prievarta Naujųjų metų išvakarėse

Naujųjų metų išvakarėse 12 imigrantų grupė sumušė keturis vokiečius. Konfliktą bandęs sureguliuoti žmogus buvo sužeistas. AfD partijos deputatų nuomone, padėtis Cottbus mieste stabilizuosis tik tuomet, kai čia sumažės užsieniečių. AfD pasiruošusi šiam žingsniui.


Kiolno miesto Nogo rajone, gaisrinės brigada buvo užpulta, prireikė stambių policijos pajėgų ginkluotų automatais. Čia po Naujųjų metų kilo „masinės muštynės.“ Po vidurnakčio buvo iškviesta gaisrinė. Atvyko keturios mašinos. Gaisrininkams į pagalbą atvyko 20 automobilių specialiųjų pajėgų policijos. Policija suėmė 3 žmones. Buvo užgesintas gaisras.


Pi-news stebisi 50 žmonių mušėsi, o buvo suimti vos 3 žmonės. Kodėl ne visi 50 už trukdymą gesinti gaisrą?

Hamburgo Barmbek rajone buvo imigrantų atakuoti ugniagesiai. Buvo nudurtas vienas žmogus. Ugniagesiai užsibarikadavo gaisrinės mašinoje ir iškvietė automatais ginkluotus policininkus, greitąją pagalbą, kuri nuvežė nudurtą žmogų į ligoninę.

Švedija

Fejerverkai buvo naudojami pulti policiją Kristianstad mieste, buvo sužeistas vienas policininkas. Lysekil mieste buvo užpulti greitosios pagalbos medikai. Jiems atskubėję į pagalbą apsauginiai buvo minios imigrantų sumušti.

Stokholmo policijos ekspertas Gunar Gunnar Appelgren apibūdino Švediją kaip esančią „Karo stovyje“. 2018 metais čia susišaudymuose žuvo 44 žmonės. Per pirmus 10 2018 metų mėnesių buvo areštuoti 299 žmonės, pernai - 58. Buvo išimta per tą laikotarpį 825 šaunamieji ginklai, kas 30 procentų daugiau, negu pernai.

Olandija

Hagoje įvyko keli incidentai su musulmonais imigrantais, kurie užpuolė policininkus, apšaudė su fejerverkais ir šaukė „Alach-akbar“. Gaisrininkai ir policininkai taip pat buvo užpulti Asseno mieste.



Belgija

Belgijoje musulmonai imigrantai sukėlė kelis gaisrus, buvo sudegintos eglė Molenbeko rejone, Briuselyje. Buvo suniokota vaistinė, užpulti gaisrininkai, užmėtyti fejerverkais.


Prancūzija

Prancūzijoje per Naujųjų metų periodą buvo sudeginti 99 lengvieji automobiliai. Sena-Sen-Deni Paryžiaus priemiestyje buvo 31 areštas. 40 automobilių buvo sudegintas Prancūzijos Rivjeros zonoje, gaisrininkai čia dalyvavo šimte įvairių incidentų.

Kituose Prancūzijos miestuose buvo deginami automobiliai. Ivelin departamente sudeginti 41 automobiliai, 13 automobilių buvo dėl gaisro pažeisti.

Anglija

Mančesteryje, Viktorijos geležinkelio stotyje, buvo papjauti trys žmones, tarp jų policijos darbuotojas. Islamistas rėkė „Alach-akbar.“

Vokietija pilietinio karo išvakarėse


Bavarijos gyventojas video prognozuoja Europai gresiantį pilietinį karą tarp europiečių ir į Europą vežamų musulmonų. Jis ypač pažymi gruodžio mėnesį priimtus JTO Globalios migracijos ir pabėgėlių paktus (juos palaikė ir antilietuviška Lietuvos vyriausybė), kurie atveria kelius nekontroliuojamai imigracijai ir sulygina imigrantų teises su ES piliečių teisėmis.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą