2018-05-14

Landsbergizmas, marksizmas, kretinizmas ir lietuviškas konservatyvizmas


Jeigu Žanas Klodas Junkeris galvoja, kad jis vienintelis yra Karlo Markso apologetas ES, tai jis labai klysta. Yra nuo jo į rytus dar vienas užkietėjęs, labai panašus į jį pagal sutriošimo lygį ir mąstymą veikėjas, buvęs marksizmo dėstytojas, kuris gyvena Lietuvoje. Dar ten yra Markso ekonominių idėjų diegėja sovietiniuose kibutsuose, slapyvardžiu Magnolija, ES rusofobe Nr.1 vadinama. Taigi, į Rytus nuo Junkerio – veikia puikus rusofobų-marksistų duetas.





Žinia, proletarų žiaurus išnaudojimas, marksistų-teoretikų įdiegtas Lietuvoje, sukūrė puikias sąlygas sparčiai pridedamosios vertės generacijai ir kapitalo kaupimui. Tai būdinga visoms postsovietinėms respublikoms, turinčioms tvirtus marksizmo kadrus. Gerai išmanydami K.Markso politinę teoriją, lietuviški marksistai puikiai supranta, kad reikia žūt-būt neleisti vienytis išnaudojamiesiems proletarams ginti savo interesus, jungtis į profesines sąjungas, į politines partijas, todėl partinę sistemą jie pavertė parodija, pigiai perkamu marionečių teatru. Suprantama, kad tokiame marionečių balagane egzistuoja tik kapitalistų-išnaudotojų interesai.

Puikų pavyzdį, koks nesusipratimas yra buvusių sovietinių respublikų politinės partijos, pateikia garsus Ukrainos publicistas Eduardas Hodos savo „Chazarų kaganato naujienose“. Jis pasakoja apie Ukrainos oligarcho Vadimo Rabinovičiaus įsteigtą partiją „Za Žytia“ (Už gyvenimą) ir šį veikėją.


Lietuvoje mes turime savo Abramovičiaus partijos repliką, partiją-nesusipratimą, vadovaujamą aukščiau minėto Marksizmo teoretiko senelio ir jo ultraliberalo anūko. Ši ultra-liberali globalistinė partija melagingai save pristato „konservatoriais, tautininkais, krikščionimis ir pan.“, nors, sprendžiant iš gegužės 12 dieną įvykusio jų suvažiavimo, su krikščioniškomis, tautinėmis ir konservatyviomis vertybėmis bendrą turi tik pavadinimą, dar senelio šlipsą.



Ši nuotrauka - geriausia vimdančioji priemonė apsinuodijus

Ukrainos Oligarchas Rabinovičius turi nusipirkęs du televizijos kanalus, kitas MIP – iš čia jo galybė temdyti ukrainiečių protus. Tas pats vyksta ir Lietuvoje su minėtais senelio-anūko sindikato valdomais ultraliberaliais „konservatoriais“, kuriuos šie pavertė nemastančiais kretinais, užhipnotizuota kvailų avinų banda.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą