2020-03-28

SAM epidemiologė Daiva Razmuvienė aukštyn kojom apvertė virusologijos mokslą: COVID-19 „dauginasi ant medikų aprangos maišeliuose“!!!


Prisipažinsiu, pavargau nuo SAM ministro Aurelijaus Verygos nesąmonių, bet šiandien paaiškėjo, kad jo vadovaujamoje ministerijoje dirba ir daugiau idiotų. Viena iš jų - Nacionalinio visuomenės sveikatos centro epidemiologė ir vyriausioji specialistė Daiva Razmuvienė.

LRT RADIJUI Nacionalinio visuomenės sveikatos centro epidemiologė Daiva Razmuvienė pasakė:

„Kauno klinikinės ligoninės sprendimas pakartotinai naudoti vienkartines medikų apsaugos priemones „sutaupė“ nebent koronavirusą, kuriam buvo sudaryta palanki terpė daugintis“.

„Jeigu tai yra vienkartinė priemonė – apskritai kalbant apie vienkartinę – ji negali būti naudojama antrą kartą. Jeigu yra pandemija, yra situacija tikrai labai rimta, ne tiktai Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje, ir sugalvoti tokius taupymo... net nežinau, kaip pasakyti – tokius metodus kažką sutaupyti... Taip, sutaupė, tikriausiai, koronavirusą.“

„Tikrai sutaupė ir ten, tose aprangose, maišeliuose, šiltoje patalpoje, tikrai tam virusui buvo palankios sąlygos sudarytos daugintis, – kalbėjo epidemiologė.

Šis SAM „specialistės“ pasisakymas rodo, kad ji nieko nesupranta apie virusų biologiją. Bet kuris Lietuvos aukštesniųjų klasių moksleivis žino, kad virusai gali daugintis tik šeimininko ląstelėse, bet jokiu būdu ne ant chalato ar kaukės. Verygos "specialistams" tai terra incognita.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą