2018-05-25

Migrantai toliau plūsta į Europą. Marin Le Pen sveikina Italijos ketinimus deportuoti pusę milijono nelegalų


Austrų dienraštis Krone rašo: „Įsivaizduokit, kad Didvyrių aikštėje šimtai pabėgėlių pasistato savo palapines. Būtent tai šiuo metu vyksta Bosnijoje, Sarajevo parke. Pabėgėliai atvyksta nauju Balkanų maršrutu“. Vietinės MIP praneša, kad pereiti sieną iš Graikijos į Albaniją kainuoja 200 eurų, perėjimas į Juodkalniją – 100 eurų, į Bosniją – 50 eurų. „Jie ateina iš visų pusių“.

Migrantai eina net per minų laukus, kurie liko nuo Jugoslavijos karo laikų. 50000 nelegalų ieško naujo maršruto per Chorvatiją į Austriją. Vis daugiau pabėgėlių šiais metais atvyksta į Graikiją, Ispaniją ir Italiją per Viduržemio maršrutu. Per pirmuosius keturis mėnesius jau atvyko 23715 nelegalų. Visi maršrutai lieka neuždaryti.


Austrijos kancleris Sebastianas Kurz pasakė, kad „kova su nelegalia imigracija yra vienas iš mūsų prioritetų. Ji reikalauja totalaus sistemos pakeitimo: migrantai ir pabėgėliai turi būti sustabdomi prie išorinės ES sienos, o iš ten jie turi būti paskirstomi į jų kilmės šalis ar sugrąžinti į trečiąsias saugias šalis“. Europos komisija reikalauja iš ES šalių solidariai paskirstyti imigrantus, tačiau nemažai valstybių skaito, kad tokios kvotos dar labiau stimuliuos imigraciją. Prieš šią sistemą kategoriškai pasisako Vyšegrado šalys, jas remia Austrija.

Lietuvos valdžia išdavė lietuvių tautos interesus ir pritaria migrantų paskirstymui. Tai nėra pabėgėliai, tai ekonominiai imigrantai iš Afrikos ir Azijos. Pabėgėlių tarp jų tėra tik 2%.

Austrijos vidaus reikalų ministras Herbert Kickl priešinasi tokiam migrantų paskirstymui. Jo nuomone, prašymas suteikti prieglobstį turi būti pateikiamas už ES ribų. Čia ir turi būti sprendžiama, ar asmuo yra pabėgėlis.



Marin Le Pen sveikina Italijos ketinimus deportuoti pusę milijono nelegalų

Italijos planą deportuoti pusę milijono afrikiečių-ekonominių imigrantų Prancūzijos Nacionalinio fronto lyderė pavadino „išmintingu“.

La Pen pasakė: „Jie neišvaro jų į Prancūziją. Bet kokiu atveju Prancūzija kol kas negaus 500000, aš manau, kad tai išmintinga“.

Nauja koalicinė Italijos vyriausybė buvo smūgis ES „elitui“, pasišovusiam konstruoti naujos rūšies juodą europietį ir naikinti nacionalines Europos valstybės. Šiuos nusikalstamus planus remia ir Lietuvos pirmieji asmenys, anūko vadovaujami renegatai.

Kalbėdama apie Europos parlamento rinkimus 2019 metais, Le Pen pasakė: „Mes, Euroskeptikai, kurie nori sustabdyti šitą beprotišką Europos Sąjungos kursą, galime būti dauguma.“

Le Pen jau pavadino Europos liaudies judėjimo lydere buvęs JAV prezidento Donaldo Trampo patarėjas ir buvęs informacinio tinklo Breitbart vykdantysis direktorius Stefen K.Bannon.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą