2019-02-22

Vengrijoje išleisti plakatai perspėja, kad Briuselis planuoja užtvindyti sąjungą migrantais



Europos komisijos pirmininkas ir eurokratai dirba ranka į ranką su Džordžu Sorošu, kad užtvindyti bloką migrantais. Vengrija perspėja piliečius apie naują migracijos kompaniją prieš ES rinkimus gegužę.

Šią savaitę Vengrijos vyriausybės išleistas plakatas praneša, kad Vengrijos žmonės turi „teisę žinoti ką ruošia Briuselis“. Ši informacija komponuojama su atvaizdais globalisto milijardieriaus Džordžo Sorošo kartu su Europos komisijos pirmininkų Žanu Klodu Junkeriu.


Valdančioji Vengrijos partija Fides pareiškė, kad Briuselio planai kelia grėsmę Vengrijos saugumui. Briuselio planuose „eksperimentiniai migracijos projektai iš Afrikos valstybių“, planai „palengvinti nelegalią imigraciją migracinių vizų pagalba“ ir projektas biudžetinių sankcijų toms valstybėms, kurios atsisako priimti migrantus iš trečiųjų šalių ir juos apgyvendinti, rengti ir maitinti.

Briuselio biuroktratija aštriai sureagavo į Vengrijoje išleistus plakatus, pavadino juos „šokiruojančiais, „nevykusia suokalbio teorija“.

Vengrai tuo tarpu rėmėsi ne pramanais, o tuo faktu, kad Europos parlamentas gruodžio mėnesį palaimino humanitarines vizas, kad „išvengti mirčių ir geriau paskirstyti pabėgėlių srautus“. Tai buvo rašoma Europos parlamento spaudos pranešime.

Eurobiurokratai tvirtina, kad kaip tik jie rūpinasi ES sienų saugumu, tačiau Vengrija bendros sienų apsaugos idėjoje įžvelgė EK norą kontroliuoti šios valstybės sienas ir į Vengriją įleisti nelegalius migrantus, kuriuos šiuo metu efektyviai sulaiko pasienyje pastatyta siena.

Masinės migracijos kanalų atidarymas „buvo prioritetas Junkerio komisijos nuo pat pradžių“, rašoma EK pranešime spaudai dėl „sustiprinimo saugumo ir teisėtų kelių į Europą“ praėjusiais metais. Šiame dokumente taip pat buvo kalbama apie „mėlynąją kortą“, kaip ją padaryti patrauklesne išeiviams iš pačių skurdžiausių pasaulio šalių, įvairios pabėgėlių perkėlimo programos. Buvo kalbama ir apie masinės migracijos skatinimą, ypač iš Afrikos. Komisija kvietė valstybes nares pilnoje apimtyje dalyvauti ir bendradarbiauti kuriant pilotinius projektus su Afrikos valstybėmis ir su kitomis šalimis, neįeinančiomis į ES.

Kas platina fake news: Vengrija ar Europos komisija?

EK pasmerkė Vengrijos informacinę kompaniją. Ją palaikė Vokietijos ir ES griovėja Angela Merkel, kiti globalistai ortodoksai.

Vengrijos Valstybės sekretorius Zoltan Kovacs pasakė, kad „pastaraisiais metais mes ne kartą matėme, kad komisiją vertino akivaizdžius faktus kaip dezinformaciją ir melą“. Valstybės sekretorius kaip pavyzdį pateikė tai, kad EK neigia planą, nors EP jau balsavo už jų įvedimą. Kovacs žodžiais, per šias vizas komisija „institucionalizuoja vežimą migrantų į Europą iš bet kurio pasaulio krašto, per ES valstybių narių atstovybes.“

Vengrija jau aštuoni metai buvo dezinformacinės kompanijos tikslu, pasakė Kovacs. Jo žodžiais, tarptautinės MIP kuria Vengrijos paveikslą, kuris neatitinka tikrovės.

Šaltiniai:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą