2018-12-04

Socialinė revoliucija: nuo Paryžiaus iki Vilniaus


Revoliucijos įvyksta, kai apačios nebenori kęsti priespaudos, o viršūnės nepajėgia valdyti. Tai vyksta ES, pačioje šlykščiausioje 21 amžiaus imperijoje pasaulyje.

ES - milžinas ant molinių kojų, kurį valdo Rotšildai ir dar kelios transnacionalinio kapitalo dinastijos per gaują idiotų, lytinių iškrypėlių ir alkoholikų, jų pasodintų Briuselyje, per Europos parlamentą - gaują dykaduonių, nupirktų ir papirktų už milžiniškas algas ir už Sorošo jiems duodamus kyšius.


TSRS buvo tas stabilizatorius, kuris saugojo oligarchijos apiplėštą ES gyventojų daugumą nuo visiško įverginimo. Buvo konkurencija iš už „geležinės uždangos“. Kad ir valdoma korumpuotų komunistinių viršūnių nomenklatūros, TSRS vis dar turėjo nemokamą mediciną, mokslą, dotuojamą kultūrą, juokingai mažus energijos tarifus ir t.t. Sugriuvus TSRS ir Rusijai virtus JAV kolonija, konkurencijos neliko ir oligarchijai atsivėrė visi keliai plėšti ES gyventojus.

ES oligarchija perėmė visus Gebelso propagandos metodus ir hitlerinių konclagerių kalinių žymėjimo sistemą skaičiais. ES gyventojai tapo varomi į elektroninių pinigų, žmonių ženklinimo, pederastijos, vaikų nacionalizavimo ir šeimų griovimo konclagerį.

Kad dar labiau užspausti ES gyventojus, 2015 metais buvo sugalvota į ES importuoti islamo terorizmą, gaujas padugnių ir buvusių kalinių iš Azijos ir Afrikos, kurios ES užtvindė narkotikais, reketu, prostituciją, prekyba kontrafaktine produkcija. ES įsigalėjo No-go zonos, socialinis parazitizmas, masinis moterų ir vaikų žaginimas.

Transnacionalinė oligarchija, prisidengdama melu dėl klimato pokyčių, įvairiais prasimanymais apie šiltnamio efektą, ozono skyles ir kitokiomis iš piršto laužtomis kvailystėmis, nuolatos stengiasi globalizuoti planetos valdymą, daugiau galių suteikiant Jungtinių tautų organizacijai, kuri šiuo metu yra neoliberalistų lizdas, su nukaršusiu jų statytiniu socialistu Guterešu priešakyje.

JTO Globalus migracijos ir pabėgėlių paktai, kuriuos ketina pasirašyti marionetinė Lietuvos valdžia gruodžio 10-11 dienomis Maroke, yra pats akivaizdžiausias globalizmo ir naconalinių valstybių griovimo pavyzdys, siekiant primesti totalų pasaulio vyriausybės valdymą.

Europa sukilo prieš Rotšildus, jų statytinį Emanueli Makroną, Briuselį, tapusį asenizacijos duobe, į kurią suplaukia ES fekalijos: Europos tautų parazitai, kankintojai, vagys, lūzeriai, iškrypėliai ir idiotai. Geriausias pavyzdys – EK pirmininkas Žanas Klodas Junkeris, kuris yra visiškos žmogaus degradacijos etalonas.



Tautos įniršis Paryžiuje


Neapykantos Makronui taurė Prancūzijoje persipildė. Ją perpildė šio Rotšildų statytinio homoseksualisto, sergančiam Edipo ir Napoleono kompleksais, primestos tautai vienalytės santuokos, masinė Afrikos ir Azijos gyventojų imigracija, nesibaigiantys teroro aktai, didžiausi iš kuriu Bataclan kino salėje ir Nicoje, nusinešę šimtus aukų, o pastaruoju metu dar ir „klimato kaitos“ psichozė, kurią, kaip įprasta turi apmokėti iš savo kišenės patys skurdžiausi sluoksniai.

Vakar vakare Austrijos Krone apie įvykius Paryžiuje rašė: „Prancūzija atrodo geltona“ (...) Nepaisant prievartos, absoliuti dauguma prancūzų ir toliau skaito protestus teisėtais. Poilsio dienomis policininkai ir ugniagesiai solidarizavosi su demonstrantais. Protestai tapo „geriausiu eksportu“: gatvių blokados ir eitynės jau buvo Belgijoje, Olandijoje, Italijoje, o taip pat Vokietijoje. Neturtingieji gyventojų sluoksniai daugelyje ES valstybių kovoja su panašiomis problemomis, taip kad „geltonas įniršis“ gali paplisti toliau, jeigu vyriausybės laiku nereaguos.“



Tautos įniršis Vilniuje. Ar pajėgi reaguoti Skvernelio-Grybauskaitės chunta?


Grybauskaitė, įpuolusi į menopauzės ir senatvinį marazmą, važinėjasi Laplandijoje su elniais, o neadekvatus premjeras Saulius Skvernelis atleidinėja kelis bukapročius ministrus, kai lygiai tokius pačius bukapročius palieką toliau griauti Lietuvos valstybę.

Bankų aferos dalyvė Dalia Grybauskaitė nepajėgi apmokestinti Valenbergų ir Co užgrobtos bankų sistemos Lietuvoje, jie ir toliau nemoka mokesčių. Valdančiųjų lyderis Karbauskis nenori mokėti pelno ir pajamų mokesčio nuo savo uždirbamų milijonų, stambieji krautuvinininkai irgi linkę pelną išvežti į ofšorus, o Lietuvai rodyti špygą. Situacija revoliucinė, ministrų keitimais neapsieis.

Aš esu įsitikinęs, kad revoliucija ES bus, nes oligarchija nenori, kad visuomenė evoliucionuotų taikiai. Oligarchija apako nuo mokesčių nemokėjimo, jų vogimo ir nebaudžiamumo. Žmonių kantrybės taurė persipildė!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą