2016-10-31

Italui šunys nugraužė kojas, linkiu, kad Vilniaus merui Šimašiui šunys nugraužtų kiaušinius


Liberalas - ne politinės pažiūros, tai psichinė negalia. Netikite, pasidairykite po Vilnių. Į ką pavirto sostinė, valdoma visokio plauko liberalų. Nebeliko čia baseinų, stadionų, ištrupėjo šaligatvių plyteles, duobėti keliai, naikinami želdiniai, miestas „puošiamas“ surūdijusiais vamzdžiais, skulptūromis vyriškam organui, užsienio narkomanams-muzikantams, šunims ir pan.

Net žmogui neliko vietos kur vaikščioti. Ne tam liberalui, kuris už vogtus pinigus pirktu poršu ar mazeračiu važiuoja į golfo laukus, o eiliniam vilniečiui, kuris tais sudaužytais Vilniaus šaligatviais vaikšto.

Nebegali pėsčias žmogus Vilniaus gatvėmis vaikščioti. Jis čia, kaip koks zuikis, turi nuolatos dairytis, kad ant jo dviratininkas neužlėktų. Dviratininkui čia viskas leidžiama: savo takais jis važiuoja, šaligatviais, keliais, gerai kad neskraido. Jam, kaip Fiodoro Dostojevskio „Šetonuose“ „vsio dozvoleno“ (viskas leidžiama). O štai jei pėstysis užsižiopsojęs į dviračių taką įžengia... jis turi visus šansus būti nuteistas, jei pusglušis dviratininkas į jį atsitrenkia (visiems žinomas falktas).

„Vsio dozvoleno“ valdant liberalams ne tik dviratininkams, bet ir šunų augintojams. Net už ES pinigus sutvarkytame Sereikiškių parke žmonėms per dviračius ir palaidus šunis nebėra vietos, ne tik čia vaikų maitinamoms antims.

„Socializuoti“, teigia liberalai, Vilniaus šunys. Gali vaikščioti kur nori ir graužti ką nori.

Štai ir priėjome prie „socializuotų“ šunų ir jų italui nugraužtų kojų.

Kuo pasibaigia šunų „socializacija“ šiandien rašo Italijos repubblica.it. Čia Bario mieste keturi rotveilleriai nugraužė 43 metų vyrui abi kojas. Gydytojai šunų sugraužtų kojų nepajėgė išgelbėti, jas amputavo. Rotveleriai buvo nukentėjusiojo žento (56 metų), kuris po šio incidento buvo nuteistas už žmogaus netyčinį sužalojimą. Šunys konfiskuoti.

Aš nesu nei prieš šunis, esu pats jų turėjęs ne vieną, aš ne prieš dviračius ir dviratininkus, esu suvažinėjęs ne vieną dviratį, aš už tvarką Vilniuje, kurios nebeliko čia įsigalėjus išprotėjusiems ir apsivogusiems liberalams.

Todėl aš linkiu, kad Vilniaus merui palaidi Vilniaus šunys nugraužtų kiaušinius, gal tada jis suvoktų, kad jei vienam „vsio dozvoleno“, tai kitam „nieko nedozvoleno“?

Pakanka jums šetonais būti, Vilniaus pseudoliberalai, žmonėmis pagaliau pabūkite, piliečiais!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą