2020-04-22

Organizuotas juodaodžių vežimas į Europą: jie tik sėdo į valtį prie Libijos krantų, o advokatas jau įteikė skundą teismui Strasbūre


Gautas dar vienas svarus įrodymas, kad pasaulio finansinė užkulisė, kurios viešais veidais yra sorošai ir geitsai, skiria milžiniškas sumas jų gaunamų iš „iš oro“dolerių, kad sunaikinti baltąją Europą, paversti ją „lydymo katilu“, rasiniu šiukšlynu: belyte, betaute, atomizuotų „kiekybės žmonių“ banda. 

„Il Giornale“ balandžio 21 dieną aprašomas į viešumą iškilęs „simbolinis epizodas, įvykęs per Velykas: advokatas padavė skundą į Europos žmogaus teisių teismą Strasbūre tuomet, kai pareiškėjas buvo dar pripučiamame laive.“ Dar tada, „kai laivas plaukė Viduržemio jūroje, dviem migrantams pavyko kreiptis į teisininką ir paduoti skundą žmogaus teisų teismą. Kuomet net nebuvo iškilę klausimo dėl prieglobsčio prašymo, teismo ofise dėl šios bylos buvo pateikti dokumentai.“


Šis „epizodas parodė, kad dar išvykdami iš Libijos, kai kurie migrantai turi kišenėje telefono numerius ir adresus.“

Italų portale pasakojama apie konkretų faktą ir konkrečius asmenis. Į Strasbūro teismą kreipėsi 28 metų Abdel Wahab Mohamed iš Sudano ir Naseneva Diabj, 21-metė Kot-divuaro pilietė. Jie abu paskambino savo advokatui iš karto po to, kai išplaukė iš uosto Al Khoms, nedideliame miestelyje į rytus nuo Tripolio.

Kaip parodė telefonų pokalbių įrašai, advokatė, su kuria susisiekė nelegalai, ir kuri pateikė jų skundus į Strasbūro teismą, buvo Lucia Gennari, priklausanti juridinei kompanijai „Antarktida“, reziduojančiai Lacio ir Asgi ir priklausanti Asociacijai teisminių tyrimų imigracijos klausimais.

Minėti du migrantai kreipėsi į advokatę naktį iš balandžio 8 į 9 dieną, kuomet jų pripučiama valtis išplaukė iš Al Khoms uosto.

Remiantis kitų migrantų liudijimais, laive viso buvo mažiausiai 47 keleiviai. Balandžio 10 dieną buvo išsiųstas jų pirmasis „Sos“ signalas Twitter Alarm Phone tinklu. Taip buvo perspėta Maltos ir Italijos valdžia. Sekančią dieną buvo išsiųsti kiti duomenys, tarp jų ir apie dar didesnį pavojų, dėl ligos kai kurių migrantų ir atsisakymas priimti.

Migrantai, jų liudijimu, susisiekė su advokate Gennari ir buvo įtraukti į apeliacijos dokumentus. Advokatė rėmėsi Maltos valdžios pranešimą Velykų šeštadienį 22:24 val., kuriame sakoma, kad visi laivai turi padėti, jei to reikia, toks įstatymas, o Malta negali užtikrinti saugaus uosto.

„Il Giornale“ nurodo, kad pirmasis dokumentas į Strasbūrą buvo išsiųstas tuo momentu, kai greta „skenduolių“ buvo laivas, kuris galėjo „nedelsiant užtikrinti saugų uostą“.

Antrasis dokumentas buvo išsiųstas Velykų dieną: jame išdėstytas sąrašas galimų žmogaus teisių pažeidimų, padarytų ne tik Maltos, bet ir Italijos valdžios.

Ši dokumentais pagrįsta migracijos istorija yra akivaizdus įrodymas, kad į Europą migrantai organizuotai vežami, o šis „migracijos“ procesas yra gerai finansuojamas „giluminės vyriausybės“.


2018 metais buvo gauti įrodymai, kad Sorošo organizacijos ir ECB dalina nelegaliems imigrantams apmokėtas debetines mokėjimo korteles.

Vengrijos premjerą Vitorą Orbaną nustebino tai, kad migrantams dalijamos ES debetinės bankų kortelės. „Išdavimas migrantams debeto kortelių tapo siurprizu net tokiems vėjo nugairintiems veteranams, kaip aš“, - pasakė premjeras. Jis stipriai kritikavo šią iniciatyvą, nurodydamas jos pavojingumą: „dalinimą anoniminių debeto kortelių“, kas yra tiesioginė grėsmė europiečių gyvybėms“, nurodydamas į pavojų: „dalinimas anoniminių debeto kortelių“ žmonėms, apie kuriuos mes nieko nežinom“, yra tiesioginė grėsmė europiečių gyvybėms“.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą