2018-12-17

Lenkijoje netyla skandalas dėl vaikų indokrinacijos Euro week stovyklose


Nuotraukose 11-14 metų Lenkijos mergaitės, kurias Sorošo finansuojamoje Euro week kalbų stovykloje „auklėjo“ 30+ amžiaus „pabėgėliai“ iš Afrikos ir Azijos šalių. Nuotraukos apačioje viena iš šios stovyklos vadovių laiko didelėmis raidėmis parašytas temas, kurias čia nagrinėjo vaikai: „Does abortion need to be legal?”(„Ar reikia legalizuoti abortus?”), „Do we need to legalize gay marriages?”(„Ar reikia legalizuoti gėjų santuokas?”), „Does Poland needs to accept refugees?” „Ar Lenkija turi priiminėti pabėgėlius?”).

Socialiniuose tinkluose pasirodo vis daugiau šokiruojančių nuotraukų, kuriose nepilnametės mergaitės nusifotografavusios intymiai bendraujančios su suaugusiais „pabėgėliais“! WPolytice rašoma, kad „tai šokiruoja! Kam lenkų vaikams integracija su suaugusiais neeuropiečiais?“



Lenkijos VRM užsiėmė Euro week anglų kalbos kursais! Nuotraukos bylojo apie šių „anglų kalbos“ kursų charakterį. Juose 11-14 metų mergaitės mokėsi anglų kalbos. Buvo ten ir visai mažų vaikų grupė. Specifika kursų buvo tai, kad juose dalyvavo ir „savanoriai“ Afrikos ir Azijos. Šie „savanoriai“ pedofilai bendravo su mergaitėmis angliškai, bet užsiėmė ne tik anglų kalba, kaip parodė nuotraukos.

Lietuvos tėvams reikia būti atsargiems dėl panašių kursų Lietuvoje. Įvairios šakalienės ir landsbergiai nepraleis progos uždirbti iš mūsų skausmo ir nelaimių.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą