2018-05-09

Vėl pas konservatorius pavasarinis šizofrenijos paūmėjimas


Vėl pas konservatorius pavasarinis šizofrenijos paūmėjimas. Vėl jie įžvelgė grėsmes Georgijaus (Šv.Jurgio) juostelėje! Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu, prieš kurį visi ES ir Amerikos vadovai šliaužioja ant pilvo, neįžvelgia grėsmės, prisisegė Georgijaus juostelę, o nedadirbtas anūkas ir kvaištelėjęs konservatorių jaunikis vėl dėl jos eilinį kartą triedžia.



Aš šiandien žiūrėjau kelis Lietuvos televizijos kanalus: LTV, LNK, Lietuvos ryto. Jie nei vienas nepapasakojo žiūrovams reportažuose apie Pergalės paradą Maskvoje, kad jame dalyvavo Izraelio premjeras! Tai ar galima pasitikėti tokiais televizijos kanalais ir juos vadinti ne „feikiniais“?

Izraelio portalas Cursorinfo rašo: Gegužės 9 įvyko Izraelio premjero Benjamino Netanyahu susitikimas Kremliuje su RF prezidentu Vladimiru Putinu. Svečias iš Jeruzalės padėkojo Vladimirui Putinui už pakvietimą 9 gegužės aplankyti Maskvą ir už paminėjimą Holokausto RF prezidento kalboje Raudonojoje aikštėje.

Izraelio vyriausybės vadovas dalyvavo, kaip garbės svečias, šventės iškilmėse skirtose Gegužės 9 dienai Maskvoje, rašoma Coursorinfo.


Pasibaigus Pergalės paradui Raudonojoje Aikštėje Benjaminas Netanyahu kartu su Vladimiru Putinu ir Serbijos ir Serbijos prezidentu Aleksandru Vučič dalyvavo eisenoje „Nemirtingas pulkas“. Eisenoje Maskvoje dalyvavo milijonas rusų ir Rusijos svečių.

Benjaminas Netanyahu nešė portretą Raudonosios Armijos didvyrio Volfo Vilenskio, kuris 1941 metais buvo sužeistas, bet toliau vykdė iškeltą jam užduotį.

Aš dviem labai kvailiems konservatoriams rekomenduoju prasitrinti akis ir pasižiūrėti, kokią juostelę yra prisisegęs Benjaminas Netanyahu.

Lietuvos rinkėjams konservatoriai priminė svarbią tiesą, kad  negalima psichinę negalią turinčių žmonių rinkti į seimą. Jiems pavasarį liga paūmėja.

http://cursorinfo.co.il/netaniyagu-rasskazal-putinu-o-iranskoj-ugroze/
http://newsru.co.il/world/10may2018/polk_604.html

Georgijaus kryžius

Pirmuoju kavalieriu kereiviško Georgijaus kryžiaus tapo unter-karininkas Mitrochinas, kuris pasižymėjo mūšyje prie Fridlando 1807 metais. 1856 metais Georgijaus kryžius buvo suskirstytas į keturis laipsnius. Per visą Georgijaus kryžiaus istoriją pilnais jo kavalieriais tapo du tūkstančiai karių.

Mano prosenelis iš mamos pusės Jakovas Karibskis (gyv. Žlobine, Baltausija) buvo apdovanotas trimis Georgijaus kryžiais. Aš tuo didžiuojuosi.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą