2017-11-09

2017 metų spalis: islamo ir multikultūralizmo mėnuo Vokietijoje


Aprašyti visus išprievartavimus, apiplėšimus, žudynes, kuriuos įvykdo kanclerės Merkel sukviesti „pabėgėliai“ iš Azijos ir Afrikos yra praktiškai neįmanoma. Pagrindinių iš jų santrauką paskelbė portalas Gatestone straipsnyje „A Month of Islam and Multiculturalism in Germany:October 2017“


Įspūdingesnės multikultūralizmo naujienos:

Berlyno Moabit rajone buvo išplėšta imigracijos įstaiga ir iš jos pavogta 20000 pasų blankų ir kitų imigracijos dokumentų, antspaudai.

Vokietijos federalinė prokuratūra atskleidė per pirmuosius devynis 2017 mėnesius 900 terorizmo atvejų. Juose dalyvavo 800 islamistų.

Dienraštis die Welt: radikalus islamas daro musulmonų vaikų švietimą neįmanomu

Lapkričio 5 dieną Vokietijos dienraštis die Welt straipsnyje „Kalbos problemos, blogiausisocialiniai santykiai“ aprašė pagrindinės mokyklos mokytojos iš Frankfurto prie Meino Ingrid König pasakojimą apie jos darbą su musulmonų „pabėgėlių“ vaikais.

Mokykla pramoniniame rajone, 90-100 procentų mokinių imigrantų musulmonų vaikai. Anksčiau čia mokėsi vaikai migrantų iš Europos valstybių ir jokių problemų su šiais vaikais nebuvo, pasakojo mokytoja.

Dabar čia vien musulmonai. Jiems atvykus, atsirado kalbinės ir drausmės problemos. Mokytojos žodžiais, mokiniai gyvena blogose socialinėse sąlygose, nes „jų tėvai turi psichikos sutrikimus, yra alkoholikai, iš ryto lengvai neatsikeliantys žmonės“. Vaikai maitinami mokykloje, padedama atlikti namų darbus, dalijami labdaros drabužiai. Šiems vaikams nėra namuose skiepijama pagarba mokytojui, mokslui. Mokytoja didžiausia problemą nurodo radikalų islamą, paplitusį imigrantų bendruomenėje.

Šaltiniai:










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą