2017-09-24

Mūsų kaimynų nuomonė apie Grybauskaitės ir Skvernelio tipo šalių lyderius, kurie į savo šalis įsileidžia skirtingų kultūrų imigrantus ir išduoda savo piliečius


Lenkų publicistas Jacek Karnowski portale wPolytice rašo: Nepraeina nei savaitė ar gal būt diena, kad MIP nepasirodytų informacija apie imigrantų įvykdytą išprievartavimą, arba bandymą išprievartauti, kurioje nors iš Vakarų Europos valstybių. Dažnai šie įvykiai labai radikalūs. Tiesiog prisiminkime lenkų poros dramą Italijoje Rimini. Nevengiama to aprašyti kaip priekabiavimo; kaip mes žinome iš daugybės atvejų Vakarų žiniasklaidoje šioje srityje egzistuoja gana griežta savicenzūra.

Tai nusikaltimai, kuriems nėra pateisinimo. Tačiau tai taip pat yra veiksmai, už kuriuos atsakomybę dalinasi atvirų durų politikos autoriai, žmonės, kurie 2015 m. priėmė baisių sprendimą. Kanclerę Merkel reikia, žinoma, pažymėti pirmiausiai.

Į Europą buvo priimta daugiau nei milijonas žmonių, iš kurių dauguma buvo jauni vyrai. Išrauti su šaknimis iš jų jų aplinkos, savo kultūros, išmesti į jiems visiškai nežinomą pasaulį, svetimą. Taip pat pasaulį, kurio taisyklių jie nemoka teisingai perskaityti, o jei ir bando - taip pat Europos lyčių santykių srityje – jie tai dažnai daro tai dramatiškai blogai.

Ar visi šie seksualiniai nusikaltimai, apie kuriuos mes girdime, buvo kažkuo tuo, ko nebuvo galima numatyti, matant migrantų kolonas marširuojančias per Europą? Žinoma, ne. Kadangi tai vyko taip, kaip ir buvo suplanuota? Ar galėjo arabų kalba ir kitomis egzotiškomis kalbomis kalbantys naujokai prisitaikyti prie Vakarų ir Šiaurės Europos socialinio gyvenimo?

Mes kalbame apie pasaulį, kuriame kultūra seksualizuota, viešoji erdvė ir beveik viskas peržengia sienas. Apie pasaulį, kuriame deklaruojama individuali saviraiška, kad tai neva yra pagrindinė sėkmingo gyvenimo sąlyga. Apie pasaulį, kuriame žmogaus seksualumas dažnai privedamas iki absurdo, iškeliant tai į pirmąjį žmogaus egzistencijos planą, paverčiant tai į primityvią viską apimančią ideologiją.

Šiuo konkrečiu atveju - kalbant apie jaunus imigrantus – buvo pripažinta, kad problemos ten nebuvo. Arba nenorėjo matyti problemos.

Šalių, leidžiančių masinę imigraciją iš labai kultūriniu požiūriu nutolusių šalių, vadovai išduoda savo piliečius, ypač pilietes.

Realizuodami ideologijos dogmas, jie iš esmės, niekina paprastų žmonių saugumą. Tų žmonių, kuriuos ginti jie prisiekė.

Bet tai ne pabaiga: savo piliečius išduoda ir pasmerkia grėsmei taip pat MIP, kuri skatina tokią imigracija, ir iš tiesų – suteikia „stogą“ nusikaltimams. Baisūs nusikaltimai yra ir ant sąžinės žurnalistų, rašytojų ir kitų „autoritetų“.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą