2018-12-02

Per Europą žygiuoja antiglobalistinė revoliucija


Globaliste, kraugery, ar girdi būgnų trenksmą? Tai žengia antiglobalistinė revoliucija. Ji vyksta visoje Europoje, ten, kur nebėra demokratijos, kur valdžia negirdi žmonių valios, kur ji tarnauja Rotšildų pinigams, kuriais jų tarnas Sorošas papirkinėja Europos parlamento deputatus, Europos Komisijos narius, Valstybių vadovus, nacionalines vyriausybes, samdo gaujas kairiųjų ekstremistų, terorizuojančių demokratus.




Ryškiausiai revoliucijos liepsna šiandien dega Paryžiuje. Ji jau persimetė į Belgiją ir Olandiją. Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas – stambiausių globalistų Rotšildų žmogus, iš jų banko pasodintas į Prancūzijos prezidento postą. Dabar Rotšildų pastumdėliai Valenbergai, valdantys SEB banką, mums į prezidentus ruošia savo įtakos agentą Gitaną Nausėdą, kad galutinai sunaikinti Lietuvą, galutinai sutrypti demokratiją.


Vakar Lietuva protestavo prieš miškų naikinimą saugomose teritorijose, prieš pedagogų naikinimą, mokant jiems ubagiškus atlyginimus.

Tai protestas prieš globalizmą, nes globalizmui miškas – medienos resursas, o mokytojas – žmogiškasis resursas.



Lietuviams, ne! Lietuviams Mokytojas šventas, visais laikai – Tamsta mokytojas.

Lietuviams miškas – Šventas, Šventoji giria, Šventas Alkas, kur gyvena protėvių dievai. Lietuviui miškas tai jo sielos esmė. Nėra lietuvio be miško.

Globalizmui reikia kapitalo, ne miško, jam reikia „ekonomikos augimo“, kuris virstų skolinimo procentu jų kišenėse. Jiems mokytojas - „žmogiškasis resursas“, tik jau ne Tamsta, mokytojas jiems privalo gaminti kitą resursą – funkcinius beraščius, idiotus, neturinčius sisteminio mąstymo vartotojus, todėl jie naikina tautinę mokyklą, mūsų tautos fundamentą, naikina mokytojus. Be to jie nori narkotikais nukvaišinti jaunimą, paversti jaunuolius bevaliais vergais. Todėl taip stengiasi jų samdiniai šimašiai ir armonaitės nukvaišinti jaunimą. Juk Rotšildai, didžiausi narkotikų gamintojai pasaulyje, jų įmonėje „Sandoz“ gimė LSD, jų kvaišalai pagimdė bitnikus, hipius, pankus ir kitas visuomenės atliekas.

Antiglobalistinės revoliucijos liepsna įsižiebė ten, kur nėra demokratijos, kur niekas nepaklausė piliečių, ar jie nori imigrantų iš Afrikos ir Azijos, kurie nedirba, yra socialinės sistemos išlaikytiniai, svetimos kultūros ir gyvenimo būdo nešėjai, kurie formuoja miestuose no-go zonas, yra moterų prievartavimo, terorizmo ir socialinio parazitizmo nešėjai. Tai armija protiškai atsilikusių žmonių, dažnai šizofrenikų, dėl jų genetinių, fiziologinių ypatybių. Tai nesiintegruojanti išlaikytinių masė. Globalistams jie reikalingi tam, kad terorizuoti europiečius, pajungti globalistų valiai, o islamo pagalba galutinai sunaikinti demokratiją.

Globaliste, kraugery, ar girdi būgnų trenksmą?

Gruodžio 1 dieną Vilniuje aidėjo būgnų trenksmas... Kelkimės!



Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą