2017-11-29

Šiandien Šimašius demonstruoja zoologinę neapykantą Lietuvos simboliui Vyčiui, ryt jis šauks: „Lietuva padvėsk!“


Vilniaus meras Šimašius serga sunkia zoologinės neapykantos Lietuvai ir jos simboliams forma, tai rodo jo veikla, jo pastangos padaryti viską, net pažeidžiant įstatymus, kad tik sutrukdyti Lietuvos patriotiškai nusiteikusiam Tautos branduoliui sostinėje pastatyti paminklą mūsų valstybės simboliui ir herbui Vyčiui, paminklą tautos patriarchui Jonui Basanavičiui.



Aš net neabejoju, kad už šio Lietuvos „judo“ nugaros stovi žymiai galingesnės jėgos, dėvinčios juodas skrybėles ir juodus balachonus. Ar pamenate mero iniciatyvas: steigti vietoj sporto rūmų gigantišką žydų muziejų, išniekinti Kazio Škirpos atminimą, jo aplinkos vanagų kacų, zurofų ir vanagaičių išpuolius prieš mūsų tautą, siekį perduoti Lukiškių aikštės likimą spręsti surūdijusių kanalizacijos vamzdžių antimeno specialistams, darantiems vien gėdą sostinei ir visai Lietuvai.


Mero zoologine neapykanta nesunku buvo paskleisti ir iš imbicilų suformuotoje „kultūros“ ministerijoje, kurių vadovai „demokratiją“ suvokia, kaip kišeninę komisiją, kuri gali savo išsigimusį aplinkos supratimą komandiniu principu primesti lietuvių tautos daugumai, nuneigti Seimo nutarimą Lukiškių aikštėje statyti „Vytį“.

Vilniaus meras Remigijus Šimašius – kinivarpa, graužianti mūsų tautos medį. Jis, mano įsitikinimu, puikiai suvokia, kad tautos gyvasties naikinimas pradedamas nuo jos simbolių naikinimo, nuo jos daugelio šimtmečių istorinės atminties neigimo. Tai vikšras, graužiantis mūsų tautos medį iš vidaus: metodiškai ir klastingai.


Prieš kurį laiką jo į Vilniau tarybą pasikvietas transvestitas iš Anglijos „fakino“ Lietuvą. Šita šiukšlė, niekinati Lietuvos valstybę, ir toliau valgo savivaldybės duoną, nėra iš ten išmestas lauk po šiai dienai.

Tai tik pradžia, tų nebaudžiamų šiukšlių, kurios niekina Lietuvą, tik daugės, jos apkrėtinės ir psichiškai dar sveikus Vilniečius, kol vieną dieną Vilniaus meras išves į aikštę minią tokių degeneratų, kurie fakins Lietuvą ir šauks, kaip šaukia šiandien Vokietijos kairieji: „Vokietija, tu utelėtas šūdo gabale, greičiau padvėsk!“


Taip bus, jei mes nesustabdysime Vilniaus „judo!“










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą