2017-09-07

Idėja Lietuvai. Kokią „Idėją Lietuvai“ gali pasiūlyti prezidentė Dalia Grybauskaitė, jeigu ji negali nueiti 50 metrų ir išklausyti Lietuvos piliečių skundų?


Šiandien per LRT paskelbta, kad „Istorinės iniciatyvos pradžią savo sveikinimu pažymės IDĖJA LIETUVAI globėja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.“

Keista, ar ne? Grybauskaitei tereikia paėjėti kokių 50 metrų ir pasikalbėti su greta protestuojančiais piliečiais. Išgirstų daugybę idėjų, kaip reikia remontuoti jos sulaužytą Lietuvos valstybę. Bet ji neina. Vietoj to ji organizuoja „kiaulių ėdimo akciją“, isteriją, neva, tie keli badaujantys nelaimingi seneliai yra grėsmė nacionaliniam saugumui. Gal ji pati ir neorganizuoja to pasityčiojimo iš proto, bet jos tylėjimas reiškia pritarimą. Koks planetarinio masto idiotizmas!




Ir dar. Lietuvos visuomenė pasiūlė tautą vienijančią „Idėją Lietuvai“ - Vytį Lukiškių aikštėja. Kas daroma su piliečių iniciatyva, kurią palaiko visa tauta, bent jau absoliuti jos dauguma, ką parodė apklausa? Iš jos tyčiojasi keli baltofobai, matomai užsienio jėgų introdukuoti į valdžios struktūras.


Aš manau, kad Grybauskaitės ir jos pauodeginių (mums nežinomų benificiarų užsienio kapitalo spauda, elektros skydinės kišenvagiai ir pan.) iniciatyvos yra pasmerktos, nes šios jų skelbiamos „vienijančios idėjos“ yra apgaulė, akių dūmimas. Tų iniciatyvų skelbėjai yra neoliberalistinės-sorošistinės globalizmo jėgos, kurių tikslas – sugriauti Lietuvos valstybę ir sunaikinti lietuvių tautą, atimti iš jos suvereniteto likučius.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą