2019-06-24

Ką pranašauja Netanyahu, Boltono ir Patruševo susitikimas Jeruzalėje?


Birželio 24-25 dienomis Jeruzalėje vyks dviejų dienų susitikimas Izraelio, JAV ir Rusijos trijų aukščiausių pareigūnų, atsakingų už nacionalinį saugumą. Jame dalyvaus Meir Ben-Šabat, Džonas Boltonas ir Nikolajus Patruševas, pranešė Izraelio portalas 9tv.

Izraelis visada naudoja simbolių kalba. Toks simbolis yra Jeruzalė, kurią Izraelis ir jo satelitas JAV stengiasi įteisinti kaip Izraelio sostinę, tačiau Rusija jos vis dar nesiryžta pripažinti.

Patruševo žodžiais, pagrindine jo dvišalių ir trišalių susitikimų tema „taps situacija Sirijoje“. Taip pat Rusija nori informuoti derybų partnerius apie „Irano poziciją dėl sureguliavimo Sirijoje“.



Susitikimo išvakarėse Boltonas susitiko su Netanyahu. Prieš kelias savaites Izraelyje viešėjo Trampo žentas ir vyriausias patarėjas Džaredas Kušneris, kuris yra fašistinės sektos Chabad adeptas.

Chabado sektą aš paminėjau ne atsitiktinai, nes Chabadas turi didžiulę įtaką ne tik Trampo administracijai, bet ir Rusijos valdžiai.

Arabų pavasarių ir Sirijos sunaikinimo tikslu buvo „Didžiojo Izraelio“ projektas. Šiam projektui talkina ir Putino Rusija, kurios „draugystė“ su Sirija yra gryniausia apgaulė rusų ir arabų tautoms.

„Didžiojo Izraelio“ projektui buvo skirta mano apžvalgą „Neokonai-Sionistai Sirijoje įgyvendina Didžiojo Izraelio projektą.“

Joje rašiau apie tai, kad Sinedrionas prašė Trampo ir Putino pastatyti Jeruzalėje Trečią šventyklą. Apie tai dar 2016 metų lapkričio 10 dieną pranešė „Breaking Israel News“.

The millenium report Donaldui Trampui tapus JAV prezidentu rašė: „Jeigu dar buvo kokios tai abejonės, tai dabar jos pradingo. Trampo užsienio politika Artimųjų Rytų atžvilgiu buvo pilnai suderinta su bendru Izraelio-Sauditų planu, žinomu kaip projektas Didysis Izraelis (DI). Šis slaptas projektas yra pilnai remiamas Jungtinių Valstijų, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Italijos ir kitų stambių NATO narių. „Didysis Izraelis“: sionistų planas Artimuosiuose Rytuose.

Eduardo Hodos nesenai savo video papasakojo, kad dar 1988 metais dabartinis Izraelio premjeras Benjaminas Netanyhu buvo Chabad Liubavič Rebe pasirinktas Izraelio premjeru, kurio uždavinys bus „perduoti raktus Mošiachui“ (14:40).


Chodos sako: „Kodėl aš esu sunerimęs dėl rugsėjo mėnesį vyksiančių rinkimų Izraelyje. Šioje priešpriešoje Knesete, pasipriešinimui ortodoksaliam judaizmui, slypi didelis pavojus ne tik Izraeliui, bet ir visam pasauliui. Įsivaizduokime, kad Netanyahu nebus perrinktas, praras premjero pareigas, kurias jau užima dešimt metų ir neteks galimybės „perduoti raktus“. Сhabadnikai jau daug metų ruošia Netanyahu misijai: jis turi „perduoti raktus“ Mošiachui. O jeigu tai nesigaus, pas kabalistus gali kilti noras įvykdyti šį procesą bet kokia kaina. Nes toks buvo Rebe testamentas. Ši situacija gali būti trigeriu globaliam susidūrimui. Įsivaizduokite, Artimieji Rytai, kur sumegzti Amerikos, Rusijos interesai. Visi žino, kad Artimieji rytai tai parako statinė, ant kurios sėdi visa žmonija. Ir štai dabar, rugsėjo mėnesį, jeigu nebus neįvykdytos Rebe pranašystės, ši parako statinė gali sprogti.“

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą