2020-04-30

Koronaviruso blefas: Verygai ir Skverneliui reikia prisipažinti, kad jie yra idiotai


Jeigu žmonės du mėnesius visuomenei kala į galvas, kad kaukės neapsaugo, kad net kasininkėms parduotuvėje kaukės nereikalingos, staiga, nuomonę pasuka 180 laipsnių kampu ir ima dėstyti, kad be kaukės negalime net nusiš..., policija imasi teroro ir plėšia milžiniškas baudas už kaukių nenešiojimą, o sveikatos ministras, visą laiką agitavęs prieš kaukes, iš televizijos ekrano kalba užsidėjęs medžiagos skudurą, kaip kokiame Venecijos karnavale? Kas gi tai? Aš manau, kad tai yra akivaizdus įrodymas, kad Lietuvą valdo idiotai, arba skudurai, į kuriuos tarptautinis nusikaltėlis Bilas Geitsas, sukonstravęs coronavirusą SARS-CoV-2, ir Pasaulinė sukčių organizacija PSO valosi savo kojas.



Apie COVID-19 jau tiek primeluota, kad tai jau kelia alergiją. Juk žmonės ne kvailiai ir mato, kad tai yra planetarinio masto blefas, skirtas tam, kad sutrypti Konstituciją ir žmogaus teises, kad sunaikinti ekonomiką, galutinai sunaikinti nacionalinių valstybių suverenitetą, paversti šias valstybes amžinomis pinigų šeimininkų skolininkėmis, išparduoti nacionalinį turtą.

Ar reikia dar įrodymų? Prašom! Bilas Geitsas – pasaulio vakcinuotojas, COVID-19 konstruktorius, per tris praėjusias savaites, kai beveik 30 procentų JAV dirbančiųjų tapo bedarbiais, stipriai praturtėjo.

„Institute for Policy Studies parodė, kad tuo metu, kai dešimtys milijonų amerikiečių prarado savo darbo vietas coronaviruso pandemijos metu, ultra-turtinga Amerikos elita pamatė, kad per 23 dienas jų turtas išaugo 282 milijardais dolerių“, - rašoma JAV poratale MintPress.



Pažymima, kad milijardieriai labai teatrališkai aukoja dalį to, ką jie anksčiau atiduodavo kaip mokesčius, stengdamiesi maksimaliai paviešinti savo veiksmus. MintPress gruodžio mėnesį atliktas tyrimas parodė, kad Bilas Geitsas paaukojo virš $ 9 milijonų Guardian, virš $ 3 milijonų NBC Universal, virš $ 4,5 milijonų NPR, $1 milijoną Al-Džazirai ir $ 49 milijonus BBC. Kiti, kaip Amazon savininkas Jeff Bezos perka žinių agentūras, keičia jų redakcijų politiką sau lojalia.

Mūsų apsidirbusi valdžia „ekonomikos rėmimą“ pradėjo nuo paramos MIP, kad ši nekritikuotų jų idiotizmo.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą