2019-09-27

Globalistų „didvyrė“ kapitonė Carola Rackete į Italija vežė nusikaltėlius


Vokiečių laive Sea-Watch 3, nelegaliai atvežusiame į Italiją 52 nelegalus iš Libijos, buvo trys nusikaltėliai. Laivo kapitonė Corola Rackete, kuri be leidimo įplaukė į Lampedūzos salos uostą, prieš tai atakavusi italų pasienio katerį, liberastinės-sorošinės vakarų MIP buvo paskelbta vos ne didvyre. Laive lankėsi trys ją palaikantys Italijos Demokratų partijos deputatai.

Migrantai, atvykę vėliau su Italijos gelbėjimo laivu „Aleks“, atpažino savo kankintojus Italijoje. Il Giornale duomenimis šie banditai kankino ir žudė migrantus. Nusikaltėliai buvo pagauti Sicilijoje, Mesinos uoste esančioje stovykloje. Žinomi nusikaltėlių vardai: Mohammed Condè, 27 metų, Hameda Ahmed, 26 metų ir Mahmoud Ashuia, 24 metų.


Buvęs vidaus reikalu ministras Matteo Salvini dėl Rackete nusikaltimo pasakė: „jie ne tik pažeidė įstatymus ir taranavo finansų policijos laivą“, bet ir išlaipino Italijoje trys migrantus, kurie „kaltinami žmogžudyste“.

Il Giornale pažymi, kad prieš Rackete įtalijoje vyksta tyrimas nuo pat jos įplaukimo į uostą dėl nelegalios imigracijos organizavimo.

http://www.ilgiornale.it/news/palermo/rackete-ci-porta-i-criminali-salvini-pronto-denunciarla-1758730.html
Skelbiami sugautų nusikaltėlių vardai: Mohammed Condè, 27 metų, Hameda Ahmed, 26 metų ir Mahmoud Ashuia, 24 metų. Pirmasis yra iš Gvinėjos, likę du iš Egipto. Jie kaltinami žmonių grobimu, prievartavimu, žmogžudystėmis.

Visi šie trys nusikaltėliai buvo susitikę su Italijos Gemokratų partijos atstovais, kuomet šie lankėsi Sea Watch 3 laive, kad palaikyti kapitonę, reikalaudami iš Salvini atidaryti Italijos uostus nekontroliuojamai imigracijai.


Ocean Viking laivu įItalijos Mesinos uostą, kartu su 182 imigrantais, atplaukė dar du prekiautojai žmonėmis. Apie tai šiandien pranešė Italijos dienraštis Il Giornale.

Laivą kontroliuoja NVO Sos Mediterranée. Po kelių dienų dreifavimo tarp Maltos ir Sicilijos, laivui buvo leista išlaipinti migrantus Sicilijos Mesinos uoste. Nusikaltėlius pavyko nustatyti iš video migrantų mobiliuose telefonuose. Nusikaltėliai – du egiptiečiai: Mohammed Youssef Ali ed Faki (42 metų) ir Atito Salama Soliman (24 metų). Prieš juos pradėtas tyrimas.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą