2019-09-06

Migracijos banga 2019. Briuselis perėmė Italijoje juodo Afrikos migracijos krano kontrolę. 2 dalis




Bankinei oligarchijai labai patinka komikai. Italijoje jie į parlamentą 2013 metais atvedė komiką Beppe Grillo su jo 5 žvaigždžių (5ŽP) partija, o, įkvėpti sėkmės, Ukrainoje į prezidento postą 2019 metais pasodino komiką Volodimirą Zelenskį. Komikams gerai sekasi vaidinti populistus, teisuolius, nuskriaustųjų gynėjus. Artistai ir yra artistai. Gal aš klystu, gal tie komikai tokie talentingi, kad savo talento pagalba sukaupė milijardinius turtus ir galėjo už juos organizuoti šimtus milijonų eurų kainuojančias rinkimų kompanijas?

Kad visa tai tik teatras, įrodė Italijos 5ŽP. Su partija Lyga koalicijoje jie išbuvo kiek daugiau nei metai. Pozicijos išsiskyrė pabėgėlių klausimu. Lyga uždarė Italijos uostus žmonių pervežimo kontrabandistams, o 5ŽP tam ekstensyviai priešinosi, o vėliau ėmė veikti taip, kaip liepė Bnai-Brith medalininkė Angela Merkel ir Ritšildų pažas Emanuelis Makronas. Jie išdavė koalicijos su Lyga susitarimą ir EP balsavo už Merkel kloną į jo pirmininko postą - Ursulą fon der Layen.

5ŽP „populizmas“ staiga pasibaigė, teko atidirbinėti sponsoriams. Jų šeimininkams vis negana migrantų Europoje. Europa vis dar gyva, kur ne kur atsiranda narsių politikų, kurie bando priešintis savo šalių okupacijai ir islamizacijai. Vienas iš tokių yra Matteo Salvini, praėjusį mėnesį su partija Lyga paskelbęs nepasitikėjimą premjerui Džiuzepe Konte, ir pasitraukęs iš vidaus reikalų ministro ir vicepremjero pareigų. Briuselio globalistai džiūgavo. Niekas netrukdys dabar atidaryti juodos Afrikos migracijos kraną. Satanistas popiežius Bergoglio neslepia džiaugsmo.



Rugsėjo 4 dieną 5ŽP surengė šau savo 115000 partijos nariams. Jie per lengvai „nulaužiamą“ internetinę sistemą surengė jų apklausą. Buvo skelbiama, kad 79,3 % šios partijos narių pasakė „taip“| koalicijai su Demokratų partija (DP). Trečiadienį laikinas premjeras Džiuzepe Konte nuvyko pas prezidentą Sergio Motarellą su pasiūlymu formuoti naują valdančią koaliciją ir pristatė vyriausybės narių sąrašą. Ketvirtadienį vyriausybė buvo prisaikdinta (ji nuotraukoje). Laukia balsavimas dėl pasitikėjimo šia vyriausybe Žemesniuose parlamento rūmuose ir Senate.


O kaip su vertybėmis? Juk 5ŽP buvo su DP priešininkai? DP už nekontroliuojamą migraciją? 

Rugpjūčio 5 dieną Il Giornale pranešė, kad DP ir M5S ėmė tartis prieš dvi savaitės iki to momento, kai Matteo Salvini pamėgino nuversti Konte vyriausybę. Dabar aiškėja, kad tai buvo gerai parengta Briuselio operacija su tikslu pašalinti partiją Lygą iš Italijos vyriausybės. 5ŽP komikai puikiai suvaidino spektaklį!

O kaip bus su migracija? Juk tai svarbiausia griaunant Europą?

Salvini nebėra ir dabar, manoma, visi juodosios migracijos iš Afrikos šliuzai bus atidaryti. Salvini Twitter parašė: „Jie negali pabėgti nuo balsavimo visam laikui“. Abejonių dėl koalicijos turi ir kai kurie senatoriai, atstovaujantieji 5ŽP. Deputatas Luigi Gallo pasakė: „Mes negalime garantuoti dėl tiesioginės demokratijos, jei piliečiai nebuvo informuoti apie tai, už ką jie balsuoja.“

Matteo Salvini yra skaitomas Europos lyderius prieš masinę migraciją. Jo planuose buvo deportuoti pusę milijono nelegalių imigrantų iš Italijos. Per vienerius darbo vyriausybėje jam pavyko 5 kartus sumažinti nelegalią imigraciją į Italiją.

Apklausos parodė, kad vos 32 procentai italų yra patenkinti naująja Italijos vyriausybe. Salvini išlaiko 35 procentų populiarumą, o lygos sudarytą vyriausybę palaikytų 50 procentų Italijos rinkėjų.

Rugpjūčio 31 dieną Briuselio planus dėl migracijos iš Afrikos išdėstė komisaras migracijos klausimams Dimitrio Avramopulo. Jis pareiškė reikalavimą, kad ES valstybės-narės priiminėtų Afrikos migrantus tiesiai iš Afrikos. Jis kalbėjo apie pusės milijono afrikiečių atvežimą į Europą.

Die Welt vakar paskelbtame straipsnyje nurodoma, kaip turės elgtis naujai paskirta Italijos vyriausybė migracijos klausimu. Užsienio reikalų ministrė 66-metė senelė Luciana Lamorgese pasakė, kad bus dedamos pastangos neleisti Lygai perimti valdžią Italijoje: bus kuriama iliuzija, kad Italijos migracijos politika nepasikeitė, o Afrikos migracijos kranas užsuktas. „Migracijos klausimas turi būti depolitizuotas“, - nano naujoji Italijos užsienio reikalų ministrė Luciana Lamorgese.

Bankinės oligarchijos spektaklis Italijoje tęsiasi. Juodojo Afrikos migracijos krano kontrolė atstatyta. Klausimas vienas, kada kranas vėl bus atsuktas ir užtikrins pakankamą srovę, maišytos rasės „kiekybės žmogaus“ gamybai. Juk tai ES „tėvo“ Kudenhove Kalergi projektas! Iki Salvini ateinant į valdžią, per metus į Italiją buvo atvežama po 200000 afrikiečių šiems globalistų eugenikos eksperimentams.

Nuorodos:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą