2020-04-02

Kokiu tikslu išparduodama Ukrainos žemė?




Įstatymą, leidžiantį parduoti žemės ūkio paskirties žemę nuo 2021 m. liepos 1 d., kovo 31 d. naktį priėmė Ukrainos Aukščiausioji Rada.

„Deputatai pagaliau patvirtino įstatymą „Dėl žemės ūkio paskirties žemės apyvartos.“ Tai neginčijamai istorinis įvykis ir tai yra pirmasis žemės reformos žingsnis“, - su patosu pareiškė Zelenskio administracijos vadovas Andrejus Jermakas.

Į neeilinį Ukrainos parlamento posėdį po pusiaunakčio atvyko buvęs prezidentas Porošenko. Jis dar kartą priminė deputatams, kad reikia priimti Ukrainos juodžemio išpardavimo įstatymą. Demagogija tuo metu, kaip sakoma, tiesiog veržėsi.

„Šiandien labai svarbu remti Ukrainos ekonomiką, įmonėse dirbančius žmones. Mums labai svarbu, kad būtų pasirašytas memorandumas su Tarptautiniu valiutos fondu. Jūs gerai žinote dvi pagrindines sąlygas - tai žemės įstatymas [jo pardavimas] ir bankų įstatymas." - pažymėjo Zelenskis.

Keliaklūpsčiavimas prieš TVF šiandien atrodo labai keistai. Juk ne devyniasdešimtieji metai! Jei Zelenskis būtų prezidentu, sergančiu už šalį ir jos tautą, jis perskaitytų tyrimus rimtų ekonomistų (ar tai pavestų padaryti savo padėjėjams) apie šios struktūros esmę, tampriai surištos su tarptautiniais masonų sluoksniais. O mokslininkų išvada viena: Tarptautinis valiutų fondas yra pavergimo priemonė. Nei viena pasaulio šalis, glaudžiai bendradarbiavusi su TVF, neatsikratė ekonominių problemų. Nei viena! O atsiradusių joms problemų – daugybė.

Per tam tikrų įstatymų priėmimą pasaulinės užkulisės jėgos įsiskverbia į pelningas verslo šakas ir pavergia jas. Zelenskis pats apie tai kalba parlamente atviru tekstu. Kas Ukrainoje yra vertingo pasauliniams sąmokslininkams? Jos derlingas juodžemis. Priimkite įstatymą dėl jos pardavimo ir TVF atseikės už tai net kelis milijardus!  Dėl pandemijos Amerika aktyviai užtvindo pasaulį doleriais. Atspausdinti naujus trilijonus – tai FRS gali per kelias paras. Už žalią popierių, kuris esant nepalankiom JAV scenarijui gali per valandą virsti pelenais, atiduoti milijonus hektarų derlingų žemių, strateginio ukrainiečių tautos turto – už tai prie Stalino Zelenskį būtų nedvejodami pastatę prie sienos!

Tai supranta kai kurie Ukrainos politikai. Anot „Tėvynės“ frakcijos vadovės J. Tymošenko, Ukrainos prezidentas Zelenskis ruošiasi parduoti Ukrainos žemę „vos už keletą milijardų dolerių iš Tarptautinio valiutos fondo“.

„Kaukės buvo numestos. Kalbėdamas Aukščiausioje Radoje Zelenskis tiesiai pasakė, kad už kelis milijardus TVF dolerių jie parduoda Ukrainos žemę“, - vieno iš vietinių TV kanalų eteryje aiškino J. Tymošenko.

Jos žodžiais, dabartinė vyriausybė, kaip ir ankstesnė, tarnauja ne savo žmonėms, o pasaulinėms finansinėms grupėms (tiems patiems pinigų šeimininkams!), ir yra valdoma iš išorės.

Mūsų valstybė dabar turi tokią strategiją: mes prisiimame daugiau skolų ir parduodame viską, kas liko“, - užbaigė ji.

Pusvelčiui parduota Ukraina gali po kurio laiko tapti Izraelio filialu rytų Europoje.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą