2018-01-18

Popiežiaus audiencijų salės paslaptis (ji yra milžiniška gyvatė)


Šis Joe Martino straipsnis buvo paskelbtas portale collective-evolution.com/2017/11/17/. Žemiau pateikiu šio straipsnio ištraukas. Straipsnį vertė Pranas Valickas.


Joe Martino rašo: „Ar girdėjote ką nors apie Popiežiaus audiencijų salę? Ji dar vadinama Pauliaus VI konferencijų sale arba Popiežiaus auditorija. Ji stovi dalinai Vatikano, dalinai Romos teritorijoje. Salė pavadinta Popiežiaus Pauliaus VI-jo garbei; pastatyta 1971 metais; architektas italas Pjeras Luidžis Nervis (Pier Luigi Nervi). Salė talpina 6300 žmonių; joje yra bronzinė statula Prisikėlimas, autorius Periklis Fazinis (Pericle Fazzini). Salę suprojektavo ir statė žymus architektas Pjeras Luidžis Nervis; naudojo gelžbetonį. Pažiūrėkite į žemiau esantį paveikslą ir palyginkite salės atvaizdą su šalia pavaizduota gyvatės galva.“


Prisikėlimo statula. Vidury stovi Kristaus statula. Kristus kyla iš atominės apokalipsės. Ją sukūrė Periklis Facinis 1977 metais. Statula yra paveiksle žemiau. Pasižiūrėkite į ją ar pastebėjote ką nors apie Jėzaus galvą? Iš priekio sunku pamatyti, bet kai statulą pamatysite iš šonų kur sėdi abu patronai, tai Jėzaus galva atrodo kaip gyvatės.

Pagalvokite apie tai akimirką: jei tik iš vienos pusės žiūrint Jėzaus galva darytų gyvatės įspūdį, bet kai ji taip pat atrodo ir iš kitos pusės ir visas pastatas primena gyvatę, tai jau ignoruoti šitą darosi sunku. Reikia suprasti, kad buvo tikslingai suprojektuota, kad taip atrodytų. Mintis ir toks planavimas turėjo būti labai svarbūs.“

Apie salės simboliką autorius rašo: „Kodėl naudoja šį simbolį. Kalifornijoje per renginį „Kontaktas dykumoje“ paėmėme interviu iš seno okultizmo tyrinėtojo Davido Vilkoko (David Wilcock). Vilkokas sakė, kad elitas/iliuminatai mano, kad jie privalo žmonijai perduoti savo užmačias iš esmės vien tam, kad žmonija juos priimtų. Jų veiksmai pasireiškia ritualų pavidalu per masonų sporto renginius, o taip pat įvairiose pramonės srityse kine ir muzikoje.

Kai jūs pradedate smulkiau tyrinėti prasmę ką iš tikrųjų slepia Popiežiaus Audiencijų salė, pasidaro aišku, kad Popiežius kalba iš gyvatės lūpų. Jis stovi priekinėje gyvatės nasrų dalyje ir visiems klausytojams sako ELITO žodžius. Apie tai kas vyksta Elitas žmonėms kalba per simbolizmą.


Davido Vilkoko interviu:

Daugelis pasaulyje gerai žinomų garsių veikėjų kalbėjo, kad kai kurios religijos naudojamos masėms valdyti. Pasižiūrėkite, pavyzdžiui, kaip elgėsi Vatikanas slepiant seksualinės prievartos skandalus.

Galų gale aš neprašau jūsų tikėti viskuo kas čia pasakyta, bet taip pat nesiūlau iš to juoktis. Pateikiau akivaizdžiai matomus dalykus, kuriuos galima ištirti ir juos būtina tirti. Dabar pradėjo vykti kažkas tokio labai gerai apgalvoto, juk niekas be jokios priežasties neišleidžia daug milijonų vien tik tam, kad Vatikane būtų suprojektuotas pastatas akivaizdžiai primenantis gyvatės galvą. Patys atlikite savo tyrimus apie reptiloidus, elito giminių geneologiją ir jų simboliką ir ką ji reiškia. Leiskite jūsų protui veikti be išankstinio nusistatymo ir tada, kai surinktos medžiagos gabaliukus sudėsite į mozaiką, pamatysite kokį pasaulio paveikslą gausite.“ 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą