2019-06-12

Grybauskaitės metinis pranešimas – it nabašniko pirstelėjimas



Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė Seime birželio 11 dieną perskaitė metinį pranešimą, kuriame, kaip ją įpareigoja Lietuvos Respublikos Konstitucija, apžvelgė padėtį Lietuvoje, šalies vidaus ir užsienio politiką.

Čia pateikiu jos kalbos pilną tekstą ir video įrašą iš You Tube.



Grybauskaitė – jau politinis „nabašnikas“, kurio paskutiniame išleistame garse skamba kritika kitiems už tai, ko ji pati nepadarė per dešimt metų, tuščiai užėmusi prezidento postą. Visas šis politinis spektaklis man priminė laidotuves tuščiai gyvenimą nugyvenusio žmogaus, apie kurį niekas negali pasakyti nieko gero, o per pačią laidojimo procedūrą visi išgirsta nelauktai iš jo vidurių gelmės pasigirdusį neaiškų garsą


2016 metais Daliai Grybauskaitei parašiau atvirą laišką, kuris, manau, ne mažiau aktualus ir šiandien: 

Rusai jums suteikė rusofobės Nr.25 titulą, bet jie gal nežino, kad dar labiau negu rusų ir Rusijos Jūs nekenčiate lietuvių ir Lietuvos.

Per aštuonis savo valdymo metus, nuo 2008 metų, Jūs pavertėte Lietuvą labiausiai emigruojančia, nugirdyta ir nuskurdinta valstybe Europoje, kurios piliečių pensijos, pašalpos ir daugumos žmonių atlyginimai yra mažiausi Euro zonoje ir iš jų neįmanoma išgyventi.

Jūs įklampinote Lietuvą į stagnuojantį Euro liūną, infliaciją, įleidžiate į šalį „pabėgėlius“ - socialinius parazitus, kurie vežami iš valstybių, kur jų gyvybei negresia pavojus, jiems skiriate butus ir lėšas, paslaugas, kurios daug kartų didesnės, negu gauna visą gyvenimą dirbę šiai valstybei lietuviai.

Jūs švaistote valstybės biudžeto lėšas niekam nereikalingiems ir nuo nieko negalintiems apsaugoti ginklams. Jums valdant militaristinė psichozė Lietuvoje įgijo šizofrenijos formą.

Jūsų vykdoma užsienio politika – politikos parodija, kaip ir tie Jus po Kalėdų aplankę politikos pajacai iš JAV, gastroliuojantys Rusijos pasieniais.

Iš visos širdies Jums linkiu senatvėje gyventi taip, kaip gyvena Lietuvos pensininkai – pusbadžiu, nes Jūs neverta geresnio gyvenimo. Jūs esate Lietuvos kenkėjas, jos naikintojas, Jūs neapkenčiate Lietuvos ir lietuvių. Apie tai liudija Jūsų darbai.


Prabėgo dar 30 mėnesių, per tą laiką iš Lietuvos buvo išvarytas dar vienas Panevėžio dydžio miestas, o čia atvežti kali „Balbieriškiai“ socialinių parazitų iš Azijos ir Afrikos, kurių kiekvienas valstybei kainuoja po 1000 eurų kas mėnesį. Vakar aš būrelį tų „pabėgėlių“ vidurdienį mačiau už mūsų pinigus atostogaujančių Vilniuje, Žaliųjų ežerų paplūdimyje, o dar prieš kelias dienas vorele paskui imamą žygiuojančius Antakalnio galtve.


Kieno labui 10 metų dirbo buvusi Vladimiro Putino ir Angelos Merkel bendražygė Dalia Grybauskaitė, aš aptariau nesenai paskelbtoje apžvalgoje. Iš jos pasiekimų matyti, kad ji dirbo intensyviai, bet tik ne lietuvių tautai ir Lietuvos valstybei, kam dirbti ji buvo prisiekusi.



Grybauskaitės nuopelnai šeimininkams tikrai dideli, todėl, net neabejoju, ji gaus šiltą vietą Briuselio struktūrose, nepaisant Vyšegrado valstybių atsikalbinėjimų. Ne jie diriguoja paradui Briuselyje. Ne jie skiria mums ademkevičius, grybauskaites ir nausėdas.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą