2019-12-13

Kada Bergoglio Kristų padarys juodaodžiu?


Popiežiaus Pranciškaus globalistinėms fantazijoms nėra ribų. Dabar jau Kristaus motiną Mariją jis pavertė metise. Klausimas atviras: kadа katalikų bažnyčios griovėjas Bergoglio ir patį Jėzų Kristų perdarys juodaodžiu? Buvusi prostitutė ir satanistė Madona tai darė prieš 30 metų savo vaizdo klipe „Like A Prayer“ (kaip malda). Iki jos lygio dabar nusirito Romos popiežius.
Italų dienraštyje Il giornale gruodžio 12 dieną paskelbtas straipsnis „Marija yra metiso motina, ji padarė metisą Dievu“.
Popiežius Dievo Motinos Gvadelupės, kuri yra Pietų Amerikos globėja, šventės proga kalbėjo apie Mergelės vaidmenį, kad padaryti Dievą „metisu.“
Bergoglio pasakė: „Tai metisas, kad būti vieningu su žmonija, ir Marija, motina, kuri sugebėjo padaryti metisą su Dievu, tikrą Dievą ir tikrą metisą.“
IL Giornale pažymi, kad būdvardį „metisas“ popiežius dažnai naudoja, kai nori palaikyti multikultūriškumą ir migrantų priėmimą. Prieš kelis metus, per Kalėdas, jis tvirtino, kad Jėzus Kristus buvo migrantų sūnus.
Manoma, kad po naujų Pranciškaus pasisakymų kils nauja audra tarp teologų ir žiniasklaidoje.
Dėl Lietuvos Bergoglio gali būti ramus. Buvęs KGB agentas, jo nesenai padarytas kardinolu, neleis savo geradario kritikuoti.

Nuorodos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą