2018-12-31

2018 metų pabaiga paženklinta kaimynų lenkų išmintimi ir vokiečių beprotyste: Amberge „pabėgėliai“ sužalojo devynis vokiečius



Senovinis Bavarijos miestas Ambergas, kuriame gyvena 45000 gyventojų, pasižymi savo universitetu ir automobilių pramone.

2015 metais Vokietijos ir Europos naikintoja Angela Merkel čia ėmė vežti savo „svečius“, melagingai vadinamus „pabėgėliais“. Žmonių kalba šie Merkel „svečiai“ yra Europos okupantai musulmonai, Europos kultūros naikintojai.

Vokiečiai Ambergo gatvėmis bėgo bijodami mirties, rašoma vokiečių portale Pi-news. Gruodžio 29 dieną, šeštadienį, keturi „prieglobsčio prašytojai“ - du afganai, iranietis ir siras 17- 19 amžiaus (tikro šių žmonių amžiaus niekas nežino, o bėgti jie neturi nuo ko, nes jų gimtose valstybėse karas nevyksta) 18:30 Ambergo stoties rajone „be jokio pasirinkimo“ ėmė mušti miesto gyventojus ir keleivius.


Nukentėjusieji mėgino pabėgti. Stoties rajone jie buvo užpulti keturių banditų, vienas užpultųjų buvo parblokštas ant žemės ir spardomas. „Pabėgėliai“ bėgo Georgen gatve į miesto centro pusę ir žalojo sutiktus praeivius. Merkel-zombiai čia sužeidė šešis praeivius. 20:45 banditai ėmė mušti žmones Bahnhof gatvėje. Čia ir vėl praeivei buvo mušami ir spardomi kojomis.

Galiausiai „pabėgėliai“ buvo suimti stoties rajone. Nusikaltėliai pasipriešino ir policijai. Kai kurie nukentėję vokiečiai buvo pristatyti į miesto ligoninę. Iš viso lengvus ir vidutinius kūno sužalojimus patyrė devyni praeiviai.

Dauguma vokiečių vis dar lieka amnezijos būklėje, tačiau vis daugiau atsiranda suprantančių, kad Merkel vykdoma politika yra beprotybė. Jie tai vadina vokiečių tautos autoimunine liga, kuri išsivystė todėl, kad globalistai „imigrantų vežimą“ suorganizavo tada, kai Vokietija pergyveno milžinišką biudžeto proficitą, ECB vykdė „suminkštinimo politiką“ ir palaikė nulinių palūkanų norma, Vokietija „maudėsi piniguose“.

Situacija keičiasi. JAV FRS palūkanų normą gruodžio pabaigoje kilstelėjo 0,25 procentais. Manoma, kad ECB, FRS filialas, seks savo šeimininkų pėdomis. Pinigai brangs, valstybės skolos aptarnavimas augs ir nebus galimybės šerti milijonų dykaduonių Merkel svečių, kurie pramogauja mušdami ir žudydami europiečius.

Klestėjimo pabaiga, Pi-news portalo nuomone, atves prie pradinio vokiečių tautos elgesio modelio.
Vokietijai prognozuojamas ekonomikos nuosmukis, dėl gilios recesija arba finansinės krizės. Daugumai vokiečių ims trukti pinigų ir autoimuninė tautos liga bus išgydyta „nuostabiu būdu per trumpiausią laiką“. Ši situacija, manoma, nepakeitė vokiečių charakterį, bet įtakojo dabartinį jų elgesį, vėl sugrįš „natūralūs refleksai“, kurie visos žmonijos istorijos bėgyje buvo gyvybiškai svarbūs kiekvienai populiacijai. Pi-news viliasi, kad šie pokyčiai vyks taikiai, demokratiškai ir parlamentiniu keliu, o ne per jėgą ir chaosą.



Lenkijos prezidentas Andžejus Duda: „mes nesutinkame, kad per jėgą kažkokie žmonės būtų siunčiami į Lenkiją“.

Pabėgėliams reikia padėti, bet migrantai tai truputi kita problema – pasakė Lenkijos prezidentas sekmadienį interviu televizijai TVP Info.

Prezidentas paaiškino, kad protinga politika reiškia pabėgėlių ir migrantų palaikymą kaip galima arčiau jų gyvenimo vietos, tai yra sukūrimą jiems sąlygų, kad jie galėtų išlaukti karo stovį.
Jis pažymėjo, kad Lenkija gali pasiūlyti bet kokią pagalbą.

„Bet, prisipažinsiu, iš pat pradžių mes nesutinkame, kad kokius nors žmones nukreiptų į Lenkiją“, - pažymėjo prezidentas.

Duda pasakė, kad Europa dar turi galimybę atsibusti ir imtis protingų veiksmų.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą