2024-10-04

Orbanas „Kossuth Radio“ laidai „Good Morning, Hungary“: „Europos ekonomika mirs, bet prieš tai ji žlugs dėl migracijos“

 

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas šiandien  „Kossuth Radio“ laidoje „Good Morning, Hungary“ palietė ekonomikos, šeimos, migracijos ir saugumo problemas.

Orbanas pasakė: "Europos Sąjunga priėmė sprendimą, kuris reiškia ekonominį šaltąjį karą. Šis sprendimas pirmiausia smogė į eksportą orientuotai mūsų veiklai".

Kalbėdamas apie ekonominę padėtį, premjeras sakė, kad ES vykdo ekonominį šaltąjį karą. Jis sakė, kad tai blogiausia, kas gali nutikti Europai ir Vengrijai.

Jei pasaulinė prekyba bus paralyžiuota, bus sunkiau parduoti produktus, o tai taip pat yra klausimas, susijęs su kasdieniniu šeimų pragyvenimo lygiu. Štai kodėl mes kuriame ekonominį neutralumą

- pridūrė jis.

Ekonominis neutralumas

V. Orbanas sakė, kad ekonominio neutralumo strategija kelia didžiules diskusijas, tačiau, jei pažvelgtume už žodžių, paaiškėtų, kad tai bandymas nukreipti Vengriją nuo ekonominio neutralumo kelio.

Jei tinkamai elgsimės, vykdydami ekonominio neutralumo politiką, t. y. didindami darbo užmokestį, galime padidinti ekonomikos našumą nuo trijų iki šešių procentų. Ekonominis neutralumas skatina vystymąsi ir aukštesnį gyvenimo lygį. Turime pakovoti už save, turime ginti šią poziciją, turime būti sėkmingi. Jei kitais metais mūsų augimas sieks keturis procentus, o Vakarų šalių - nulį, vieną ar du procentus, mus bus sunku sugrąžinti į bloką. Mums reikia sėkmės


- sakė Ministras Pirmininkas.

Jis pabrėžė, kad turizmo metai buvo rekordiniai, mūsų maisto pramonė yra geros būklės, tačiau automobilių pramonė „kosčioja“. Kai 2010 m. jie perėmė vyriausybę, nedarbas buvo didžiulis, tačiau šiandien visi turi darbą, o darbo vietų yra daugiau nei vengrų, galinčių ir norinčių dirbti.

Turime geros kokybės, kvalifikuotų ir drausmingų darbuotojų, ir tai labai susiję su tuo, kad Vengrija auga.

- pažymėjo Ministras Pirmininkas.

Ministras Pirmininkas sakė, kad didžiausias smūgis pastaraisiais metais buvo didelė infliacija, kurią pavyko sumažinti iki mažiau nei 10 proc.

Mums pavyko apsaugoti žmones nuo didelio kainų kilimo

- pridūrė jis. Jis nurodė, kad didžiausia pagalba žmonėms - išlaikyti darbo užmokesčio didinimo tempą, o tam reikia darbdavių ir darbuotojų susitarimo. Jis pabrėžė, kad per dvejus ar trejus metus jie nori pasiekti, kad vidutinis darbo užmokestis siektų milijoną forintų. Jis nurodė, kad ekonomikos ministrui pavesta dėl to susitarti iki metų pabaigos.

Jis sakė, kad reikia rasti pusiausvyrą tarp darbo užmokesčio didinimo privačiajame sektoriuje ir darbo užmokesčio didinimo viešajame sektoriuje. Jis teigė, kad buvo pasiektas reikšmingas mokytojų, gydytojų ir slaugytojų darbo užmokesčio padidinimas. Jis sakė, kad kita užduotis bus vandens sektoriaus darbuotojų darbo užmokesčio programa.

Vengrijos vadovas paaiškino, kad vyriausybės ekonominio neutralumo strategija išlieka svarbiausia Vengrijos ateičiai. „Jei ją vykdysime teisingai... galime padidinti ekonomikos našumą nuo 3 iki 6 procentų, o tai reiškia, kad padidės darbo užmokestis“, - pareiškė jis ir pridūrė, kad ši politika skirta Vengrijos interesams apsaugoti sudėtingomis pasaulinės prekybos sąlygomis.

Jis įspėjo, kad Europos Sąjunga įsitraukė į „ekonominį šaltąjį karą“, kuris kelia grėsmę ne tik Vengrijai, bet ir visai Europai. Pasak V. Orbano, „jei pasaulinė prekyba bus paralyžiuota, bus sunkiau parduoti produktus, o tai taip pat yra problema, susijusi su kasdieniu šeimų gyvenimo lygiu“.

Pabrėždamas stiprų Vengrijos ekonomikos augimą, V. Orbanas atkreipė dėmesį į tai, kad tokie sektoriai kaip turizmas suklestėjo, o maisto pramonė yra „geros būklės“. Tačiau jis pripažino, kad automobilių pramonė susiduria su sunkumais, tačiau išliko optimistas, kad padėtis netrukus pagerės. Apmąstydamas Vengrijos ekonominę pažangą nuo 2010 m., V. Orbanas pažymėjo, kad „šiandien visi turi darbą, ir iš tikrųjų šiandien darbo vietų yra daugiau nei vengrų, galinčių ir norinčių dirbti“.

Kalbėdamas apie nuolatinę šalies kovą su didele infliacija, premjeras didžiavosi vyriausybės pastangomis: „Mums pavyko apsaugoti žmones nuo didelio kainų augimo.“ Jis pabrėžė, kaip svarbu išlaikyti darbo užmokesčio augimą, kad padėtų piliečiams susidoroti su infliacija, ir atskleidė vyriausybės siekį per dvejus ar trejus metus padidinti vidutinį mėnesinį darbo užmokestį iki 1 mln. forintų (2490 eurų).

ES priėmė sprendimą, kuris, atrodo, užantspauduoja jos pačios ekonomikos augimą, pabrėžė premjeras. Briuselis paskelbė ekonominį šaltąjį karą, o šiandien ES nuspręs, ar įvesti baudžiamuosius muitus Kinijai. Tai blogiausia, kas gali nutikti ne tik Europai, bet ir mums, vengrams. Mes gaminame kur kas daugiau produktų, nei mums reikia, ir didžiąją dalį jų parduodame. Štai kaip mes gyvename. Jei jie įves muitus, mums bus sunkiau parduoti savo produktus.

Šeimos politika

V. Orbanas sakė:  „Jei yra vaikas, yra ateitis, todėl su tėvais turi būti elgiamasi sąžiningai, o kitais metais mokesčių lengvata už vaikus turėtų būti padvigubinta ir tai bus platesnių pastangų užtikrinti Vengrijos demografinį tvarumą ir pagerinti gyvenimo lygį dalis.


Vaikų padėtis pagerės 2025 ir 2026 m., nepriklausomai nuo jų tėvų profesijos.

Galiausiai V. Orbanas pabrėžė paramos šeimoms svarbą, pareikšdamas: „Jei yra vaikas, vadinasi, yra ir ateitis.“ 

Migracija

Kalbėdamas apie debatus dėl migracijos, jis sakė, kad Briuselyje neįprasta, jog sakome, ką galvojame, o galiausiai darome tai, ką sakome. - Briuselio meras turėtų pasiruošti, nes autobusai bus naudojami migrantams į pagrindinę aikštę vežti teisiškai tvarkingai, perspėjo jis.

Jis sakė, kad Prancūzijos prezidento E. Macrono teiginys apie ES subyrėjimą nėra perdėtas, nes Europos ekonomika mirs, bet pirmiausia ji subyrės dėl migracijos. Europos gyventojai nesitaikstys su tuo, kad praras namų jausmą. Štai kodėl Čekijoje laimėjo Babišas, Austrijoje - Laisvės partija, o Vokietijoje gerai sekėsi AfD.

Jei Briuselis neatsitokės ir nepereis prie sienų apsaugos politikos, konfliktai dėl migracijos suskaldys Europos Sąjungą anksčiau, nei mirs ekonomika

- sakė ministras pirmininkas.

Saugumas

Kalbėdamas apie Artimųjų Rytų konfliktą, Ministras Pirmininkas sakė, kad jei ten kils karas, visi iš karto pajusime jo padarinius. „Šis regionas yra netoli, ir tai gali turėti pasekmių mūsų saugumui. Vengrijoje yra daug žydų kilmės piliečių, kurie tiesiogiai ar netiesiogiai dalyvauja šiame konflikte. Grėsmės jausmą jie kildina ne iš Budapešto gatvių būklės, o iš padėties Izraelyje ir saugumo, kurį jaučia Europos gatvėse. Todėl kiekvieną kartą, kai Artimuosiuose Rytuose kyla konfliktas, turime saugumo darbotvarkę.“

Orbanas pasakė, kad dėl karo Artimuosiuose Rytuose pasaulio ekonomika tampa atsargi, todėl Vengrijos valiutos vertė pradėjo kristi. Tai, kas ten vyksta, gali turėti įtakos ir mūsų saugumui. Be to, mūsų šalyje gyvena daug žydų kilmės piliečių, jie yra asmeniškai paveikti, ir jiems kyla klausimas, ar jie yra saugūs Vakaruose.

Kalbėdamas apie Taikos draugų grupę, V. Orbanas sakė, kad perėmus pirmininkavimą ES neišvengiamai reikėjo aiškiai parodyti, jog stengiamės dirbti dėl taikos. „Turime taikos misiją, suformulavome šešių mėnesių taikos strategiją. Po tiesioginių pokalbių su kariaujančiomis grupuotėmis pamačiau, kad jos neketina sudaryti taikos. Jei čia nepavyksta pasiekti jokių rezultatų, būtina su pagrindiniais tarptautinės arenos veikėjais sukurti situaciją, kuri paskatintų kariaujančias puses siekti taikos. To rezultatas - Taikos draugų grupės sukūrimas. Jai priklauso kelios dešimtys narių. Didieji veikėjai kuria situaciją, kuri, kaip tikimės, po palankių JAV prezidento rinkimų greitai sukurs taikai palankų tarptautinį klimatą“, - sakė V. Orbanas.

Politikoje, sakė premjeras, turime nuspręsti, kas yra svarbu ir kam reikia skirti dėmesio. „Yra didelė pagunda nukreipti dėmesį į užsienio politiką, tačiau turime rūpintis savimi, o tai pirmiausia reiškia ekonomiką, turime sutelkti dėmesį į ekonomines priemones, kasdienį gyvenimą, darbo vietas ir šeimas“, - sakė premjeras.

Šaltiniai:

https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/10/maratoni-kormanyules-utan-ad-interjut-orban-viktor-kovesse-nalunk-eloben




2024-10-03

Berliner Zeitung: turbo-vėžys po mRNR vakcinų

 

"Berliner Zeitung" paskelbė straipsnį "Patologas perspėja dėl vakcinų nuo koronaviruso: „Šis mRNA metodas nėra pakankamai patikrintas“. 

Šiam straipsniui taikoma Creative Commons licencija (CC BY-NC-ND 4.0). Jį gali laisvai pakartotinai naudoti plačioji visuomenė nekomerciniais tikslais, jei nurodomas autorius ir „Berliner Zeitung“ bei pašalinamas bet koks redagavimas.

https://www.berliner-zeitung.de/open-source/corona-impfstoffe-pathologin-warnt-diese-mrna-technik-ist-nicht-ausreichend-getestet-li.2259438

Mūsų straipsnio autorė dirbo vyresniuoju gydytoju kelių Švedijos ligoninių klinikinės patologijos skyriuje. Po skiepų nuo koronaviruso ji pastebėjo naujo tipo „turbo vėžį“.

Ute Krüger

Nuo pat vaikystės norėjau tapti gydytoju, kad galėčiau padėti žmonėms. Vidurinėje mokykloje Seelove (Brandenburge) per biologijos kursą pažadino mano susidomėjimą mikroskopu. Mane sužavėjo augalų sandara dideliu padidinimu. Po parengiamųjų praktikos metų 1989 m., praleistų Berlyno ligoninės „Charité“ ūmios kardiologijos skyriuje, studijavau mediciną Berlyno Humbolto universitete. Savo daktaro disertacijoje išanalizavau beveik 7500 skrodimo atvejų. Čia kokybės kontrolės tikslais lyginau gydytojų nustatytas diagnozes, pavyzdžiui, mirties priežastis, su autopsijos rezultatais. Kitais metais dirbau jaunesniuoju gydytoju Oskaro Zietheno ligoninės Lichtenbergo klinikinės patologijos skyriuje ir 2004 m. išlaikiau patologijos specialybės egzaminą. Mikroskopas tapo mano kasdieniu palydovu.

Susidūręs su perspektyva, kad negalėsiu suderinti darbo ir šeimos gyvenimo Vokietijoje, 2005 m. su tuometiniu partneriu persikėliau į Veksjė (Växjö) pietų Švedijoje. Čia dešimt metų dirbau Centrinės ligoninės Klinikinės patologijos skyriaus vyresniąja gydytoja, o pastaruosius ketverius metus buvau ir medicinos direktorė. Kitus aštuonerius metus dirbau vyresniuoju gydytoju Kalmaro regioninės ligoninės (Švedija) Klinikinės patologijos skyriuje ir tuo pačiu metu - vyresniuoju gydytoju Lundo universiteto Klinikinių mokslų institute (Švedija).


Universitete atlikau krūties vėžio tyrimus, kad geriau suprasčiau naviko biologiją ir krūties vėžio rizikos veiksnius. Buvo siekiama išsiaiškinti, kaip galima išvengti šios ligos. Tuo pat metu, kai pradėjau dirbti Kalmare ir Lunde, penkerius metus buvau Švedijos patologų draugijos valdybos narė ir padėjau gerinti patologijos kokybę Švedijoje. Iš viso galiu apžvelgti 25 darbo patologijoje metus. Iki 2022 m. dirbdama klinikinį darbą kaip krūties vėžio specialistė diagnozavau tūkstančius vėžinių susirgimų ir kitų ligų.

Keistų vėžio atvejų padaugėjo 2021 m. rudenį

2021 m. rudenį, dirbdama įprastą darbą ligoninėje, pastebėjau krūties vėžio atvejų pokyčių. Pastebėjau daugiau navikų jaunesnėms pacientėms nei įprastai, dažnai 30-50 metų amžiaus, taip pat pastebėjau agresyviau augančius navikus, taigi ir didesnius navikus. Dažnai vienoje krūtyje vienu metu matydavau ne vieną, o kelis navikus. Taip pat atrodė, kad krūties vėžys dažniau pasireiškia abiejose krūtyse vienu metu. Taip pat pastebėjau, kad pacientėms, kurios anksčiau buvo išgydžiusios krūties vėžį, krūties vėžys dažniau atsinaujindavo. Tai buvo susiję su labai agresyviu naviko augimu ir labai greitu naviko išplitimu po visą organizmą, kuris kartojosi praėjus keliems mėnesiams po vakcinacijos nuo koronaviruso.

Kadangi įžvelgiau ryšį tarp šių „naujų“ navikų ir skiepų nuo Covid-19 (toliau paprastumo dėlei - skiepai nuo koronaviruso), apie daugybę atvejų pranešiau Švedijos vaistų agentūrai. Taip pat bandžiau surasti vokiškai kalbančių kolegų antrojoje patologų konferencijoje Berlyne, kad jie paneigtų arba patvirtintų mano hipotezę apie tai, ką pavadinau „turbo vėžiu“ po skiepijimo nuo koronaviruso. Norėjau atlikti didelės apimties tyrimą. Mano tikslas buvo sustabdyti visus skiepus nuo koronavirusų, kol šis klausimas nebus išaiškintas. Deja, į mano kvietimą atsiliepė tik vienas susidomėjęs Austrijos kolega patologas. Tokio darbo neįmanoma atlikti dviese ir, svarbiausia, greta mano klinikinio darbo visą darbo dieną.

Per kelis mėnesius gavau daugybę kolegų, giminaičių ir pacientų laiškų turbo vėžio tema. Atrodė, kad ne aš vienas pastebėjau galimą ryšį tarp skiepų nuo koronaviruso ir agresyvaus vėžio atvejų.

2023 m. spalio mėn. Jungtinėje Karalystėje atliktame tyrime buvo analizuojamas 15-44 metų amžiaus asmenų mirtingumas nuo vėžio. Taigi tai labai jauni žmonės, kuriems vėžys, kaip mirties priežastis, anksčiau buvo gana reta. Nustatyta, kad 2022 m. moterų mirčių nuo krūties vėžio atvejų padaugės 28 proc. Dar didesnį nerimą keliantys skaičiai buvo gauti dėl kasos vėžio: Nustatyta, kad moterų mirčių skaičius padidės 80 proc., o vyrų - 60 proc. Be to, nustatyta, kad 120 proc. padaugėjo vyrų mirčių nuo juodosios odos vėžio (melanomos).

Nepaaiškinamas per didelis mirtingumas

Tai taip pat toks sprogstamas reiškinys, nes nuo 2021 m. iš tiesų susiduriame su nepaaiškinamu per dideliu mirtingumu.

Jei pažvelgtumėte į pastarųjų ketverių metų mirtingumo duomenis Vokietijoje, matytumėte, kad ypač pastaraisiais metais pastebimas didelis mirtingumo perteklius. Šių metų publikacijos preprintas rodo, kad perteklinis mirtingumas pirmajame pandemijos etape be skiepų koreliuoja su koronaviruso infekcijomis ir mirtimis. Tačiau antraisiais ir trečiaisiais pandemijos metais mirtingumo perviršis gerokai padidėja, ir to negalima paaiškinti koronavirusinėmis infekcijomis, o reikia vertinti kartu su skiepais nuo koronavirusų.

Tyrimo duomenimis, kuo daugiau skiepų, tuo didesnis mirtingumo perviršis. Be to, per pastaruosius dvejus pandemijos metus mirtingumo perteklius skirtingose federalinėse žemėse labai skyrėsi. Trečiaisiais pandemijos metais Berlyne, Brandenburge ir Saksonijoje buvo užfiksuotas 5-6 proc. per didelis mirtingumas, o Brėmene ir Saro žemėje per didelis mirtingumas buvo maždaug dvigubai didesnis - 11 proc. Mirtingumo perviršis koreliuoja su vakcinuotų nuo koronaviruso žmonių skaičiumi federalinėse žemėse. Tyrime pažodžiui teigiama: „Kuo daugiau federalinėje žemėje buvo paskiepyta, tuo labiau padidėjo mirtingumo perteklius“. (vertimas autoriaus)

Šiame moksliniame tyrime taip pat buvo analizuojamas negyvų kūdikių gimimų skaičius. Čia negyvagimių skaičius taip pat koreliuoja su gyventojų skiepijimų nuo koronaviruso skaičiumi trečiaisiais pandemijos metais.

2024 m. rugpjūtį paskelbtame dar viename leidinyje analizuojamas mirtingumo perteklius Austrijoje. Be kita ko, čia atsižvelgiama ir į mirusiojo amžių. Jame nurodoma, kad 2023 m. 15-29 metų amžiaus asmenų mirtingumo perviršis siekia neįtikėtinus 34 proc.

Dar 2021 m. rugpjūtį garsus patologas, Heidelbergo universitetinės ligoninės Patologijos instituto direktorius profesorius daktaras Peteris Schirmacheris įspėjo apie didelį skaičių neapskaitytų mirčių nuo skiepų. 2022 m. lapkričio pabaigoje jis paskelbė tyrimą ir netrukus po to interviu laikraščiui „Die Welt“ paaiškino savo tyrimo rezultatus. Tyrime buvo analizuojami žmonės, kurie netikėtai mirė per pirmąsias 14 dienų po skiepijimo dėl akivaizdžios sveikatos būklės. 30 proc. atvejų buvo nustatytas skiepų ir mirties ryšys. Širmacheris pabrėžė, kad būtina atlikti tolesnius tyrimus, ir spėliojo, kad „vienu ar kitu atveju nemalonių rezultatų baimė“ gali sutrukdyti tolesniems tyrimams.

Po skrodimų pateikiami svarbūs duomenys


Neatlikus skrodimo, neįmanoma pranešti apie mirtis dėl šalutinio skiepų poveikio Paulio Erlicho institutui, Federaliniam vakcinų ir biomedicinos institutui. Šiame kontekste taip pat reikėtų paminėti, kad daug paskiepytų asmenų mirė staiga namuose. Atliekant išorinę pomirtinę ekspertizę, tuomet kaip mirties priežastis buvo pažymėta „natūrali“, o skrodimas nebuvo atliktas. Tai reiškė, kad mirtys, kurios galėjo būti susijusios su skiepais nuo koronaviruso, nebuvo įtrauktos į statistiką.

2021 m. susipažinau su profesoriumi daktaru Arne Burkhardtu, labai kompetentingu kolega patologu. Kartu su teisininku Elmaru Beckeriu jis buvo nusprendęs ištirti mirties atvejus po skiepų nuo koronaviruso. Burkhardtas norėjo išsiaiškinti, ar yra priežastinis ryšys tarp skiepų ir mirties. Į jį kreipėsi daug žmonių iš Europos, kurių artimieji mirė po skiepų. Tačiau patologų ir teismo medicinos patologų skrodimo ataskaitose nebuvo nustatyta jokio ryšio su skiepais nuo koronaviruso. Tačiau artimieji abejojo tokiu rezultatu ir pasirūpino, kad patologijos ar teismo medicinos institutai profesoriui Burkhardtui atsiųstų jų mirusiųjų audinių mėginius.

Pasak Burkhardto, beveik trijų ketvirtadalių iš 89 iki 2023 m. birželio mėn. ištirtų mirties atvejų išvados rodo mirties ryšį su skiepais nuo koronaviruso. Nustatyta, kad audinių pažeidimas priklausė nuo skiepų nuo koronaviruso skaičiaus. Pavyzdžiui, sunkus audinių pažeidimas buvo gerokai dažnesnis mirusiesiems po kelių skiepų nuo koronaviruso nei po vieno skiepo. Daugiau nei puse atvejų mirties priežastis buvo širdies raumens uždegimas. Jauniausias miręs asmuo buvo 16 metų moksleivė. Buvo žinoma, kad visos naujos koronavirusinės vakcinos gali sukelti širdies raumens uždegimą. Tai atsispindi ir analizuojant pranešimus apie nepageidaujamas reakcijas į „Pfizer“ vakciną. Tačiau, atsižvelgiant į profesorių Burkhardto ir Lango išvadas, atrodo, kad „Pfizer“ analizėje nurodytas dažnis yra gerokai per mažas.

Beveik 90 proc. Burkhardto ir Lango tirtų mirties atvejų buvo nustatytas didelių ir mažų kraujagyslių uždegimas. Didžiausios mūsų organizmo kraujagyslės - aortos - uždegimas nustatytas dažniau nei vidutiniškai. Kaip galite įsivaizduoti, kraujagyslių sienelės uždegimas lemia kraujagyslės trapumą, kuri dėl vyraujančio slėgio gali plyšti, todėl žmogus greitai nukraujuoja.

Autoimuninės ligos kaip skiepų pasekmė?

Abu patologai taip pat aprašė uždegiminius organų pokyčius, vadinamąsias autoimunines ligas. Tai ligos, kai organizmo imuninė sistema puola paties organizmo audinius. Šioje vietoje norėčiau trumpai paaiškinti, kaip, remiantis dabartinėmis žiniomis, veikia mRNA vakcinos. Ši vakcina pakeičia sveikų organizmo ląstelių programavimą. Iki šių koronos skiepų mūsų organizmai negamino vadinamojo spyglio baltymo. Tačiau nuo šių mRNA pagrindu atliktų koronavirusų skiepų mūsų sveikos kūno ląstelės gamina šias koronaviruso dalis ir pateikia jas ląstelių paviršiuje. Šios ląstelės yra svetimos paties organizmo imuninės gynybos ląstelėms ir su jomis kovojama.

Tai reiškia, kad sveikos ląstelės (ląstelės, pateikiančios smailiuosius baltymus) yra puolamos ir kyla uždegimas, kuris vadinamas autoimunine reakcija. Šių metų liepos mėn. pripažintame mokslo žurnale „Nature“ paskelbtas Korėjoje atliktas tyrimas rodo, kad po stiprinamosios vakcinacijos, t. y. antrosios vakcinacijos nuo koronaviruso, padidėja tam tikrų autoimuninių ligų rizika. Tarp jų - žiedinis plaukų slinkimas, psoriazė ir reumatoidinis artritas. Šioje vietoje svarbu paminėti, kad šios vakcinacijos komplikacijos gali pasireikšti visuose organuose.

Po netikėtos ir staigios mūsų brangaus kolegos A. Burkhardto mirties jaučiau pareigą paskelbti jo padarytas išvadas. Per metus surinkau šias išvadas ir paskelbiau jas 2024 m. rugpjūčio mėn. išleistoje knygoje „Paskiepytas - miręs - vainikinių vakcinų sužalojimų histopatologinis atlasas“. Joje pateikiami 57 pacientų atvejai, kurių didžioji dauguma mirčių yra akivaizdžiai susijusios su mRNA vakcinos prieš Kovid-19 injekcija. Knyga pirmiausia skirta patologams, taip pat kitų specialybių gydytojams ir sveikata besidomintiems nemedicinos specialistams.

Viena vertus, pateikiami audinių pjūvių vaizdai, siekiant supažindinti kolegas, dirbančius įprastinėje patologijoje ir teismo medicinoje, su šiais visiškai naujais atradimais ir atkreipti dėmesį į pokyčius, būdingus mRNA injekcijoms. Kita vertus, pateikiami atitinkamų atvejų aprašymai, kuriuose užfiksuotos tragiškos aplinkybės ir įvairios žmonių kančios po šių skiepų.

Padidėjęs sergamumas neurologinėmis ligomis

Neurologinės ligos taip pat dažniau pasitaiko po skiepijimo nuo koronaviruso. Štai pavyzdys iš mano, kaip patologo, darbo: atlikau mirusio paciento, kuris mirė po dviejų skiepų nuo koronaviruso, skrodimą. Dėl ankstesnės piktybinės ligos jam buvo taikyta chemoterapija ir imuninį atsaką slopinanti terapija. Tuo pat metu jam buvo suleistos dvi vakcinos Covid-19 dozės.

Drįsčiau teigti, kad kiekvienas ne medikas supranta, jog negalima slopinti imuninės sistemos ir skiepyti vakcina, kuri reikalauja, kad imuninė sistema būtų maksimaliai aktyvi. Palyginti greitai po skiepų vyrui išsivystė viso kūno paralyžius ir po trijų mėnesių jis mirė. Šį atvejį norėjau paskelbti kartu su dviem labai patyrusiais profesoriais iš Lundo universitetinės ligoninės Švedijoje ir Charité ligoninės Berlyne. Daugiau nei šešis mėnesius bendravau su pripažintu specializuotu žurnalu „British Medical Journal“.Ne kartą buvau prašomas pakeisti tekstą ir naujai nuspalvinti laboratoriją, tik po daugybės kontaktų elektroniniu paštu gavau trumpą žinutę, kad ką tik buvo paskelbtas panašus atvejis ir kad žurnalo nebedomina mano straipsnis.

Tada kreipiausi į kitą žurnalą, kuriame tekstas buvo paskelbtas 2022 m. gruodžio mėn. Deja, šio straipsnio negalima rasti Pubmed, mokslinių publikacijų platformoje - norėčiau ją pavadinti „mokslininkų ir gydytojų Vikipedija“. Tai verčia mane susimąstyti, kiek paskelbtų mokslinių tyrimų ir atvejų aprašymų taip pat nėra prieinami šioje platformoje.

Vakcinos paprastai kuriamos ir bandomos septynerius-aštuonerius metus, kol jas leidžiama naudoti. Kita vertus, vakcina nuo koronaviruso buvo pateikta rinkai po mažiau nei metų visiškai netinkamų bandymų.

Po skiepų nuo koronaviruso ne tik susirgo, bet ir mirė daugybė žmonių. 2024 m. birželio mėn. atlikto tyrimo metu nustatyta, kad po šių mRNA vakcinų 11 proc. vakcinų „Pfizer“ ir 21 proc. vakcinų „Moderna“ pasireiškė sunkus šalutinis poveikis. Palyginimui, ankstesnių skiepijimų nuo gripo vakcinomis atveju sunkių šalutinių poveikių buvo užregistruota tik nuo nulio iki keturių procentų. Tuo tarpu tikimybė mirti nuo koronavirusinės infekcijos, kaip teigiama, dabar yra tik 0,1 proc.


Kiti nerimą keliantys skaičiai susiję su gimstamumu. Atlikus gyvų gimusiųjų Europoje nuo 2022 m. tyrimą paaiškėjo, kad visose tiriamose šalyse gimstamumas sumažėjo iki daugiau nei 10 proc. Atsižvelgiant į tai, Burkhardto laboratorijos audinių pjūviai parodė, kad baltymas spyglys buvo rastas kiaušidėse. Šis faktas leidžia daryti išvadą, kad čia taip pat gali kilti uždegimas, kuris savo ruožtu gali sukelti randus ir galimą nevaisingumą. Jaunų mirusių žmonių sėklidžių audinių pjūviuose rasta gerokai sumažėjęs spermatozoidų skaičius; vienas atvejis taip pat iliustruotas pirmiau aprašytoje knygoje. Šie reprodukcinių organų pokyčiai kelia nerimą ir gali paaiškinti gimstamumo mažėjimą.

Politika, o ne mokslas

Dabar, kai tapo žinomi iš pradžių slapti Roberto Kocho instituto (RKI) Vokietijoje parengti krizės valdymo dokumentai, žinome, kad daugybė politikų nustatytų priemonių, susijusių su koronavirusu, neturėjo ir neturi jokio mokslinio pagrindo.

Mokslininkai ir gydytojai, kurie išsamiai tyrė šių skiepų nuo koronaviruso pasekmes, vadinami sąmokslo teoretikais ar net dešiniaisiais ekstremistais. Mano bandymas įspėti apie vadinamąjį turbo vėžį po skiepų nuo koronaviruso Švedijos žiniasklaidoje buvo pavadintas sabotažu - sabotažu prieš skiepų kampaniją, kurios tikslas - paskiepyti visus regiono gyventojus nuo koronaviruso.

Dėl to, kad politika valdė mokslą, atsistatydinau iš vyresniojo gydytojo pareigų Kalmaro ligoninėje ir Lundo universitetinėje ligoninėje. Buvau giliai sukrėstas ir nebegalėjau su savo sąžine suderinti buvimo tokios nemokslinės sveikatos priežiūros sistemos dalimi. Vienas iš mano principų - nekenkti žmonėms, kaip prisiekiau Hipokrato priesaikoje (medicinos etikos formuluotė).

Sutinku, kad „Berliner Verlag GmbH“ saugotų mano el. pašto adresą ir informuotų mane apie tolesnius atvirojo kodo įnašus. Adresas bus naudojamas tik naujienlaiškiui siųsti ir nebus perduodamas toliau. Šį sutikimą galiu bet kada atšaukti.

Norėčiau kreiptis į jus, kad taptumėte aktyvūs. Informuokite save. Abejokite viskuo, įskaitant tai, kas jums nuolat patiekiama ant sidabrinės lėkštutės žiniasklaidoje. Taip pat patikrinkite mano nurodytą literatūrą.

Jau žinoma, kokią žalą padarė šios mRNA pagrindu sukurtos koronavirusinės vakcinos. Ši mRNA technologija dar nėra pakankamai išbandyta ir patikrinta. Išsiaiškinkite, kokiu pagrindu gaminamos vakcinos, kuriomis norite būti skiepijami ateityje.

Ir atminkite, kad baimė silpnina mūsų imuninę sistemą. Kuo daugiau būkite gamtoje ir taip ją stiprinkite. Mūsų organizmas yra fantastiškas, palaikykite jį ir pasitikėkite juo bei savimi!

Dr. Ute Krüger yra patologijos specialistė, turinti 25 metų profesinę patirtį. Jau beveik 20 metų ji gyvena Švedijoje. Šiandien ji dirba savo holistinėje praktikoje.

Tai straipsnis, kuris buvo pateiktas kaip mūsų atviro kodo iniciatyvos dalis. Naudodamasis „Open Source“ leidykla „Berliner Verlag“ suteikia galimybę visoms suinteresuotoms šalims siūlyti aktualaus turinio ir profesionalios kokybės standartus atitinkančius tekstus. Atrinkti darbai bus publikuojami ir pagerbiami.

Šiam straipsniui taikoma Creative Commons licencija (CC BY-NC-ND 4.0). Jį gali laisvai pakartotinai naudoti plačioji visuomenė nekomerciniais tikslais, jei nurodomas autorius ir „Berliner Zeitung“ bei pašalinamas bet koks redagavimas.


"Drakono dantys" neapsaugo nuo šnipų


Šiandien rusų žiniasklaida praneša, kad pasienyje su Lietuva sulaikyti Ukrainos šnipai. Apie tai informavo Rusijos federalinė saugumo tarnyba (FST).

„FSB užkardė Ukrainos specialiųjų tarnybų darbuotojų šnipinėjimo veiklą, kuria buvo siekiama pakenkti Rusijos saugumui. Atliktų operatyvinių ir tyrimo priemonių visumos metu nustatyta, kad Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba (GUR MOU) pavedė rinkti informaciją apie Rusijos ir Lietuvos valstybinės sienos ruožo saugumą dėl galimo vėlesnio neteisėto agentų išmetimo ir kitų nusikaltimų darymo mūsų šalies teritorijoje„, - pranešė FST.


Šiai užduočiai įvykdyti Ukrainos saugumo tarnybos pritraukė agentą iš Ukrainos piliečių. Jis rinko Kijevo režimą dominančius duomenis, apklausdamas Lietuvos pasienio zonos gyventojus ir naudodamas technines žvalgybos priemones.

Surinkę reikiamą medžiagą, GUR pareigūnai bandė nelegaliai patekti į Rusijos teritoriją iš Lietuvos, tačiau juos sulaikė saugumo institucijos.

„Atliekant tyrimo veiksmus nustatyta, kad lydimasis operacijos tikslas buvo nepilnamečio Rusijos piliečio, kurio tėvas yra GUR MVD darbuotojas, pagrobimas ir neteisėtas perkėlimas per Rusijos Federacijos valstybinę sieną“, - pažymėjo FST.

Kaliningrado srities departamento valdybos tyrimo skyrius iškėlė baudžiamąją bylą dėl šnipinėjimo, kaltinamieji buvo uždaryti į areštinę.

"Kauno diena" nuotr.

Aš naivuolis, pamatęs prie Karaliningrado sienos statomus "drakono (kasčiūno) dantis", maniau, kad jie mus apsaugos nuo Rusijos provokacijų. Dabar aiškėja, kad Lietuvoje veikia užsienio, net ne NATO, valstybių šnipai, kurie rengia provokacijas prieš kaimyninę Rusiją! Ar tik neprisižais su tokia neatsakinga veikla mūsų saugumo "specialistai", kuriems labiausiai sekasi kovoti ne su užsienio agentais, o su taikos su kaimynais norinčiais lietuviais?




2024-10-02

Aktuali analitika

 


https://www.youtube.com/live/Se0CIREENys

Tai profesionaliausia buvusio JTO ginklų inspektoriaus Irano antpuolio prieš Izraelį analizė. Žemiau- vertimas į rusų kalbą.


https://youtu.be/Oi_3bQCWmMw?si=DJBCyXc7S14_xEIk