2016-10-18

Paryžiuje sekmadienį įvyko eitynės „Už tradicinę“ šeimą

Eitynėse ir mitinge „Už tradicinę šeimą“, kurios įvyko praėjusį sekmadienį Paryžiuje, dalyvavo policijos duomenimis 24000 žmonių. Europos prosadomitinės didžiosios MIP apie šį renginį nutylėjo.

Protestuotojai nešė transparantus su užrašu „Tėvas ir mama – tai šeima“. Demonstracija vyko netoli Eifelio bokšto, Trocadero aikštėje.
Nuolatinius prancūzų protestus kelia vienalyčių santuokų legalizavimas 2013 metais, nepaisant daugumos prancūzų priešiškos nuomonės apie šį iškrypėlišką šeimos instituto traktavimą, tradicijų ir religijos išniekinimą. Į didžiausią mitingą prieš sodomitų santuokų įteisinimą Paryžiuje buvo susirinkę 1,4 milijono protestuotojų. Nepaisant žmonių protestų, jų pats nepopuliariausias per visą Prancūzijos istoriją prezidentas Fransua Olandas pasirašė šį iškrypėlių santuokas įteisinantį įstatymą, pamindamas demokratijos principus, daugumos prancūzų valią.
Eitynes, kaip visada tokiais atvejais, bandė sutrukdyti Ukrainos žydų-oligarchų įkurto judėjimo „Femen“ nuogakrūtės aktyvistės.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą