2019-06-20

Alternatyva Vokietijai (AfD) partija siūlo skirti Nobelio taikos premiją Italijos vicepremjerui Matteo Salvini


Bundestago AfD frakcijos pirmininko pavaduotoja Beatrix von Storch šiandien pasiūlė Italijos vidaus reikalų ministrui ir vicepremjerui Matteo Salvini skirti šių metų Nobelio taikos premiją.

Beatrix von Storch taip paaiškino savo pasiūlymą: „Matteo Salvini turi didelius nuopelnus Europos saugumo ir stabilumo srityje, būdamas Italijos vidaus reikalų ministru. Uždaręs Italijos sienas jis sėkmingai nutraukė neteisėtą migraciją į Europą ir pervežimo industriją, pademonstravo, ką gali atnešti sąžininga ir ryžtinga politika. Nei vienas žmogus neturi daugiau skęsti Viduržemio jūroje, jeigu pabėgėlių industrija ir jos laivai neturi daugiau šansų tęsti savo purviną verslą ir išsilaipinti Europoje. Aš siūlau Matteo Salvini skirti Nobelio taikos premiją, nes jis įvykdė sėkmingą politiką Europos stabilumo srityje, gelbėjant tūkstančius žmonių gyvybių, tapo sektinu pavyzdžiu kitiems.



Prekeiviai žmonėmis nesiliauja bandę ignoruoti Italijos įstatymus, toliau užsiimti savo purvinu prekybos žmonėmis verslu. Matteo Salvini pasakė: „Sea Watch vykdo spaudimą į įstatymus, ir toliau prekiauja žmonėmis“.

Sea Watch 3 iš Afrikos į Italiją atplukdė 52 nelegalius imigrantus. Dešimčiai iš jų dėl sveikatos leista išsilaipinti. Laivas jau keturios paros stovi 16 mylių nuo Italijos Lampedūzos salos.

Salvini nenusileidžia įvairių Sorošo ir panašių NVO spaudimui: „jūs niekada negausite mano leidimo“

Matteo Salvini „Radio I“ ir Facebook pakartojo vyriausybės poziciją: „Sea Watch vėl užsiima prekyba žmonėmis ir spjauna ant taisyklių. Neišduosiu leidimo išlipti iš laivo, kuris trečią kartą nepaiso uosto valdžios institucijų Guardia di Finanza nurodymų, nei dabar, nei per Kalėdas ar Naujuosius metus“.

Nuoroda:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą