2019-06-04

Skvernelio vyriausybė ir toliau į Lietuvą veža socialinius parazitus


Vilniuje gyvenu 67 metus, bet tokį vaizdą, kaip šiandien, mačiau pirmą kartą. Apie 11 valandą Antakalnio rajone, prie Antakalnio ir Žolyno gatvių sankryžos, priešais Antakalnio polikliniką, išvydau būrį „dušmanų“, kokių 20 tamsiaplaukių centrinės Azijos ar arabų išvaizdos vyrų, besiburiuojančių netoli „Maxima“ parduotuves. Prie grupės priėjo žmogus su tiurbanu ir ilgu baltu apdaru. Manau, kad tai buvo jų šventikas. Išsirikiavę vorele, jie perėjo į priešingą Antakalnio gatvės puse ir nukeliavo link miesto transporto, vykstančio miesto centro kryptimi, sustojimo aikštelės. Šitą „dušmanų“ eiseną aš įamžinau nuotraukoje. Du vyrai ėjo karavano priešaky, o kiti sekė iš paskos. Man tai priminė išskleistą karinę rikiuotę.

Šie „dušmanai“ islamistai buvo ne vienintelė premjero Skvernelio dovana man ir broliams lietuviams. Portale L.diena rašoma, kad „Lietuvos valdžiagyviai padėdami žmonių kontrabanda užsiimančiai mafijai sieks iš Italijos atsivežti 2-3 iš jūros ištrauktus parazitus“.

Čia rašoma, kad reaguodamas į diplomatiniais kanalais gegužės 31 d. gautą Italijos Vyriausybės prašymą, premjeras Saulius Skvernelis šiandien pavedė Vidaus reikalų ministerijai pradėti procedūras dėl prieglobsčio suteikimo 2–3 Viduržemio jūroje išgelbėtiems prieglobsčio prašantiems migrantams. Apie tai skelbiama Vyriausybės pranešime visuomenei „Vyriausybė atsiliepia į Italijos pagalbos prašymą dėl jūroje išgelbėtų migrantų“.



Pranešama, kad 100 asmenų – 60 vyrų, 23 moteris ir 17 vaikų gegužės 30 d. išgelbėjo Italijos karinis laivas „Cigala Fulgosi“. Į Lietuvą galės būti perkelti tik tie asmenys, kurie atitinka prieglobsčio suteikimo sąlygas.

„Sąjungoje ir NATO, mus sieja bendri saugumo iššūkiai. Lietuva solidarumo principą remia ne tik žodžiais, bet ir realiais darbais“, - pasakė S. Skvernelis.

L.diena primena, kad „visi taip vadinami "pabėgėliai" tėra viso labo socialiniai parazitai, susimokėję žmonių kontrabandos mafijai už galimybę pakliūti į Evrosojūzą ir jame nieko nedirbant gyventi vietinių debilų, mokančių mokesčius, sąskaita. Šlykščiausia yra tai, kad šitiems išgamoms Lietuvoje skiriamos išmokos yra du-tris kartus didesnės, negu lietuvių, pradirbusių visą gyvenimą mūsų šalyje, pensijos. Taip kad tie, kas organizuoja šitų socialinių parazitų importą į Lietuvą yra ne šiaip tarptautinės mafijos bendrininkai, bet ir Lietuvos išdavikai, kuriems nubausti ateityje reikės sugrąžinti mirties bausmę.“

Tokiai nuomonei pritaria ir Italijos vicepremjeras Matteo Salvini, kuris uždarė Italijos uostus žmonių kontrabandininkams.

Sorošo finansuojami prekeiviai žmonėmis Viduržemio jūroje ėmėsi naujos taktikos. Jie įsitaisė lėktuvą, bepiločias skraidykles, o kontrabanda vežamų afrikiečių laivų koordinates platina socialiniuose tinkluose. Tuomet Italijos pasienio apsaugos laivai priversti šiuos nelegalus paimti jūroje. Taip Italijoje atsirado karo laivo „Cigala Fulgosi“ atvežti geresnio gyvenimo ieškotojai iš Juodosios Afrikos. Tai jokio išsilavinimo neturintys ir protiškai atsilikę žmonės, kuriems Europoje nėra jokio darbo. Todėl atvykę į Europą šie ekonominiai imigrantai tampa socialiniais parazitais, arba papildo afrikinių narkoprekeivių, plėšikų ir prievartautojų gretas. Šią publiką reikia kuo skubiau deportuoti atgal į Afriką. Tokia yra partijos Lyga lyderio Matteo Salvini taktika, pelniusio 33,2 procentus rinkėjų balsų rinkimuose į Europos Parlamentą.

Šiandien paskelbtos apklausos rezultatai parodė, kad Matteo Salvini populiarumas per savaitę išaugo iki 36,5 procentų.

Įdomu, kiek nukrito Lietuvai nuolatos kenkiančio premjero Sauliaus Skvernelio populiarumas?

Višegrado šalys, o dabar ir Estija su Latvija, elgiasi kitaip, jos neįsileidžia Afrikos ekonominių imigrantų, Europoje tampančių socialiniais parazitais.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą