2017-09-22

Tiubingenas: 37 metų pabėgėlis siras su peiliu užpuolė ir mėgino išprievartauti 10 metų mergaitę


Pabėgėlis siras, 37 metų amžiaus, grasindamas su kaulų apipjaustymui skirtu 28 centimetrų ilgio peiliu, užpuolė dviračiu važiavusią dešimtmetę vokietę mergaitę ir bandė ją išprievartauti. Mergaitę jis vilko į šalia buvusią šieno kupetą. Ši garsiai rėkė ir į jos pagalbos šauksmą asilietė netoliese buvę praeiviai. Prievartautoją pavyko sulaikyti.


Vokiečių portalas Pi-news, aprašydamas šį įvykį, klausia: Kas yra tie, kuriems Vokietijoje „reikia prieglobsčio? Jų daroma žala didėja bauginančiai. Jie ne tik kelia grėsmę bėgikams, kurie "neteisingu laiku" buvo netinkamoje vietoje, bet taip pat ir kelia grėsmę vaikams. Tübingeno prokuratūra iškėlė baudžiamąją bylą prieš 37 metų Sirijos prieglobsčio prašytoją iš Rottenburg už seksualinę prievartą prieš vaikus.

Su 28-centimetrų kaulų pjaustymo peiliu prie 10 metų mergaitę

37 metų siras, kuris Vokietijoje yra nuo 2014 metų, 2017 metų birželio 22 dieną, antroje dienos pusėje, užpuolė dviračių važiavusią netoli Hirschau vietovės mergaitę ir nutempė ją prie greta buvusios šieno kupetos.

Į garsius mergaitės šauksmus sureagavo drąsūs praeiviai, įskaitant policijos pareigūną, kuris buvo netoli įvykio vietos. „Nepaisant "kaulų peilio", pabėgėlis šį kartą turėjo nutraukti vokiečių kultūros praturtinimą, jie pribloškė toleruotą prieglobsčio prašytoją“, rašoma P-news.

Universalus Merkel specialistas

Nusikaltėlis, „priešingai visiems statistiniams duomenims“, niekur nedirbo, jis buvo paleistas iš kalėjimo tik prieš metus, kur buvo kalinamas už plėšimą. Jis taip pat buvo kaltinams dėl vagysčių ir seksualinio priekabiavimo. Sirui užseksualinę prievartą prieš vaiką gresia nuo 3 iki 15 metų kalėjimo.

Ar mums to reikia, kad Grybauskaitės-Skvernelio vežami „pabėgėliai“ prievartautų ir mūsų vaikus?

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą