2019-09-19

Merkel į Vokietiją privežė beraščių ir nusikaltėlių, kurie per dieną padaro 728 nusikaltimus. AfD kritika



Partijos „Alternatyva Vokietijai“ frakcijos Bundestage bendrapirmininkė Alice Weidel teigia, kad Vokietija importuoja neraštingus žmones, kurie neturi būtinos darbo rinkai kvalifikacijos ir neturi jokių darbo perspektyvų.


Weidel nuomone, sprogo dar vienas migracijos pasakos muilo burbulas, o „raštingumo kursų“ sėkmės procentas sparčiai mažėja. Kas penktas jų dalyvis – beraštis. Pusė migracijos tarnybos BAMF integracijos kursų absolventų neturi pakankamai kalbos įgūdžių, kurie reikalingi Vokietijos darbo rinkai.



Vokietija nekontroliuoja migracijos taip, kad ji tarnautų Vokietijos pramonės ir visuomenės interesams. Vyksta migracija ne į darbo rinką, o „migracija į šalies socialinę sistemą.“

„Imigrantams, galintiems teigiamai prisidėti prie mūsų visuomenės, nereikia „integracijos kursų“, jie yra pakankamai motyvuoti ir kvalifikuoti, kad galėtų patys integruotis į visuomenę ir darbo rinką. Dabartine forma BAMF siūlomi integracijos kursai visų pirma yra prieglobsčio ir socialinės pramonės skatinimo ir užimtumo programa. Modelis nepavyko ir turėtų būti nutrauktas“, - teigia Waidel.



Absurdiškai daug nusikaltimų. Ką slepia MIP

AfD Bundestago deputatas Andreas Mrosekpateikė užklausimą federalinei vyriausybei dėl pabėgėlių nusikaltimų skaičiaus 2018 metais.

Deputatas informavo MIP apie gautus duomenis. Prieglobsčio prašytojai 2018 metais įvykdė 265.930 užregistruotų nusikaltimų. Užfiksuoti 98 nužudyti, 261 nuo sužeidimų mirė, 1082 išžaginimų ir seksualinės prievartos / užpuolimų, įskaitant 153 bandymus įvykdyti šiuos nusikaltimus, 3477 plėšimai, 16 929 pavojingi ir sunkūs kūno sužalojimai. Daugiausiai nusikaltėlių padarė išeiviai iš Sirijos (25.328), Afganistano (16.687) ir Irako (10.225).

Pi-news klausia: „Ar jūs, brangūs skaitytojai, ką nors panašaus skaitėte laikraščiuose, sužinojote iš televizijos ir radijo? Portalas cituoja Vokietijos vidaus reikalų ministrą Horstą Zeehoferį: „Vokietija -viena iš saugiausių šalių pasaulyje“.

Šiandien prieglobsčio prašytojų sudaro 1 procentą (830000) nuo bendro gyventojų skaičiaus, tačiau jie padaro 15 procentų visų nusikaltimų. Išprievartavimų-11 %, pavojingų ir sunkių kūno sužeidimų – 12 procentų%.

265.930 nusikaltimų per metus yra 728 nusikaltimai per dieną!

Apie Afrikos ir Azijos gyventojų vežimo į Europą tikslus rugsėjo 18 dieną rašiau straipsnyje

Nuorodos:


Greitu laiku ketinu paleisti portalą MANO LIETUVA.COM. Apie tai būtinai informuosiu.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą