2017-09-03

Sugauti visi Rimini siautėję afrikiečiai „pabėgėliai“-banditai (papildyta 09-04)


Barbariškumas! Rimini banditų ir prievartautojų gaujos vadas iš Kongo nejaučia jokios atgailos dėl savo nusikaltimų, komentuoja prokurorai nusikaltėlių afrikiečių elgesį.

Dvidešimtmetis Rimini prievartautojų-banditų gaujos vadas Guerlin Butungu suimtas sekmadienį, jį kaltinant užpuolimu ir išprievartavimu lenkų turistų. Jis buvo apklaustas prokurorų, praneša lenkų portalas wPolytice, kuris cituoja Italijos televiziją RAI. Prokurorų žodžiais, nusikaltėlis „nejaučia jokios atgailos už padarytus nusikaltimus.“

Butungu turi teisę gyventi Italijoje, kurią gavo „dėl humanitarinių priežasčių“. 2015 metais jis nelegaliai atvyko iš Afrikos į Lampedūzos salą. Čia pateikė prašymą dėl prieglobsčio. Jis gyveno pabėgėlių centre, iš kurio išvyko prieš du mėnesius.



Po apklausos kongietis buvo pasodintas į Rimini areštinę. Laukiama, kad pirmadienį teisėjas išduos orderį jį suimti. Kiti trys gaujos nariai yra nepilnamečiai nuo 15 iki 17 amžiaus. Jie patalpinti į kalėjimą nepilnamečiams Bolonijoje. Prokurorė Silvia Marzocchi, teismo posėdyje priėmusi sprendimą juos nukreipti į šią įstaigą, „kvalifikavo juos, kaip ypač žiaurius nusikaltėlius, įvykdžiusius niekšišką prievartos aktą.“

Italijos politikai sveikina Rimini policiją ir prokuratūrą ir pabrėžia, kad visų keturių nusikaltėlių sulaikymas yra didelis saugumo ir teisėtvarkos pasiekimas.

Gaujos vadas, pasirodo, šiuo metu dirbo pabėgėlių įstaigoje.

Mano giliu įsitikinimu, nusikaltėliai afrikiečiai buvo gaudomi tik todėl, kad didelė audra buvo sukelta Lenkijos pusės. Ši gauja puldinėjo poilsiautojus jau anksčiau. Austrų pora buvo užpulta dar rugpjūčio 12 dieną.


Apie šį „pabėgėlių“ nusikaltimą RIMINI vakar pagaliau informavo ir juos labai mylinti vokiečių spauda

Die Welt parašė, kad gaujos vadą nigerietį policija pagavo naktį traukinyje į Milaną. Jis, matomai, mėgino pabėgti į Prancūziją.

Rimini megapolis, kur sezono metu poilsiauja 3 mln. žmonių, po gaujos padarytos serijos nusikaltimų, praeitą savaitę buvo buvo panikoje.

Welt pripažįsta, kad policija „spaudžiama pradėjo didelę medžioklę“. Buvo išanalizuoti mobilių telefonų ryšių srautai, išanalizuoti video kamerų įrašai, šukuojami apleisti pastatai, tikrinami narkotikų prekeiviai (tų prekeivių „pabėgėlių“ iš Afrikos po pliažus šlaistosi ištisi spiečiai).

Gaujos vadas Kongo pilietis į Italiją nelegaliai atvyko 2015 metais. Jo prieglobsčio prašymas buvo atmestas, bet iš „humanitarinių paskatų“ jam buvo leista pasilikti Italijoje. Jis gyveno pabėgėlių prieglaudoje Pezaro mieste.

Tos „humanitarinės paskatos“, apie kurias kalbama, nesugebėjimas susitvarkyti su nelegalia migracija iš Afrikos, ir lėmė, kad 2016 metai RIMINI kurortas tapo nusikalstamumo lyderiu Italijoje. 

Prisiminkime, dauguma šių metų teroristų, o teroro aktų, kuriuos padarė „pabėgėliai“. Breitbart duomenimis, Europoje šiais metais jau buvo 35  ir dauguma iš jų padaryti žmonių, neturėjusių teisės į prieglobstį.

Ankstesnės publikacijos šia tema:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą