2024-03-31

LNK dovanojo tikintiesiems satanistų bakchanaliją

 


Ar įmanoma parodyti didesnę nepagarbą tikinčiųjų jausmams, kaip Didžiojo Šeštadienio proga surengti satanistinę bakchanaliją? Tokia buvo kovo 30 d. LNK 9 laida "Muzikinė kaukė."

Vedantysis, susikišęs rankas į kelnių kišenes, ko gero ten užsiimantis penio masažu, taip ir pasakė, kad laida skirta Velykoms, Didžiąjam Šeštadieniui pažymėti. 


Suprantama, kaip galima geriau pažymėti Kristaus kančią, kaip persirengti į Bafometą (šetoną), kaip mėgdžioti Končitą dešrą, iškrypusį dešrų fabrikanto iš Austrijos sūnų, kaip persirengti į transvestitu apsimetusį gudruolį iš Ukrainos Verką Serdiučką, su žvaigžde ant galvos, gerą dešimtmetį linksminusį Rusijos oligarchus. 


Iš kur atsirado pas LNK vadovus ši netolerancija krikščionims katalikams, siekis juos apspjaudyti Velykų proga. Pasirodo, kad ši bakchanalija skirta, kas galėtų paneigti, pamaloninti iškrypusiems užjūrio ponams. 


JAV portale "Zero hedge" rašoma, kad Baltieji rūmai išplatino pareiškimą, kuriame minima "Transseksualų matomumo diena", kurią prezidentas Joe Bidenas 2021 m. "paskelbė" kovo 31 d. 

Pasak Baltųjų rūmų:

"JOSEPH R. BIDEN JR., Jungtinių Amerikos Valstijų Prezidentas, remdamasis Jungtinių Amerikos Valstijų Konstitucijos ir įstatymų man suteikta valdžia, skelbia 2024 m. kovo 31 d. Translyčių asmenų matomumo diena. Raginu visus amerikiečius prisijungti prie mūsų ir pagerbti transseksualų gyvenimus ir balsus visoje mūsų Tautoje bei siekti, kad būtų panaikintas smurtas ir diskriminacija dėl lytinės tapatybės", - sakoma pareiškime. 

Žinia, Velykos paprastai vyksta pirmąjį sekmadienį po to, kai mėnulio pilnatis įvyksta pavasario lygiadienio metu arba po jo, o "Transseksualų matomumo diena" kasmet minima tą pačią dieną, daugelis pasipiktino šios dienos gretinimu su krikščioniška švente.

Buvęs prezidentas D. Trampas nebuvo sužavėtas iš Baltųjų rūmų sklindančiu "woke" aktyvizmu:


Trampo rinkimų kampanijos pareiškimas dėl Joe Bideno šventvagiško transseksualų matomumo dienos paskelbimo Velykų sekmadienį

Tai siaubinga ir įžeidžiama, kad Joe Bideno Baltieji rūmai uždraudė vaikams pateikti religinių kiaušinių piešinius savo Velykų meno renginiui, ir oficialiai paskelbė Velykų sekmadienį kaip "Trans matomumo dieną". Deja, tai tik dar du pavyzdžiai, kaip Bideno administracija jau kelerius metus puola krikščionių tikėjimą. Raginame Joe Bideną ir Baltuosius rūmus atsiprašyti milijonus katalikų ir krikščionių visoje Amerikoje, kurie tiki, kad rytoj bus tik viena šventė - Jėzaus Kristaus prisikėlimas.

Kviečiu LNK vadovus ir "Muzikinės kaukės" rengėjus atsiprašyti Lietuvos krikščionių už kovo 30 dieną surengtą pasityčiojimą iš Jėzaus Kristaus kančios ir tikinčiųjų jausmų. 







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą