2019-11-21

Valdžiai užtenka pinigų tik žudymo įrankiams pirkti. Badaujantiems vaikams ir seneliams pinigų nėra


KAM šiandien pranešė:

„Šį ketvirtadienį, lapkričio 21 d., Gynybos resursų agentūra prie Krašto apsaugos ministerijos pasirašys sutartį su JAV gynybos departamentu dėl 200 šarvuotųjų kovinės paramos visureigių JLTV (angl. Joint Light Tactical Vehicle, JLTV) įsigijimo. Šios sutarties pasirašymas vainikuos Krašto apsaugos ministerijos pastangas Lietuvos kariuomenę aprūpinti aukštos kokybės produktu, geriausiai atitinkančiu kainos ir kokybės santykį. Naujieji visureigiai sustiprins esamus Lietuvos kariuomenės pajėgumus, padidins mobilumą, karių apsaugą ir kovinę galią. Lietuva visureigius JLTV perka iš JAV Vyriausybės, kuri visureigių gamybai pasirinko „Oshkosh Defense“ kompaniją.“


Per 30 metų šita kraugerių valdžia jau nužudė milijoną lietuvių, dar liko vienas milijonas, gal du milijonai, tai ir tuos jie nori sunaikinti. Šiandien per LNK buvo pranešta, kad šarvuočių negana, amerikonai pasiūlė dar senų tankų įsigyti. Gal Latviją pulsim? O jai ne Latviją, tai gal su tuo pripirktų šrotu traiškys lietuvius, kurie ateis varyti lauk šitos neapkenčiamos vagių valdžios?



Aš manau, kad „atgrasymo“ kariuomenė tereikalinga tam, kaip tratinti žmonių pinigus perkant amerikonišką šrotą. O gal ji reikalinga tam, kad, pirmiems rusų tankams pasirodžius, perkelti valdžią per upelį į vakarus? Bet tam, kad kapituliuoti, nereikia tankų, tereikia pagalių ir balto audeklo.

O ar mes turime ką ginti? Gal ginsime IKEA iškirstus miškus, ar gamyklas, paverstas senų padangų sandėliais? Ar „europines vertybes“, dvokiančias vazelinu? O gal norime kovoti su rusais iki paskutinio lietuvio už amerikonų interesus? O gal ginsime seimo degeneratus? Bet juk juos ne ginti reikia, o su batu traiškyti į žemę, kol iš jų liks tik šlapia vieta.

https://kam.lt/lt/naujienos_874/aktualijos_875/bus_pasirasoma_sutartis_del_sarvuotuju_kovines_paramos_visureigiu_pirkimo_lietuvos_kariuomenei.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą