2018-12-22

„Spiegel“ Fake news maitino vokiečius dar negimus CNN 2018 metų premijos laureatui Claas Retorius


Yra vaizdingas posakis, kad už visas avarijas geležinkelyje yra „kaltas iešmininkas“, o rusai sako, kad „nereikia kaltinti veidrodžio, jei snukis kreivas“. Taip ir su tuo globalistinio mėšlo gabalų „Spiegel“, kuris dešimtmečius maitino vokiečius Fake news, o kai visuomenė jau ėmė springti nuo to melo, surado „iešmininką“. Juo tapo aktyviausiais „Spiegel“ šeimininkų valios vykdytojas, pernykštis kito garsiausio Fake news gamintojo iš JAV premijos nominantas Claas Retorius. Priminsiu, CNN Fake news titulą gavo iš JAV prezidento Donaldo Trampo, vos jam užėmus šį postą prieš dvejus metus.

Vokiečių portalas MMnews parinko „Spiegel“ perlus ir perspėjo, tad tai labai maža šio leidinio melo dalis, „tai tik aisbergo viršūnė“. Pasirodo, kad „Spiegal“ Fake News gamino dar tada, kai Claas Relotius (g.1985) dar buvo negimęs, ar šlapinosi į kelnes.


„Spiegel“ perlai:


„Spiegel“ 1977. Šiltasis periodas pasibaigia. Klimato tyrinėtojai nustatė ledynmečio priežastį: netolygumai žemė sukimosi aplink Saulę.

„Spiegel“ šarlatanai skelbė iš piršto išlaužtą teoriją, kad žemė buvo elipsės formos, o per pastaruosius 20000 metų ji tapo apvalesnė. Būtent tokiai žemė formai, teigė šie aferistai, būdingi ledynmečiai.

Buvo teigiama, kad nuo 4-jo praėjusio šimtmečio dešimtmečio vidutinė metų temperatūra nukrito 0,3 laipsnio, o ledo paviršius žemėje išaugo 1/10.



„Spiegel“ 1981. Pasaulio pabaiga dėl „Rūgštinio lietaus“. Nuo rūgštinio lietaus miršta Vokietijos miškai. Paaiškėjo, kad tai melas (žiūr. žemiau).



„Spiegel“1984. Švarcvaldas miršta. Nyksta miškai. Tiesa: per ateinančius 25 metus miškų plotas Vokietijoje liko stabilus. Medžiai tapo brandesni ir storesni.



„Spiegel“ 1986. Pasaulio pabaiga dėl ozono skylės. Tiesa: 2017 metais ozono skylė buvo maža, kaip retai anksčiau.

„Spiegel“ 2000. Niekada nebus sniego. „Šaltos žiemos ir daug sniego, kaip prieš dvidešimt metų, niekada nebebus mūsų platumose“, - rašė „mokslininkas“ Mojib Latif iš Hamburgo Makso Planko instituto. Tiesa: po to buvo lediniai sniego kalnai ir pūgos. 2006 įvyko tikra sniego katastrofa, kuri kainavo milijonus.


„Spiegel“ vaikams 2017. Miršta baltieji lokiai. Tiesa: Niekada baltieji lokiai negyveno taip gerai, kaip dabar. Mokslininkai paskaičiavo, kad jų skaičius nuo 2004 metų padaugėjo 50%.



Balti dūmai „Spiegel“ tampa juodais, kai norima skaitytojus gąsdinti klimato kaita.


Išgalvotos istorijos apie baisų Putiną, gerą arabą, atradusį gatvėje 1000 eurų ir pinigus gražinusį, buvo plačiai spaudoje aptariamos, todėl aš neaprašinėsiu šių žurnale publikuotų ir plačiai paviešintų melagysčių.

Michael Mross žodžiais, „Spiegel“ transliuoja savo politinę nuomonę, retai faktus. Žurnalas prieš Trampą, AfD, Putiną,CO2. Tam jis pasitelkia visas priemones. Pakanka pavadinimo, kas rašoma straipsnyje. Tikslas – formuoti nuomone, ja manipuliuoti.



"Spiegel" pasaulis labai primityvus: CO2 griauna klimatą, kalti automobiliai ir anglis. Kad sustiprinti emocijas pakeičiamas paveikslėlis, vietoj baltų vandens garų padaromi juodi dūmai. Kad sustiprinti pabėgėlių problemą, vaizduojamos moterys ir vaikai.

Melas tai ne tik „Spiegel“ problema, tai liečia visą liberalų-globalistų kontroliuojamą spaudą. Vienas leidinys yra demaskuotas, bet sistema liko. Lietuvos žiūrovai ir skaitytojai Fake news maitinami kiekvieną dieną, tereikia įsijungti LRT, ką jau kalbėti apie „Delfį“, „LNK“ ir kitas užsienio kapitalo MIP.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą