2019-09-09

Arkivyskupas Jędraszewski: LGBT ir genderio ideologijos yra tamsios jėgos


Šeimų piligrimystės Zebžidovskio Kalvarijoje metu Krokuvos metropolitas kalbėjo apie santuokos esmę ir santykį su Dievu. Jis pabrėžė, kad LGBT ir gendrio ideologijos yra tamsios jėgos. Į Kalvariją buvo susirinkę virš 100 000 tikinčiųjų. Renginyje dalyvavo Lenkijos prezidentas Andžejus Dūda. Arkivyskupas Jędraszewski savo pamoksle pabrėžė santuokos ir šeimos svarbą, kuri konstitucionuoja visą tautą.




Krokuvos metropolitas pabrėžė, kad Dievo palaiminti yra moteris ir vyras, kurie, susijungdami vienas su kitu, sukuria šeimą, ir jie nusprendė turėti vaikų ir, kaip pasekmė, sukurtos tautos. Arkivyskupas Jędraszewski nurodė į egzistuojančius pasaulyje pavojus šio palaiminimo esmei.


„Šeimos meilė, turi būti grindžiama begaliniu pasitikėjimu Dievu, kuris padės sunkiais momentais (...) Dievas sąveikauja su tais, kas jį myli. Taip sukurta santuoka, šeima, o su ja tauta. Tokiu būdu, vyksta pirmasis Dievo įsakymas pirmiesiems gimdytojams, sukurdamas žmogų pagal savo atvaizdą, kaip moterį ir vyrą. Pasakė jiems: būkite vaisingi ir dauginkitės, ir užpildykite žemę į save panašiais“, - nurodė jis.

Arkivyskupo nuomone, tamsios jėgos žmoguje, yra susietos su seksu, reiškiasi genderio ir LGBT ideologijų pavidalu.

„Prasideda nuo Dievo neigimo. Bet tuo momentu, kai jau (Dievo) neturi (...) žmogus lieka vienišas, dvasinėje tuštumoje", - pasakė jis.

Arkivyskupas Jędraszewski pažymėjo, kad švietimo koncepcijos, išdėstytos Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO), smogia vaikų nekaltybei, atima jų natūralią apsaugą nuo demoralizacijos ir priešlaikinės seksualizacijos. Norima juos atimti ir sunaikinti, planuojama išnaikinti ištisas bendruomenes ir tautas. Kaip galima gyventi, jei sunaikinta žmogaus asmenybė, ištekanti iš šių – labiausiai akivaizdžių biologinių požymių, kaip tai, kad žmogus yra vyras ir moteris? Tai totalitarinės ideologijos, kurios tapo daugumai privalomas, - pabrėžė arkivyskupas.

Rugpjūčio 1 dieną pamokslo metu, kuris buvo skirtas Varšuvos Sukilimo 75-metų sukakties paminėjimui, Krokuvos metropolitas arkivyskupas Marek Jędraszewski pasakė: „Raudonas maras jau nevaikšto po mūsų žemę, bet atsirado naujas, neomarksistinis, kuris nori pavergti mūsų sielas, širdis ir protus. Ne raudonas, bet vaivorykštės spalvų.“

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą