2024-04-10

Paukščių gripas: baimės kurstymas ir pasaulinis karas prieš maistą?

Paukščių gripas (H5N1) įgijo naują mutaciją, susijusią su viruso prisitaikymu prie žinduolių šeimininkų ir leidžiančią jam lengviau plisti. Apie tai rašė " Daily Mail". Mutavęs virusas buvo rastas vieno Teksaso ūkio darbuotojo organizme. Ši viruso forma nebuvo aptikta pas galvijus ar laukinius paukščius. Vietos valdžios institucijų teigimu, vyras galėjo užsikrėsti vystantis akių infekcijai. Buvo baiminamasi, kad H5N1 kamienas, kuris jau sukėlė pandemiją gyvūnų pasaulyje, netrukus gali sukelti pandemiją ir tarp žmonių. ES maisto saugos tarnyba (EFSA) įspėjo, kad, virusui plintant tarp žmonių, galima didelė paukščių gripo pandemija. EFSA priminė, kad žmonės neturi imuninės apsaugos nuo H5 (H5N8, H5N5, H5N1) virusų.

PSO duomenimis, nuo 2003 m. sausio mėn. iki 2024 m. vasario 26 d. pasaulyje užregistruoti apie 887 žmonių užsikrėtimo H5N1 paukščių gripu atvejai. Iš jų 462 atvejai buvo mirtini, t. y. daugiau nei pusė - 52 proc.


2024 m. sausį Davose (Šveicarija) vykusio 54-ojo Pasaulio ekonomikos forumo dalyviai diskutavo apie vadinamąją "X ligą " - epidemiją, kurią, kaip teigiama, sukėlė mokslui nežinomas patogenas. 

Ekspertų teigimu, grėsmė yra daugiau nei reali, o nauja pandemija esą "jau pakeliui". Teigiama, kad tai H5N1 paukščių gripo virusas, kurį pavyko sukurti taip, kad jis gali būti perduodamas ne tik tarp gyvūnų ar iš paukščių žmonėms, bet ir iš žmogaus žmogui. Todėl infekcija gali tapti masinė ir sukelti pandemiją.


Portalo "Off-Guardian" autorius Kit Knightly skeptiškai ir su humoru žiūri į  kalbas apie paukščių gripą. Visa šitą švabistų keliamą isteriją jis sieja su "baimės kurstymu ir pasauliniu karu prieš maistą". Autorius rašo: "Laikraštis "The Washington Post" domisi, kaip JAV pasirengusios paukščių gripo pandemijai. Matyt, mokslininkai atidžiai stebi migruojančius paukščius ir ruoniusLaikraštis "Mirror" pasirinko dar didesnį nei įprastai nerimą keliančią antraštę: "Žemėlapis rodo, kaip paukščių gripas plinta JAV, nes tik dvi valstijos išvengė protrūkio". Dar vieni metai, dar vienas ligos protrūkis, tiesa?"

Autorius atkreipia dėmesį, kad jau "Teigiama, kad šis naujausias paukščių gripo protrūkis gali būti siejamas su galvijais. Nes kam tarnauti vienai globalistų programai, jei galima tarnauti dviem?


Prieš kelias dienas "New York Times" pranešė, kad: "Teksase bent vienam asmeniui, turėjusiam kontaktą su pieninėmis karvėmis, kurios, kaip įtariama, buvo užsikrėtusios paukščių gripu, buvo diagnozuotas paukščių gripas.

"Telegraph" pranešė, kad: "JAV karvėms šeriamos sumaltos vištienos atliekos gali būti paukščių gripo protrūkio priežastis".

Ekspertai įspėja, kad dėl nepakankamai griežtų taisyklių virusas gali išplisti ir JAV kiaulių ūkiuose.

"Daily Mail" rašė: Ką galima ir ko negalima valgyti Amerikoje kilus paukščių gripo protrūkiui Dar vieni metai, dar viena "priežastis", dėl kurios turėtume nustoti valgyti raudoną mėsą. Tai dar viena priežastis, dėl kurios kyla maisto kainos.

"New York Times" klausė: "Ar paukščių gripas ateis pas žmones? Ar esame pasiruošę?", o "Daily Mail" įspėja : "Būkite pasiruošę: CDC sušaukė paukščių gripo protrūkio susirinkimą, kuriame nurodė valstijų sveikatos apsaugos pareigūnams pasiruošti, kad gali padaugėti žmonių susirgimų".

Kit Knightly mano, kad "ateityje jie gali nuspręsti paukščių gripą paskelbti "kita pandemija" ir išleisti garuojančią šviežią vakciną."





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą