2017-09-26

Sorošo į Europą vežami musulmonai teroristai, žydų legenda apie Golemą ir antisemitizmas


Pasaulyje vyksta keistas reiškinys, kai žydų realizuoti projektai galiausiai atsisuka prieš pačius žydus. Vienas iš tokių yra žydo Džordžo Sorošo (Švarco) nuo 2015 metų vykdomas musulmonų iš Afrikos ir Artimųjų Rytų vežimo į Europą projektas.


Vengrijos premjero Viktoro Orbano žiniomis, šis projektas numato kiekvienais metais atvežti į Europą po 1 milijoną musulmonų, o kiekvieno jų išlaikymui priversti ES valstybes imti kreditus, kad kiekvienam pabėgėliui tektų po 29 000 eurų per metus iš šių kreditų.


Vengrijos vyriausybės atstovas Zoltan Kovač rugsėjo 24 dieną perdavė premjero Viktoro Orbano žodžius, kad Vengrija „padarys viską, kad nei vienai Europos valstybei Sorošo planas nebūtų primestas“.


Nuo Sorošo ir jo gaujos vežamų musulmonų kenčia ne tik Europos tautos, bet ir Europos žydai. Apie tai rugsėjo 26 dieną paminėjo ir Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu, apie tai kalbėjo Europos sostinių rabinai.

Vyriausias Barselonos rabinas Meir Bar-Hen po teroro atakų, per kurias žuvo 14 žmonių ir virš 100 buvo sužeista, pasakė, kad Europoje žydai prarado tėvynę. Jis patarė žydams „parodyti Ispanijai nugarą“, sugrįžti ir apsigyventi Izraelyje. „Mums skirta žūtis, Europa prarasta“, - pasakė Meir Bar-Hen.

Vyriausias Briuselio rabinas Abraomas Gigi dar 2015 metais yra pasakęs, kad žydai nebegali jaustis Belgijoje saugūs ir jiems reikia emigruoti, nes „čia jie neturi ateities“.

Šis Sorošo paradoksas, kai žydas sukuria reiškinį kenkiantį žydams, yra ne naujas žydų istorijoje.


Rusų-amerikiečių rašytojas Grigorijus Klimovas apie tai pasakoja (video):

Golemas - tai viduramžių žydų legenda, kur išmintingas rabinas Juda Lev Ben Dezalil, kuris gyveno nuo 1520 iki 1609 metų viduramžių Pragoje. Ir šitas išmintingas rabinas nulipdė iš molio sau tarną, žmogaus formos, po to Kabalos pagalba jis įkvėpė į šį tarną gyvybę, arba dvasią, pavadino jį Golemu, ir pavedė jam ginti žydus nuo antisemitizmo, kuris buvo tuo metu. Įvyko keistai, Golemas vietoj to, kad ginti žydus nuo antisemitizmo, ėmė pliekti pačius žydus. Tai yra tapo antisemitu. Įvyko kažkoks alogizmas.

Čia įdomi istorinė paralelė. Tokių paralelių ne viena, o daug. Paimkim pagrindinę paralelę: žydas Karlas Marksas sukūrė marksistinę Kabalą ir jos pagalba žydai padarė revoliuciją Rusijoje. Čia reikia tiesiai pasakyti, kad nuo 1917 metų iki 1953 metų, tai yra iki Stalino mirties, Sovietų valdžia buvo žydų valdžia. Staiga žydai visame pasaulyje sukėlė laukinį šauksmą, kad sovietų valdžia pasisuko prieš žydus. Aš skaitau, kad tai ne visai taip. Ne sovietinė valdžia atsisuko prieš žydus, o tiesiog žydai po truputį ėmė prarasti valdžią Sovietų vyriausybėje. Jie iš anksto sukėlė riksmą visame pasaulyje. Bet iš esmės viskas vyksta pagal viduramžių legendą apie Golemą, kuris atsisuko prieš žydus. Jie su Marksistine kabala sukūrė sovietinę valdžią, o dabar rėkia, kad ji persekioja vargšus žydus.

Tokių paralelių gana daug. Sionistas Davidas Markiš rašo, kad žydai davė pasauliui Jėzų Kristų, o tai atsisuko prieš žydus, tai baigėsi inkvizicija ir žydų išvarymais. Tas pats ir su Marksu, kuris atnešė žydams vargus. Tai ta pati legenda apie Golemą, tai tas pats dėsningumas aukščiausiu laipsniu.

Galima paminėti ir žydų daktarą Froidą su jo froidizmu. Tas pats. Kas šiandien išvirto iš Froido? Pusę šimto metų buvo didelis riksmas ir Froidas buvo kažkurio mastu Kristaus pakaitalu. Jis pasakė, kad atviras homoseksualizmas geriau už nuslopintą. Kuo baigėsi Froidizmas? AIDS, kuri, kaip taisyklė pažeidžia homikus. Ponas Dievas pasakė savo paskutinį žodį.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą