2018-11-04

ES už mūsų pinigus organizuoja musulmonų invaziją į Europą!



Dabar aišku, iš kur nelegalūs migrantai, vykstantys Balkanų maršrutu, gauna pinigus: Europos Sąjunga į Bosniją ir Hercogoviną jiems siunčia apmokėtas debetines banko korteles!

Slovėnijos portale Nova24tv rašoma: „Mes dažnai keliame klausimą, iš kur pas nelegalius imigrantus-musulmonus Bosnijoje ir Hercogovinoje, kurie laukia, kada tęs kelionę Europos Sąjungos kryptimi, yra pilnos kišenės pinigų ir naujausi smartfonai. Dabar mes turime atsakymą!“

Vietiniai socialinių tinklų vartotojai nurodė į nelegalius migrantus, jų gyvenimo būdą Bosnijoje ir Hercogovinoje, norą tęsti kelionę į Vakarų Europą. Paaiškėjo, kad jie pinigus semia iš debetinių MasterCard kortelių. Jiems nereikia dokumentų, asmens pažymėjimų. Vietoj vardo ant kortelių yra atspausti ES ir UNHCR simboliai ir numeris.



Nova24tv nuomone, tai siurprizas visiems ES mokesčių mokėtojams, nes ant kortelių pavaizduoti ES ir JTO pabėgėlių reikalų agentūros logotipai, nėra nei vardo, nei pavardės. Kelia nuostabą, kad ES už mokesčių mokėtojų pinigais finansuoja islamistų invaziją į ES valstybes!


Bosnijoje ir Hercogovinoje šiuo metu telkiasi apie 70 tūkstančių tokių nelegalių imigrantų, kurie vis bando prasiveržti toliau į ES. Dauguma iš šių nelegalų su naujais batais, naujais drabužiais, naujausiais smartfonais, turi šaltuosius ginklus, pas kai kuriuos atrandamos MasterCard kortelės. Vietos gyventojai jau senai praneša apie šių kortelių naudojimą.

Ninoslav Vucetic Twitter rašo: „Banko kortelės byloja apie tai, kad ES naikina Europos kultūrą!? Jie kviečiami ir finansuojami, kad vykdyti prievartą?? Kažkas duoda tokias banko korteles, kad išsiimti pinigus be vardo ir pavardės?“

MasterCard 2016 metais pranešė, kad jie išleido apmokėtas debetines korteles, kad „suteikti pabėgėliams mobilumo, lankstumo ir orumo“.

Balkanų gyventojai pagrįstai kelia klausimą: „Kiek ilgai mes tai kęsime?“

Sorošo ausys

Praėjusiais metais MasterCard pranešime spaudai kalbama apie bendradarbiavimą su Džordžu Sorošu, siekiant „stimuliuoti ir pagreitinti ekonominį ir socialinį vystymąsi pažeidžiamų grupių pasaulyje, ypač pabėgėlių ir migrantų“. Pranešime toliau sakoma, kad Džordžas Sorošas skyrė 500 milijonų dolerių privačioms investicijoms, kurios padidins galimybes spręsti problemas, su kuriomis susiduria migrantai, įskaitant pabėgėlius, ir juos priimanačios bendruomenės visame pasaulyje.

JAV prezidentas Donaldas Trampas šią savaitę pasakė, kad nelegalių migrantų karavanų organizatoriumi yra Džordžas Sorošas.

Dar 2015 metais Sorošas tokius migrantų karavanus organizavo į Europą, o kad musulmonai-grobikai vyktų į konkrečią šalį ir kuo greičiau, debetines korteles sponsoriai jiems pildydavo vis sekančioje pagal maršrutą šalyje. „Pabėgėliai“ buvo aprūpinti ir smartfonais su nurodytais kelionės maršrutais, kur saugu pereiti valstybės sienas, kur juos pasitiks Sorošo finansuojami NVO agentai.

Nuorodos:
http://nova24tv.si/svet/foto-zdaj-je-jasno-od-kod-ilegalcem-denar-evropska-unija-jim-v-bih-posilja-kar-bancne-kartice/


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą