2019-12-11

ES – Afrikos nusikaltėlių magnetas


Apie tai, kad pabėgėliai vokiečius kiekvieną dieną pjauna peiliais aš jau net rašyti pavargau. Dabar jau ėmė badyti peiliais net policininkus, kaip tai atsitiko gruodžio 9 dieną Miunchene, ką jau gaisrininkas, laisvalaikio metu, kurį prieš kelias dienas Augsburge užmušė Merkel svečiai.

Policininkų profsąjunga jau maldauja frau Merkel, kad ši uždraustų nešiotis peilius, mačetes, kalavijus ir kitus didelius ir aštrius daiktus, kuriais sveteliai pjauna vokiečius. Tik visa tai taip kasdieniška, todėl net nuobodu.

Man įstrigo vakar paviešinta vieno afrikiečio istorija: žmogžudžio, prievartautojo, visiško moralinio degradanto Eric Kwame Andam X., kuris taip lengvai tapo mylimu Merkel svečiu.



Afrikos žmogžudžio Eric Kwame Andam X migracijos į Vokietiją istorija

Migracija iš vieno kontinento į kitą kainuoja brangiai, rašoma portale Pi-news. Iki Vokietijos nusigauna tik turtingi afrikiečiai.

Eric Kwame Andam X gimė Ganoje, kakavos plantatoriaus šeimoje, baigė aukštąjį mokslą, keliavo po Europą. 2014 metais mirė jo tėvas, kilo ginčas dėl palikimo ir jis nužudė savo žmonos brolį. Užmušė jį su pagaliu. Tuomet jis pagrobė šeimos aktyvus ir pabėgo į Libiją, kur girtuokliavo, švaistė tėvo pinigus. Iš čia NVO kontrabandininkų, finansuojamų iš ES mokesčių mokėtojų kišenės, buvo pervežtas į Italiją.

Italai jį norėjo grąžinti namo, tačiau afrikietis pabėgo į Vokietiją, kur niekas jo neklausė apie dokumentus. Čia jis tapo Merkel svečiu ir pabėgėliu.

Eric Kwame Andam X., 31 metų „pabėgėlis“, apsigyveno Bonoje. Vokietijos migracijos tarnybai jį susiruošus deportuoti, jis su mačete lakstė miesto gatvėmis, užpuolė studentų porą ir kelis kartus išprievartavo merginą jos vaikino akivaizdoje. Po kurio laiko nusikaltėlis pagaunamas ir nuteisiamas kalėti. Pavasarį vyks apeliacinis procesas. Advokatas prašo bausmės sušvelninimo.

Nėra jokios abejonės, kad šis banditas visam laikui liks svečiuotis pas Merkel, nes jis žmogžudys, o Ganoje jo laukia mirties bausmė.

Atviros ES sienos kaip magnetas traukia viso pasaulio nusikaltėlius vykti į Europą ir čia vogti, žudyti, prievartauti, parazituoti mokesčių mokėtojus.

Apie į Europą iš Afrikos globalistų vežamus banditus buvo pernai įspėjęs Kongo diplomatas Serge Boret Bokwango. Jis rašė:
„Afrikiečiai, kuriuos aš matau Italijoje, yra Afrikos atliekos ir šiukšlės. Man įdomu, kodėl Italija ir kitos Europos šalys tai kenčia, tokius žmones savo valstybių teritorijose... Aš patiriu stiprų pasipiktinimo ir gėdos jausmą matydamas šiuos Afrikos imigrantus, kurie elgiasi kaip žiurkės, kurios užsiveisia Europos miestuose. Aš jaučiu gėdą ir pyktį dėl Afrikos valstybių, kurios palaiko mūsų šiukšlių ir atliekų migraciją į Europą“.

Kiek dar reikės išprievartavimų, kiek prireiks žmogžudysčių, kad ES piliečiai suprastų, kad tai ne stichinė nelaimė, kad yra konkretūs nusikaltėliai, kurie surengė Europos tautų genocidą?

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą