2019-09-29

Sorošo paranojos virusas vardu Greta Thunberg



Sorošo ir kitų globalių nusikaltėlių sukonstruotas virusas Greta Thunberg atsirito rugsėjo 28 dieną iki Vilniaus. Atsirado NVO klimato „šakalienės“, kurios už Judo 30 sidabrinių, šitą klimato apsaugos virusinę paranoją atvilko į Lietuvą ir apkrėtė naivius ir jautrius Lietuvos vaikus. Dabar Lietuvoje bus išgąsdinti jau visi: tėvai puolančių rusų ir sprogsiančios baltarusių AE, o vaikai – klimato kaitos. Tik pensininkų Lietuvoje nereikia gąsdinti, nes jie kiekvieną dieną su išgąsčių stebi brangstančio maisto ir vaistų kainas.




Pradėsiu nuo finansinių šaltinių, nuo tų, kas apmoka šitą masonų klimato balių.

Rugsėjo 25 dieną portale State of the nation rašoma, kad „The GRETA THUNBERG SHOW: a George SorosProduction“. Nustatyta, kad autistę Gretą nuolatos lydi 23 metė vokietė Luisa-Marie Neubauer. Ji kraštutinės kairės aktyvistė, klimato gynėja, Vokietijoje organizuojanti mokinių klimato streikų judėjimą, neva įkvėptą Gretos Thunberg. Luisa-Marie Neubauer priklauso organizacijai, vadinamai „One“ fondu. Šį fondą finansuoja pasauliniai liberastai, tarp jų Bono, Bill and Melinda Gates and George Soros.



Protėviai ir tėvai

Thunberg yra žinoma Švedijoje šeima. Jos protėvis buvo gamtos filosofas (socialinis inžinierius) žinomas masonas iš Upsala miesto, turintis ryšių su Bavarijos „Iliuminatų“ įkūrėju Adam Weisshaupt. Gretos tėvas, labai į ją panašus, yra aktorius, motina – operos solistė, dalyvavusi ir Eurovizijoje. Apie mamos vieną iš iškrypėliškų operos vaidmenų pasakoja šis video siužetas:



Manoma, kad šie du Gretos tėvai-iškrypėliai panaudojo savo autistę dukterį, turinčią dar visą puokštę ligų, šiam nešvariam užsakomąjam globalistų spektakliui. Greta ne vaikas, tai jau pilnametė 16-os metų mergina, tik vaidinanti nesubrendusį vaiką, kiekviename renginyje liejanti „krokodilo“ ašaras, kad iš jos „atėmė vaikystę“. Švedijoje! Vienoje iš turtingiausių pasaulio valstybių. Ką tuomet kalbėti apie vaikystės šimtų milijonų Indijos vaikų? Jei kas ir atėmė iš Gretos vaikystę, tai prievartautojai „pabėgėliai“ ir juos atsivežę valdantieji demokratai ir žalieji, nes ši šalis pagal išprievartavimus pirmauja pasaulyje.

Portalas The Milenium Report apie Gretos Tunberg spektaklį rašo, kad pasaulinį turnė organizavusiam kabalistų klanui vis tiek, kiek priešų bus pas Gretą. Klimato kitimo psichozės sukėlėjai nesirūpina ir tuo, „kiek vaikų išgąsdinta iki mirties“ kalbomis, kad pasaulis pasibaigs po 10-20 metų.

Apie realią klimato situaciją ir Gretos Thunberg veiklą pasakoja objektyvus publicisto Vitalijaus Balkaus video.



Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą