2018-05-20

Afrikos juodaodžiai žudo, prievartauja, plėšia ir spardo vokiečių senelius



Aš maniau, kad Grybauskaitė ir Skvernelis Afrikos juodaodžius veža tam, kad jie prižiūrėtų Lietuvos senelius, kaip tai buvo skelbiama visoje ES apie „pabėgėlių“ naudą. Jei pensijų valdžia nemoka, tai bent pagalbininkus senatvėje turėsim, naiviai galvojau.

Teko nusivilti. Šie ekonominiai imigrantai iš Afrikos, melagingai vadinami „pabėgėliais“, pasižymėjo ES ne darbu, o banditizmu.

Apie į Europą iš Afrikos globalistų vežamus banditus buvo pernai įspėjęs Kongo diplomatas Serge Boret Bokwango. Jis rašė

„Afrikiečiai, kuriuos aš matau Italijoje, yra Afrikos atliekos ir šiukšlės. Man įdomu, kodėl Italija ir kitos Europos šalys tai kenčia, tokius žmones savo valstybių teritorijose... Aš patiriu stiprų pasipiktinimo ir gėdos jausmą matydamas šiuos Afrikos imigrantus, kurie elgiasi kaip žiurkės, kurios užsiveisia Europos miestuose. Aš jaučiu gėdą ir pyktį dėl Afrikos valstybių, kurios palaiko mūsų šiukšlių ir atliekų migraciją į Europą“.

Paskutinė žinia ir Berlyno, kur 84 metų senutę Maria Müller nužudė „pabėgėlis“ iš Kamerūno.

Praėjusį penktadienį buvo suimtas 23 metų „juodas deimantas“ iš Kamerūno, kuris kaltinamas šios senutės nužudymu. Moteris buvo nužudyta ir apiplėšta savo bute. Ji numirė dėl galvos ir krutynės sumušimo. Nusikaltėlis, policijos duomenimis, dar ir apsipirko netoli jos namų. Teismo medikai konstatavo, kad moteris buvo nužudyta.

Pi-news rašo, kad „Merkel svečiai“ iš Kamerūno įvykdo jau ne pirmą nusikaltimą. Gruodžio mėnesį buvo žvėriškai nužudyta 73 metų senelė Niuenberge. Portalo nuomone, Angela Merkel yra žmogžudysčių bendrininkė.

Dr. Gottfried Curio ketvirtadienį Bundestage pasakė: „Kas neuždaro sienų, už kiekvieną išprievartavimą ir kiekvieną papjovimą neš bendrą atsakomybę“.

Senelių "slaugytojai" iš Kamerūno darbuojasi:


Senučių prievartavimai

Gruodžio mėnesį Breitbart buvo rašoma, kad 29 metų pabėgėlis, prašantis prieglobsčio, išprievartavo 83 metų moterį. Jis prisipažino vykdęs prievartinį lytinį aktą, kuomet jis prievartavo moterį, kad masturbuotis ant jos. Pabėgėlis gyveno 83 metų vokietės kaimynystėje.

2016 metų birželio mėnesį Vokietijoje pabėgėlis išprievartavo 79 metų pensininkę. Senelių namuose gyvenančios vokietės pensininkės kelionė į kapines ir sesers kapo lankymas pasibaigė tragiškai. Ją kapinėse užpuolė ir išprievartavo pabėgėlis iš Eritrėjos, kuris atvyko į Vokietiją 2013 metais ir gyveno netoliese esančioje Horstel pabėgėlių prieglaudoje.

Ypatingas atvejis - vaikų akivaizdoje „pabėgėlio“ išžagintas ponis Berlyno vaikų zoologijos sode.


Kai Briuselis nutarė, kad jiems trūksta savų bepročių, ėmė juos vežti iš Afrikos. „Šiandien Europa kiekvieną dieną, kiekvienoje pakampėje, džiaugiasi spalvinga įvairove,“ - rašoma Pi-news.

Gegužės 3 dieną Liuksemburgo gatvėmis lakstė nuogas atvykėlis iš tolimosios Afrikos. Apie 14:15 val. afrikietis atvyko į miesto centrą. Iš pradžių jis ėmė daužyti automobilius, užpuolė motociklistą ir automobilio vairuotoją. Tada jis užpuolė pagyvenusį vyrą, mušė jį ir nuvertė ant žemės, kitam trenkė kumščiu į veidą.

Atvykusi policija sutramdė nuogą chuliganą. Jį nuvežė į ligoninę. Pi-news spėja, kad „diagnozė ir motyvai tikriausiai vėl bus: nestabili psichika, traumos, sunki vaikystė ar tiesiog, šią dieną negavo šokolado pudingo“.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą