2019-11-24

Trampas rūpinasi žydais, o žydai surengė Trampui apkaltą




Izraelis Šamiras: „Apkalta iš tiesų tapo svarbia, bet ne kaip pavojus prezidentui Trampui, o todėl, kad jis atskleidė liberalių žydų veiklą.“ … „ Šie vaikinai turi būti sustabdyti, ir jeigu Trampas tai padarys, palaiminkit jį.“

JAV portale ynz pasirodė labai įdomus žinomo žurnalisto Izraelio Šamiro straipsnis „Trump Woos Jews, Jews Impeach Trump“, kuris leidžia susigaudyti, kas gi ten vyksta su tuo „piktuoju“ Trampu. Mums, Lietuvos gyventojams, klausantiems LRT ir panašią vietinę „purvasklaidą“, taip ir lieka neaišku, ko gi tas Trampas neleidžia ramiai gyvanti Baidenų šeimai, kurie tokie „švarūs“, „skaidrūs“, „nevagiantys“, tikri angelai? Tokį vienpusį pasaulį mums kasdien piešia lietuviški „politikos apžvalgininkai“ pugačiauskai, virtę plekšnėmis ir matantys pasaulį tik iš vienos pusės, iš JAV demokratų pusės. Gal iš jų kvailumo tai išplaukia, o gal toks užsakymas? Sunku pasakyti.



Štai, kaip JAV vykstantį širšalą aiškina Izraelis Šamiras.

Šamiras pritaria Izraelio dienraščio „Haaretz“ apžvalgininko Chemi Shalev nuomonei, kad Trampo „apkalta iš esmės yra žydų reikalas“. Atkreipiamas dėmesys į labai garsias pavardes šio proceso dalyvių ir iniciatorių.

Apkaltos „sielos ir variklio“, Kongreso Atstovų rūmų žvalgybos komiteto pirmininko Adamo Šifo (Adam Schiff) pavardė keistai sutampa su bankininkų Schiff (JAV FRS steigėjai 1913 metais). Jie „priklauso žydų aristokratijai“, valdo ne tik pasaulio finansus, bet ir žiniasklaidą. Kitas proceso veikėjas - Danielius Saksas Goldmanas (Daniel Sachs Goldman), vyriausiasis tardytojas apkaltos klausymuose. Saksas Goldmanas arba Goldmanas Saksas, dar vienas populiariausias žydų vardas ir bankas (dar vieni JAV FRS steigėjai). Trečiasis žydas apkaltoje - liūdnai pagarsėjęs Džordžas Sorošas.

Šamiras pažymi: „Haaretzas galėtų pridurti, kad pagrindiniai baudžiamojo persekiojimo liudininkai taip pat yra žydai“, o „Trumpas niekada neišdrįstų pastebėti šio nuostabaus sutapimo“, jei to nepadarytų Izraelio „Haaretz“. Nebent tai būtų galėję padaryti užkietėję „antisemitai“.

„Užuot nurodęs šį atvirą sąmokslą ir raginęs amerikiečius išgelbėti Respubliką, prezidentas Trumpas kreipėsi į žydų dėkingumo jausmą. Dabar jis įteikė savo trečiąją pasakišką dovaną žydų valstybei, būtent žydų gyvenviečių pripažinimo pavogtoje Palestinos žemėje, po to, kai jis pripažino Jeruzalę ir Golano aukštumas.“ - rašo Šamiras ir nurodo ketvirtą Trampo dovaną Izraeliui - „jo pasitraukimą iš Irano susitarimo. Jis įteisino gyvenvietes vienašališku supervalstybės sprendimu, ko Izraelio vyriausybės niekada negalėjo ar neišdrįso.“

Šamiro nuomone, jei JAV būtų tokios visagalės, kaip prieš dvidešimt metų, šie Trampo sprendimai reikštų Oslo ir Ženevos susitarimų pabaigą, ir bandymų sukurti Palestinos valstybę pabaigą. Tai yra didžiulė dovana žydų valstybei. Trumpas manė, kad tai suminkštins „žydų širdis, ir jie leis jam valdyti ramybėje. Bet ne, žydai priima kiekvieną dovaną kaip jiems skirtą“, juos stebina, kai nėra dovanos, tai pas juos sukelia „nuostabą ir nerimą“ ir tai tuojau pat paaiškinama antisemitizmu. Tokios reakcijos, matomai, tikėjosi Trampas. Jo auditorija Amerikos žydija.

Trampas tikėjosi, kad žydai, kurie rūpinasi dėl Izraelio labiau, negu dėl JAV, pakeis lojalumą ir palaikys jį, todėl demokratai nelaimės sekančių rinkimų. Šamiro nuomone, žydai laimės dėl šios konkurencijos, o JAV ir Trampas pralaimės.
Autorius dar kartą atkreipia dėmesį į garsių bankininkų pavardes, sutinkamas Trampo apkaltos procese. Šamiras nenagrinėja jų geneologijos, bet primena, kad Jokovas Šifas organizavo žydų migraciją į JAV ir pasižymėjo neapykanta Rusijai.

Iki Jakovo Šifo laikų JAV žydų bendruomenė buvo maža. Turtinga, bet labai maža. Jakovas Šifas, į JAV atvyko XIX amžiaus viduryje. Jis įtakojo Kongresą ir prezidentą Groverį Clevelandą (Grover Cleveland), kad būtų priimti įstatymai, atvėrę vartus didžiulei Rusijos žydų imigrantų bangai, iš kurių kilusi dauguma dabartinių Niujorko žydų. Milijonai žydų atvyko ir galiausiai pakeitė JAV pagal savo poreikius. Dabar Adamas Schifas nori importuoti milijonus Trečiojo pasaulio gyventojų, kad būtų užfiksuotas Jakovo pradėtas pakeitimas.

Jakovo Schifo neapykanta Rusijai buvo gana nepaprasta, net pagal to meto standartus. Garsus bankininkas išdavė karo paskolą Japonijai, kad sukurtų jos laivyną kovai su Rusija. Už Šifo pinigus pastatytas Japonijos laivynas po kelerių metų užpuolė Pearl Harborą, todėl kiekviena Ramiojo vandenyno karo auka ir jo palikuonys gali kreiptis į teismą su ieškiniu Šifui.

Jakovas Šifas žymiai anksčiau už Sorošą rūpinosi valdžios Rusijoje pakeitimu. Jis finansavo 1917 metų Rusijos vasario revoliuciją.

Apkaltos procese dalyvaujantis Adamas Šifas yra siaubingai antirusiškas, kaip ir Jakovas. Jis svajoja apie režimo pasikeitimą Maskvoje, kaip tai padarė Jakovas. Jis teigė, kad Rusijos sąmokslas atvedė Trumpą į Baltuosius rūmus; jis atsisakė priimti Miulerio tyrimo rezultatus ir vis dar tvirtina, kad rusai kišasi į JAV rinkimus. Jo veikla apnuodijo Rusijos ir Amerikos santykius ir pavertė Trumpą raiša antimi nuo pat pirmos prezidentavimo akimirkos.

Atstovų rūmų žvalgybos komiteto pirmininkas Adamas Šifas įvedė įstatymų naujoves, kad prezidentas negalėtų priešintis apkaltai, negalėtų atsisakyti duoti parodymus. Jis pažymėjo, kad tai būtų nederamas prezidentui elgesys „trukdyti Kongresui“.

Šamiras primena, kad Adamas Šifas yra giminaitis „kito sukčiaus“ Irvino Šifo, kuris numirė federaliniame kalėjime 2015 metais, kur kalėjo 13 metų dėl mokesčių vengimo. Nors toks žydų-sukčių paminėjimas dabar jau vadinamas antisemitizmu, tačiau autorius ryžtasi tam.

Straipsnio autorius nurodo pagrindinio apkaltos tyrėjo Danieliaus Sakso Goldmano ypač glaudžius ryšius su kitomis įtakingomis šeimomis: Barako Obamos, Klintonų, Baidenu, Ričardo Niksono, Teodoro Ruzvelto sūnumi. Šamiras mini Sakso Goldmano šeimos programą „The Birthright-Taglit.“ Ji numato kiekvienam žydų jaunuoliu galimybę nemokamai (už JAV mokesčių mokėtojų pinigus) nuvykti į Izraelį, susipažinti su kitais žydų jaunuoliais ir merginomis, sukurti santuokas su savo gentainiais. Visiems kitiems draudžiama skatinti tokį rasizmą, tačiau žydams leidžiama užsiimti tokia mokesčiais neapmokestinama labdara.

Danieliaus Sakso Goldmano šeima taip pat yra steigėja Izraelio fondo, atleisto nuo mokesčių, kuris skiria šiuos JAV neapmokestinamus pinigus, kad jie nepatektų gojams, tik žydų reikmėms.

Džordžas Sorošas – dar vienas žydų atstovas, dalyvaujantis Trampo apkaltos procese. „Ši sena reptilija taip išsigimsi“, sako Šamiras, kaip ir amorali. Jis atsakingas, kad Ukraina iš klestinčios šalies buvo paversta stichinės nelaimės zona.

Apkalta sprendžia Trampo kišimos į Ukrainos vidaus reikalus klausimą, tuo metu kai kaltintojai manipuliavo šia valstybe, ką draudžia Vienos konvencija, draudžianti diplomatams kištis į suverenios valstybės reikalus. (Prisiminkim, kad tai darė ir mūsų prezidentė Dalia Grybauskaitė, kiti mūsų veikėjai, A.L).

Džo Baidenas kišosi į Ukrainos reikalus, „apiplėšė šią valstybę“. Sorošas irgi buvo Ukrainos apiplėšimo benificiaras. Autorius su jais į vieną gretą stato ir JAV pasiuntinę, dabartinę Trampo kaltintoją Marie Yovanovitch.

Džordžas Sorošas, finansavęs Ukrainos naikinimą, dabar padarytas „neliečiamuoju“, o bet kokios kalbos apie šį piktadarį iš anksto vadinamos „pačiu blogiausiu antisemitizmu“.

Tokį baisų antisemitizmą įvykdė buvęs Kolumbijos apylinkės prokuroras Joe DiGenova, kuris Fox News pareiškė, kad Džordžas Sorošas kiekvieną dieną nurodinėjo Valstybės departamentui per Viktoriją Nuland, ką reikią daryti Ukrainoje.

„Digenova neminėjo Sorošo ir Nuland žydiškos kilmės, tačiau buvo padaryta tokia išvada: „Puolimas prieš Džordžą Sorošą – tai puolimas prieš žydus visame pasaulyje“.

Džo Digenova, pažymi Šamiras, iš tiesų kaltas, bet kaltas dėl problemos sumažinimo, nes Sorošas nori valdyti Ukrainą.

„Apkalta iš tiesų tapo svarbia, bet ne kaip pavojus prezidentui Trampui, o todėl, kad jis atskleidė liberalių žydų veiklą.“ … „ Šie vaikinai turi būti sustabdyti, ir jeigu Trampas tai padarys, palaiminkit jį.“

„Jei kada Kapitolijaus kalva bus išvaduota iš okupacijos, tai ateis Jeruzalės išlaisvinimo laikas“, - reziumuoja Izraelis Šamiras.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą