2019-11-30

Atvirai apie lietuvių tautos perspektyvas. Du pasaulio transformavimo projektai, turintys vieną tikslą



Sunku nepastebėti, kad pasaulį bandoma transformuoti pagal du kiek skirtingus projektus, tačiau turinčius tą patį tikslą – pasiekti, kad jį valdytų genetiškai išgryninta žydų tauta. Šis tikslas ne naujas. Jis buvo žinomas dar Antikos Romoje imperatoriaus Tito laikais.

Sąlyginai šiuos globalaus žydų tikslo siekimo kelius galima pavadinti taip: JAV demokratų (Sorošo-Rotšildų) keliu ir Trampo-Chabad Liubavič keliu. Tarp šių projektų pasaulyje vyksta parodomosios varžytuvės, nors, kaip minėjau, tikslas yra tas pats: pasaulinė žydų karalystė.

Rusijoje varžosi JAV demokratų ir Chabad-Liubavič idėjos. V.Putinas – fašistinės žydų sektos Chabad-Liubavič žmogus, o D.Medvedevo „ekonominis blokas“ su Rusijos centriniu banku, intensyviai naikinantis Rusijos ekonomiką, laikosi JAV demokratų jam nubrėžtos linijos.

Šiandien mes įžengėme į galutinį pasaulio užvaldymo etapą, kurį vainikuos trečiosios šventyklos atkūrimas ir mošiacho (antikristo) atėjimas.


Labai nedaug teliko valstybių, kurių nevaldo pasaulinė žydija. Tai Kinija, Šiaurės Korėja ir Iranas.

Didžiausias žydų triumfas šiandien pasiektas JAV ir ES. JAV galutinis taškas padėtas dar 1913 metais, kai 8 pasaulinės žydų bankininkų šeimos atėmė iš JAV piliečių pinigų spausdinimo stakles ir sukūrė Federalinę rezervo sistemą.

ES susiformavo ant žydijos sugriautų čia viešpatavusių gojų imperijų skeveldrų pagal sionistų Protokolų ir Talmudo raidę, pagal masono Kudenhove Kalergi, vadinamo „ES tėvu“, projektą, kuris numatė baltosios rasės europiečių kryžminimą su juodąja ir geltonąja rasėmis, kad sukonstruoti „kiekybės žmogų“, „kokybės žmogaus“ - žydo tarną. Šis Kalergi projektas įgyvendinamas mūsų dienomis, o šio projekto Top-menedžeriais, yra buvusi Štazi agentė Angela Merkel ir buvęs Rotšildų banko Goldman Sachs klerkas Makronas (dar vadinamas Mikronu).

Ilgus šimtmečius išbuvę lenkų, rusų ir žydų vergais (baudžiauninkais), lietuviai ypač pažeidžiami papirkinėjimui, serga „iš purvo – į ponus“, savo tautiečių niekinimo ir išnaudojimo sindromais.

Vienybės stygius – pagrindinė lietuvių problema. Ypač tai ima reikštis artėjant eiliniams rinkimams. Sunku laukti, kad besiformuojančių partijų vadovai pro asmeninių interesų mišką įžvelgs bendrus tautos interesus.

Antra vertus, žydų viešpatavimas nėra baisus „standartiniam“ lietuviui, kuris tiesiog genetiškai užprogramuotas (selekcionuotas) tarnauti svetimam ponui, todėl lengvai įsilies į šabesgojų gretas. Tereikia pažiūrėti į mūsų užsienio reikalų ministrą, prezidentą, į  daugumą mūsų Europos parlamento ir seimo narių. Juk tai etaloniniai šabesgojai, galintys bet kuriam šeimininkui įlįsti į siaurą vietą be muilo.

P.S. Kiekvieną savo žodį galiu pagrįsti šaltiniais, kuriuos sukaupiau savo publikacijose, paskelbtose nuo 2015 metų.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą