2018-12-15

Ko esame verti, jei leidžiame žaginti ir tvirkinti mūsų vaikus?


Čia pateikiu kelis praėjusios savaitės vaikų žaginimo ir tvirkinimo spaudoje paskelbtus faktus. Juos jungia vienas vardiklis – imigrantai, tas gėris, kurį mums gruodžio 4 dieną garantavo 73 seimo nariai, pritardami Globaliam pabėgėlių paktui ir atverdami Lietuvos sienas viso pasaulio pedofilams.

Pabėgėliai-pedofilai Suomijoje

Aštuoni migrantai virš mėnesio prievartavo nepilnametę Suomijoje. Pedofilai „pabėgėliai“ mėgino slėptis užsienyje, bet vieną iš jų pagavo Vokietijoje.

Frankfurter Allgemeine pranešė, kad praėjusį antradienį policija sulaikė 25-metį „pabėgėlį.“ Jis su grupe kitų imigrantų Suomijos Oulu mieste per internetą susipažindavo su nepilnametėmis (visos jaunesnės nei 15 metų), o vėliau jas prievartavo. Viena nepilnametė buvo žaginama visą mėnesį.

Suomijos policija Oulu mieste nustatė tris atvejus seksualinės prievartos ir išžaginimo atvejus. Sugautas 25 metų vyras priklausė aštuonių nusikaltėlių gaujai, policija neatmetama, kad žaginimuose dalyvavo ir kiti pabėgėliai. Visi nusikaltėliai į Suomiją atvyko kaip pabėgėliai ir prieglobsčio ieškotojai.

Oulu policija perspėjo mergaičių tėvus dėl saksualinės prievartos skleidžiamos per socialinius tinklus.



Grupinis nepilnametės išprievartavimas Vokietijoje

Augsburge (Bavarijoje) 15- metė moksleivė buvo žaginama „pabėgėlių“ prieglaudoje. Gruodžio 13 policija ir prokuratūra pranešė, kad yra suimti penki kaltinamieji. Tyrėjai sulaikė migrantus po to, kai jų DNR sutapo su DNR rasta ant aukos kūno. DNR pavyzdžiai buvo paimti prieglobstyje Augsburge ir Fridberge. Išprievartavimas įvyko 2018 metų liepos mėnesį. Tada 15-metė mergina nuvyko aplankyti pažįstamą „pabėgėlį“. Nukentėjusioji prisipažino, kad rūkė su „pabėgėliu“ marihuaną. Vėliau mieste numestą merginą surado praeiviai ir pristatė į vaikų ligoninę. Mergaitė pasakė, kad nieko neprisimena. Tyrimas patvirtino išprievartavimo atvejį. Prieš kelis mėnesius policija suėmė du įtariamuosius 17 ir 20 metų afganus. Vėliau buvo sulaikyti dar du afganai 18 ir 20 metų amžiaus. Reikia priminti, kad tikslaus jų amžiaus Vokietijoje niekas nežino, nes „pabėgėliai“ deklaruoja bet kokius savo asmens duomenis. Be jų sutikimo identifikuoti tikrą jų amžių yra draudžiama. Jiems naudinga būti „nepilnamečiais“ finansiškai, juridiškai, dėl teisės atsivežti gimines. Yra atvejų, kad šie „nepilnamečiai“ - į ketvirtą dešimtį įžengę vyrai.

Pi-news pažymi, kad išprievartavimai yra Merkel migracijos politikos pasekmė. Nėra abejonės, kad be hašišo cigaretės žagintojai panaudojo ir kitus narkotikus.

Praėjusiais metais Augsburge buvo užregistruota 34 išžaginimo ir seksualinės prievartos atvejai. 2016 metais – 23.



Lenkijoje 11-14 metų mergaitės buvo tvirkinamos prisidengiant anglų kalbų kursų iškaba


Dienraštis wPolytice praneša, kad Lenkijos VRM užsiėmė Euro week anglų kalbos kursais! Socialiniuose tinkluose čia skelbiamos vis naujos ir naujos nuotraukos, kurios byloją apie šių „anglų kalbos“ kursų charakterį. Juose 11-14 metų mergaitės mokėsi anglų kalbos. Buvo ten ir visai mažų vaikų grupė. Specifika kursų buvo tai, kad juose dalyvavo ir „savanoriai“ iš Afrikos ir Azijos, o taip pat pabėgėliai. Šie „savanoriai“ pedofilai bendravo su mergaitėmis angliškai, bet užsiėmė ne tik anglų kalba, kaip parodė nuotraukos. Viena iš šių „anglų kalbos“ kursų dalyvė pasakojo, kad savanoriai irgi „buvo jauni, iki 30 metų amžiaus“ (įrašas pašalintas).

Kas atsitiktų Lenkijoje su mokytojais, jei jie imtų grabalioti 11-14 metų mokines, jas bučiuoti?, - klausia Lenkijos sakitytojai.

wSieci rašo, kad „pasirodo vis daugiau šokiruojančių nuotraukų“ iš vaikų ir jaunimo švietimo stovyklos, kurią surengė organizacija Euroweek. Jos deklaruojamas tikslas „integruoti lenkų vaikus su suaugusiais neeuropinės kilmės vyrais. Šiuo reikalu užsiėmė Lenkijos VRM ministras Joachimas Brudziński.“ Ministras dėl kalbų stovyklų EuroWeek, davė penktadienį nurodymą „imtis atitinkamų priemonių“ policijos viršininkui.

Pasirodo, kad ne tik Lietuvoje siaučia Sorošo ir kitų niekšų penimos NVO, kurios grobia ir tvirkina vaikus, kad ir Lenkijoje yra savų šakalienių ir landsbergių, „žmonių partijų“ ir vaikų tvirkinimo programų. Laikas visiems priešintis šiai beprotybei.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą