2020-04-17

Iš kur atsiranda „vaikai be priežiūros“ Graikijoje, kuriuos mums ant sprando sumanė pasodinti Nausėda su Linkevičiumi



Balandžio 5 dieną Vokietijos MIP pranešė, kad aštuonios Europos Sąjungos šalys sutarė priimti 1600 „vaikų be priežiūros“ iš Lesbo saloje esančios migrantų ir pabėgėlių stovyklų.

Iš 27 ES valstybių narių tokių kamikadzių atsirado tik 8. Tai Lietuva, Vokietija, Prancūzija, Liuksemburgas, Portugalija, Airija, Suomija ir Bulgarija. Daugiau durnių neatsirado. Kiek tų „vaikų be priežiūros“ mums ant sprando nutarė pasodinti prezidentas G.Nausėda su užsienio reikalų ministru L.Linkevičiumi, nebuvo skelbiama.

Labiausiai krokodilo ašaras dėl tų „neprižiūrėtų“ vaikų liejo Vokietijos kairieji, žydrieji ir įvairios pasaulio finansinės užkulisės finansuojamos NVO, net pandemijos metu mesiliaujančios vežti į Italiją Afrikos juodaodžius reproduktorius, naujos europiečių veislės kūrimui.

Bėda buvo tik ta, kad Vokietijos visuomenė jau žino, kad tie „vaikai be priežiūros“ dažniausiai yra barzdoti dėdės, kurie vėliau mokosi vienoje klasėje su vokiečių vaikais, juos muša ir prievartauja. Kartais ir užmuša.


2018 metų pačioje pradžioje Vokietiją sukrėtė 15-metės Mios nužudymo istoriją, kuri atskleidė tų globalistų išgalvotų „vaikų be priežiūros“ absurdą. Mia žuvo todėl, kad suaugę ir barzdoti „nepilnamečiai“ pabėgėliai buvo mokomi kartu su 11-15 metų mergaitėmis.


Abdula D., kuriam iš pažiūros ne mažiau kaip 30 metų, Vokietijos Reino-Pfalco krašto Kandel miesto vaistinėje gruodžio 27 dieną papjovė 15-os metų mergaitę Mią. Sekančią dieną po žmogžudystės buvo paskelbta „15 metų“ žudiko nuotrauka. Vokiečius ištiko šokas, nes iš nuotraukos žvelgė subrendęs vyras, kuris mokėsi mokykloje su dvigubai už jį jaunesniais vokiečių vaikais.

2017 metų gruodžio mėnesį dienraštis die Welt pranešė, kad 47 procentai nepilnamečių, atvykusių be šeimos į Hamburgą, iš tikrųjų yra pilnamečiai.

Visoje Vokietijoje „Welt“ duomenimis, 2017 metų lapkričio 8 dienai iš 55890 nepilnamečių 24116 buvo pilnamečiai.

Dauguma prieglobsčio prašytojų specialiai tvirtina, kad jie yra nepilnamečiai, nes juos sunkiau deportuoti, jie gauna didesnes išmokas, yra palengvintas jų susijungimas su šeima, jiems suteikiamos kitos preferencijos.


„Nepilnamečio“ pabėgėlio iš Afganistano Huseino K. įvykdyta studentės Marijos Ladenburger žmogžudystė 2017 metais sukrėtė visą Europą.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad Heseinas K. Graikijoje jau buvo nuteistas dešimčiai metų kalėjimo už jaunos moters užpuolimą, apiplėšimą ir pasikėsinimą nužudyti. Ją numetė nuo uolos. Jo auka per stebuklą išgyveno. Sėdėjo 2,5 metus kalėjime. Ji išlaisvino lygtinai ir jis turėjo praeiti integracijos kursą. Jis dingo ir buvo išduotas orderis jo suėmimui, bet tuo metu jis jau buvo Vokietijoje. Čia jis antrą kartą tapo „pabėgėliu“, „nepilnamečiu“, 19 metų. Tyrimas parodė, kad Huseinui K. 32 metai.

Vokietija yra ne vienintelė valstybė, susidurianti su dideliu skaičiumi asmenų, ieškančių prieglobsčio, kurie meluoja apie savo amžių. Austrijoje 2017 metais tarp save deklaruojančių nepilnamečiais buvo surasta 1000 pilnamečių. Austrijos policininko žodžiais, „tai absurdiška mums matyti, kaip suaugę vyrai su barzdomis ir žilstančiais plaukais pretenduoja būti 17-os metų“.

Tam, kad vežti pilnamečius potencialius Vokietijos vaikų žudikus, Vokietijos naikintojai Merkel ir prireikė kitų šalių pritarimo ir solidarumo. Štai ir atsirado Lietuvos naikintojams proga eilinį kartą užsitarnauti pas pasaulio užkulisę bonusus būsimai savo karjerai.

Nepilnamečiai vaikai be priežiūros“ atvykę į Liuksemburgą labai paseno

Vakar į Liuksemburgą atskraidinta pirma grupė „vaikų be priežiūros“ iš Graikijos. Vokiečių portalas Pi-news primena, kad balandžio 5 dieną „Tagesschau“ „nupiešė jaudinantį paveikslą vaikų, kuriems taip negera pabėgėlių stovyklose, kur jie tokie vieniši, pamesti ir be priežiūros, po to kai nubėgo kelis tūkstančius kilometrų.“ Buvo skelbiama, kad tai dvi 4 metų mergaitės, 6 metų berniukas, 18-20 metų jaunuolis, mergaitė 5-6 metų, berniukas 4 metų, berniukas 3 metų.

Atvyko gerokai pasenę vaikai: berniukas 14 metų, keturi berniukai 15 metų, du berniukai 16 metų, po vieną 18-os ir 19-os metų, mergina 17 metų ir apie mergina apie18 metų (žiūr.nuotrauką). Kiek realiai jiems metų, suprantama, niekas nežino, nes medikai neturi teisės nustatinėti jų amžiaus.

Kaip atsiranda „vaikai be priežiūros“


Apie tokių vaikų atsiradimo fenomeną balandžio 15 dieną papasakojo vokiečių portalas  www.journalistenwatch.com.

Albrecht Künstle rašo, kad šie vaikai „nėra išrengi ir nėra neprižiūrimi. Tėvai atsiras, kai tik jie atsidurs Vokietijoje.“

Autorius pažymi, kad Vokietijos kanclerę Angelą Merkel „giria viso pasaulio migrantai, nes kanclerė skaitoma motina Tereze pasaulyje ir maloniai vadina mama. Tai leido per pastaruosius penkerius metus į Vokietiją patekti ne mažiau kaip 8,5 mln. imigrantų.“

Persikelti iš kilmės šalių į Europos širdį, į Vokietiją, ne visada pavyksta tiesiogiai. Dažnai tam naudojama šeimos susijungimo schema.

Atvykti tūkstančius kilometrų vaikams, o jų Lesbo saloje virš 1500, autoriaus nuomone, yra neįmanoma. Jų tėvai ar giminės yra toje pačioje Lesbo saloje. Vaikams nueiti 3000 kelionę, nemokant angliškai, o tai būtina tokiai kelionei per mažiausiai septynias užsienio šalis, išsikovoti vietą pripučiamoje valtyje, vaikams - neįmanoma misija.

„Deutschlandfunk“, transliuotojas 2020 m. kovo 2 d. teigė, kad šių vaikų tėvai jau gyvena Vokietijoje, o Vokietijai reikia rasti problemos sprendimą.

Albrecht Künstle pažymi, kad „Vokietija jau turi šį sprendimą - šeimos susijungimą, kuris naudojamas šimtus tūkstančių kartų.“

Ką bepridursi po šio ekskurso į „vaikų be priežiūros pasaulį“? Telieka ponams Nausėdai ir Linkevičiusi palinkėti sėkmingai naikinti Lietuvą, toliau diskriminuoti Lietuvos vaikus atėjūnų atžvilgiu ir užsitarnauti pas finansinę pasaulio elitą šiltas vietas Briuselyje ar kitose „pasaulio vyriausybės“ valdomose struktūrose.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą